Nyheder og SamfundKultur

Generelt accepterede love netværkskommunikation. Hvad er offtopic?

På grund af omfattende brug i moderne mennesker netværksmuligheder over tid, en specifikt ordforråd, som brugerne bruge netværket til en kort notation af hans handlinger eller reducere tekstbesked.

Blandt andet særlige vilkår nu almindeligt anvendt ord offtopic. Bogstaveligt udtrykket betyder - den sms er ikke hensigtsmæssig i henhold til motivet eller hele hjemmesiden eller en specifik sektion.

Overvej, hvad offtopic brugere i forståelse.

Oftest, kommunikation foregår i forskellige fora eller grupper, der har deres egne adfærdsregler. Fællesskaber er inddelt i tematiske områder i diskussionen, der involverer brugere, der er interesseret i et givent emne. De skriver beskeder til hinanden og udveksle ideer.

Den mand, der skrev den offtopic, lokaliserer i et bestemt emne oplysninger vedrører ikke emnet. Budskabet er ikke hensigtsmæssigt i henhold til den givne tema, det er hvad offtopic.

Ved dette udtryk omfatter også oprettelsen af det tema sektion, der har en anden tematisk fokus. dvs. i det afsnit, der diskuterer forretningsidé, en bruger, der ikke forstår, hvad der er offtopic, eller ignorere love kommunikation i netværket, skaber et tema, der indeholder tips til strikning.

Sådanne budskaber og temaer gør det vanskeligt at læse de oplysninger, der er virkelig interessant for målgruppen, tilstoppe forummet, og er ofte årsagen til ophøret af en dialog mellem brugere. Så vi besluttede, at dette offtopic, og hvorfor det er uønsket.

Over tid, har brugerens miljø dannet visse regler, såkaldte etik sociale netværk. Ved selve definitionen af etik ord, kan vi sige, at det er accepteret i samfundet regler og manerer, som er baseret på gensidig respekt mellem parterne i dialog.

Overvej de konventionelle love kommunikation blandt brugerne. Act 1: Husk, at gøre med den "rigtige" person,

Kommunikationsnetværk har nogle specifikke, selvfølgelig, din kommunikative formål er væk fra dig, men det er ingen grund til en person fornærmelser eller brugen af aggressiv tone. Det er tilrådeligt at kontakte den anden part i dig, uanset profilen af hans alder.

Act 2: Fokus på de regler, der er vedtaget i samfundet

Hver gruppe har sine egne regler og værdier, er det usandsynligt, at community-medlemmer vil være glade for at læse de ru anmeldelser, i modsætning til deres synspunkter og udsigter. Før du starter diskussionen, tage et kig på det forum, læse reglerne og beskeder, så prøv at forstå, at det er accepteret i samfundet, og hvilke handlinger vil blive fortolket som en mauvais ton.

Act 3: Placer ikke i ubekræftede oplysninger netværk

Et eller andet sted hørt, ikke helt forstået de oplysninger, der offentliggøres i cyberspace, kan det sprede sig med stor hastighed blandt brugerne og lavet en masse støj, og nogle gange føre til problemer i forbindelse med overtrædelse af gældende lovgivning. Så vær forsigtig i sine udtalelser, ikke tilføjer nogen oplysninger, der kan ikke efterfølgende bekræftet.

Act 4: Prøv ikke at bryde loven

Vare refererer til propaganda ved forbudt i de fleste fora og sites: popularisering af narkotika, pornografi, reklame, bogføring uddrag og citater fra ekstremistiske kilder, der er forbudt i henhold til lovgivningen i Den Russiske Føderation.

Selvfølgelig er det netværk etik for kommunikation ikke begrænset til de anførte regler. Den vigtigste ting du skal huske, når de kommunikerer på nettet, er behovet for at overholde de samme standarder for adfærd, der er accepteret i hverdagen

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.