SundhedKvinders sundhed

Æggestokkene cyste symptomer: smerte, som ikke kan tolereres

Læger kalder cyste vis volumetrisk væske dannelse kan forekomme i æggestokken - producerer æg, som ligger på hver sin side af livmoderen af parrede organer. Læger opmærksom på, at æggestokkene cyste - et fænomen, ganske almindeligt hos kvinder i den fødedygtige alder, absolut harmløs, ikke behøver behandling. Cyster forekomme under ægløsning, når æggestokkene producerer et æg kan eksistere i et stykke tid, og derefter forsvinde på egen hånd. Men nogle gange sådan uddannelse kan være unormal, og i dette tilfælde, der kræver indgriben af læger.

Alle disse forhold er meget ofte fundet under kontrollen på eksperten under behandlingen af bækkenet organer, hvilket er grunden til regelmæssig diagnose er så vigtig og hjælpsomme. Selv om det skal bemærkes, at de æggestokkene cyste symptomer på "spørgsmål" helt konkret - en kvinde kan føle en kedelig smerte i underlivet, en følelse af trykken og fylde. Meget ofte, kan denne sygdom forårsager smertefulde ubehag under seksuel kontakt. På forskellige stadier af cystiske sådanne fornemmelser forårsages af forskellige faktorer - og diskontinuiteter blødende neoplasme forekomst store cyster i bughulen for at trykke eller dreje den. Hertil kommer, at symptomerne på sygdommen kan blive oppustethed og ændre dens størrelse, samt uregelmæssig menstruation, lækker dårligt og senere end forventet.

Oothecoma grunde: i de fleste tilfælde opstår sådanne formationer i løbet af den normale ægløsning. Som for unormale cyster, deres årsag er hormonel ubalance, når den forstyrrede balance mellem produktion af østrogen og progesteron - de såkaldte kvindelige hormoner. Sædvanlige funktionelle ovariecyster har ingen symptomer, dannes i løbet af menstruationscyklus, og kræver ikke behandling, fordi deres egne krymper og forsvinder inden for et par måneder.

Langt farligere unormale cyster siden komplikationer og føre til uoprettelige konsekvenser, op til totalt tab af forplantningsevne, og at sådanne sygdomme kræver behandling. Dette kan være en tvillingecyste, endometrioma, cystisk adenom eller polycystisk ovariesygdom.

Selv hvis unormale æggestokkene cyste symptomer ikke vises, kan det påvises rettidigt i løbet af ultralyd bækken under fysisk undersøgelse, ikke engang relateret til gynækologi. Ifølge ultralydsundersøgelsen og læge resultaterne vil konkludere på det kliniske billede og, hvis det er nødvendigt, begynde behandling, som ved den måde, er forårsaget af flere faktorer. Disse omfatter størrelsen og godartet cyste, alder og helbredstilstand af patienten, såvel som symptomerne - deres intensitet, frekvens og sværhedsgraden af symptomerne.

Når diagnosen æggestokke cyster behandling i almindelighed kræver et minimum - at identificere sin type at vente et par måneder, måske i to eller tre menstruationscyklus funktionelle uddannelse kan forsvinde af sig selv. Hvis cyste er en unormal, lægen, i nogle tilfælde, at reducere det kan ordinere hormonbehandling. I denne henseende er der meget effektive p-piller (orale kontraceptiva) - bevist, at kvinder, der bruger denne form for prævention er langt mindre tilbøjelige til at lide af maligne eller fælles funktionelle enheder i æggestokkene. Selv om det bør erindres, at andre typer af godartede cyster behøver hormonelle agenter ikke handle - i dette tilfælde, cyste kirurgisk skal fjernes i operationen. Ikke at bringe til dette, bør vi ikke vente på, at æggestokkene cyste symptomer vil manifestere og gøre lide smerte - regelmæssige check-ups er, hvad du har brug for.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.