SundhedKvinders sundhed

Nyttige oplysninger: hvordan man kan udtrykke hendes modermælk

Ved fodring din baby on demand amning stabilisere ret hurtigt, og mælken kommer ind, afhængigt af behovene hos barnet. Og så bare ikke kræve pumpning.

Giperlaktatsiya

Sådan udtrykke modermælk i hånden? Nogle mødre stadig forsøger at løbe væk fra mælken efter fodring, selv om barnet er fodret på efterspørgslen. Oftest, de hurtigt smide det udmattende aktivitet og udløse produktionen af overskud. Vises giperlaktatsiya mælkekirtler begynde produktionen af produktet til tvillinger eller for meget forslugen baby.

Hvor ofte er du nødt til at udtrykke modermælk

Oftest mælken ankommer mere end nødvendigt, og dens overskud skal være "ren". Under ankomsten af mælk dekanteres alle uden at resten er det umuligt, fordi stofferne, der signalerer dannelsen af overskydende mælk, vises i brystet bare en dag senere. Hvis du udtrykker al mælken tidligere end én dag, er det dannet så meget. Hvis mælken kommer aktiv, skal moderen give barnet brystet så ofte som han spørger. Dekanteres overskydende kan være, når barnet ikke ønsker at sutte, og min mor i brystet eventuelle smertefulde fornemmelser.

Hvordan til at udtrykke sin modermælk? I dette tilfælde kan du dræne mute at vise en følelse af lettelse. Efter fødslen, i de første tyve dage bør handle på samme måde. De fleste af kvinderne efter fødslen af et barn i den første måned organisere amning, amning er stabiliseret på en naturlig måde, periodisk skylning af mælk forsvinder, og brystet er blødt.

forblive separat

Hvordan til at udtrykke sin modermælk? Dybest set med bryst opstår problemer fra mødre i de første dage efter fødslen, når barnet er bragt under ordningen, og han ikke altid ønsker at sutte. I sådanne tilfælde mødrene under fodring er nødvendig for at give barnet begge bryster til bedre stimulere amning. Ved en separat børnebidrag færdig fodring fra en brystvorte, så det ikke kan få fat i brystet og bryster er tømt dårlig. Hvordan til at udtrykke sin modermælk efter fødslen af et barn? I de tidlige dage før ankomsten af mælk hver fodring kan betragtes ved dekantering. Men hvis barnet under fodringen ikke suger eller sutte languidly, hans mor har altid at tømme begge bryster. Hvis mælken ikke kommer, efter at barnet er født efter 3-4 dage, vil kræve tilsætning af to ekstra pumpe.

overfyldning

I sådanne tilfælde er selvforvaltende tilstand ikke arbejde mor-barn, så du har brug for at begrænse væskeindtag per dag op til 3-4 briller. På samme tid, du har brug for at to gange om dagen for at pumpe begge bryster. Hvis en dag senere tilstand ikke forbedres, skal dagen være en tid tømme begge bryster helt.

Vanskeligheder med fodring

Efter adskillelse af hjemme i et barn, der bliver brugt til at regimet, kan have svært ved amning. Hvordan til at udtrykke sin modermælk? Mor bliver nødt til at lære den korrekte vedhæftning, kontrol og læring kvalitet barn sutter. I sådanne situationer er det bedre at skifte til fodring af din baby på efterspørgslen. Ved dekantering afvikle ved at reducere antallet og omfanget af udmalket mælk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.