SundhedMedicin

Prøve Sulkovicha. Den vidnesbyrd om udstyr

Laboratorie Methods in medicin tillade os at se tilstedeværelsen af inflammatoriske processer i kroppen eller til specifikke sygdomme (for eksempel sygdomme i blodsystemet, tilstedeværelsen af nyreinsufficiens, mangel på fordøjelsesenzymer, diabetes). Undertiden, gennem analyse kan forstå årsagen til brud (viral eller mikrobiel middel).

Der er mange metoder til at vurdere den kvalitative og kvantitative sammensætning af urin. Disse omfatter følgende: generelle analyse, Sulkovicha prøve Nechiporenko, Zimnitsky, Addis Kakovskogo, Amburzhe etc. Hver af disse metoder er med til mistanke om en vis patologi uorgenitalsystemet samt tilstedeværelsen af andre sygdomme.

Prøve Sulkovicha - hvad bruges?

Baseret på urin Sulkovichu designet til at bestemme indholdet af calcium i det. Denne fremgangsmåde anvendes i tilfælde af formodede rakitis. Sygdommen er forbundet med misdannelse af knogler på grund af en mangel på calcium i kroppen. Denne patologi er udbredt blandt spædbørn, der ikke modtager en profylaktisk dosis af D-vitamin, eller mangel på sollys. Sulkovicha forsøg i dette tilfælde er en relativ, ikke en absolut indikator, så diagnosen engelsk syge kun med dens hjælp er ikke korrekt. Oftest anvendes denne analyse for at kontrollere dosis af D-vitamin, og for at undgå overdosering, manifesteret ved hypercalcæmi.

Den farlige hypercalcæmi?

En tilstand, hvor kroppen ved overskydende calciumindhold, er meget farligt. De ledsages af en række sygdomme, såsom hypervitaminose, hormonelle forstyrrelser, sarcoidose, tumorer, etc. et overskud af calcium fører til nederlag alle organer og systemer, men lider de fleste knogler, centralnervesystemet, tarmen og blodkar. Udtrykt patologisk tilstand svækket bevidsthed (koma), svaghed eller muskelspændinger, hypertension, nedsat hjertefrekvens, udseendet af nyresten, forringelse af glomerulære filtrationshastighed. Eftersom calcium absorberes i mave-tarmkanalen, stigningen i niveauet fører til fordøjelsesproblemer, såsom kvalme, opkastning og forstoppelse. Det forseglede system af knoglevæv forekommer, som er ledsaget af forstyrrelser i bevægelse og ømhed.

Prøve Sulkovicha. afkodning resultater

For at undgå sådanne farlige sygdomme som hyper- og hypocalcæmi, tilbringe Sulkovicha prøve. Mekanisme procedure består i at indføre en patient i urinen specifikke stof, som indeholder oxalsyre. I nærvær af calcium assayreagens Sulkovicha interagerer med det, der er defineret som et tab uklar bundfald. Prøven bedømmes ved en fem-pointsystem (0 til 4). Når dette anses normale gennemsnit. Som ved forhøjet eller ved reduceret calciumindhold i kroppen vil resultere Sulkovicha prøve. Udskrift:

1. Det totale mangel på reaktion (gennemsigtighed urin) kan du sætte 0 point. Dette resultat tyder hypocalcæmi, i dette tilfælde Sulkovicha negativ test.

2. En svag turbiditet peger på 1-2 point. Dette er et normalt resultat, det vil sige mængden af calcium i kroppen er tilstrækkelig.

3. Når stærkt uklar urin udviste 3 og 4 grader. Dette tyder på hypercalcæmi.

Indikationer for prøver

Sulkovicha prøve er en almindelig metode til diagnosticering, som anvendes til at identificere en flerhed af patologier. Tildel analysen af mange eksperter, oftest nyrespecialister, endokrinologer, onkologer, gastroenterologer, neurologer. Sådan en række eksperter grund af det faktum, at symptomerne på overskud eller mangel på calcium udtrykkes i læsionerne i alle systemer, så det er nødvendigt at udarbejde en kvalitativ differentialdiagnose. Indikationer indbefatter: mistænkt hyper- eller hypothyroidisme, sarcoidose, øget forbrug af vitamin D og A. I onkologisk praksis dette assay anvendes til at detektere calcium-producerende tumorer, der kan være placeret overalt i kroppen, mest af alt - i skjoldbruskkirtlen. Sulkovicha prøve af børn er nødvendigt at kontrollere brugen af D-vitamin, som er meget udbredt i pædiatriske patienter for at forebygge rakitis.

indsamling analyseteknikker

I udnævnelsen af laboratorieundersøgelser, forældre har spørgsmål om, hvad prøven Sulkovicha hvordan at tage analysen, hvad er det for osv Retter til urin skal være rene og tørre, da denne faktor kan påvirke forkert resultat. Før opsamling analysen skal vaskes grundigt kønsorganer med sæbe og vand. Slip derefter en lille stråle morgen urin i toilettet, resten - i en skål. Før enhver analyse bør begrænse sig til brugen af mineralvand, mælkeprodukter, grøntsager, alkoholiske drikkevarer og kaffe. Overtrædelse af denne regel fører til falsk-positiv prøve Sulkovicha. Begrænsning, der indeholder store mængder af calcium, anbefales til 3 dage før testning.

Principper for behandling af hyper- og hypocalcæmi

Når skarpt positiv eller negativ prøve Sulkovicha brug for ordentlig medicinsk terapi. Når hypercalcæmi er vigtigt først at finde ud af årsagen til sygdommen. Hvis synderen er brugen af D-vitamin, bør det afskaffes. Til negative prøver viste mejeriprodukter, proteinmel, formalet æggeskal. Calcium bør administreres under streng kontrol for ikke at have udviklet de modsatte symptomer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.