Mad og drikkevarerOpskrifter

Adjika af peberfrugter: abkhasiske virkelige opskrift

Hvem kun tilskrives forfatterskab eller i skabelsen af denne adzhika! Og hvad kun de komponenter, der ikke fandt det vigtig ingrediens ... En eller anden måde, er det menes, at det nødvendigvis er af tomater. Og det er en meget udbredt misforståelse! Kun få mennesker ved, at den nuværende abkhasiske adjika - fra peber, hvortil kan føjes til næsten alt. Men grundlaget for det var han. Og det var sød peber gør adjika så forskellige fra de fleste saucer og ketchup.

Adzhika til rigtige mænd

Sandsynligvis blev denne sovs oprindeligt opfundet for dem. Ikke kun, hvad en kvinde erkender, at adjika af peberfrugt kombineret med hvidløg, hot chili og masser af krydderier i overensstemmelse med sin blide sjæl. Men det svage køn og fornøjelse sæsoner retter såsom sovs. Dog kommer op med mindre skarpe variationer på traditionel adzhika. Så for at starte forklare traditionelle opskrift sauce. Afklar straks: "mestre" adjika recept brug kun friske. Ingen bevarelse! Tag 800 g og 200 g bulgarske maksimal chili og et pund skrællet hvidløg. Disse grundlæggende ingredienser skal blandes homogent. Ideel blender; samme kødhakkemaskine vil du behandle dem mindst tre gange. Koriander, humle-suneli og dildfrø kan også sendes til denne enhed eller grind i en morter, og derefter forbinde med den samlede vægt. Sol - er et individuelt anliggende, det er ikke det beløb, vi angiver. Serveres krydderier er korrekt med det samme. Af den måde! Ved udarbejdelsen af nærværende adjika af peber, ikke anset skam at bruge tynde gummihandsker. I andre hænder brænder og klør vil være et par dage.

Tomat elskere og tilhængere af vinteren lagre

De, der har svært ved at acceptere den sauce af tomat, vil være glade for at foreslåede recept. Fordi denne måde kan fremstilles af naturlige adjika peberfrugter, men med tomater og andre behagelige tilføjelser. Og det er meget nyttigt at almindelig kødhakkemaskine! Hun knust 3 kg tomater, peberfrugter og et kilo gram 150-200 akutte. Massen domeshivayutsya halv kop salt og tre spiseskefulde sukker - og det er fjernet for natten i køleskabet. Den resulterende væske skal tømmes - det er overflødigt. Yderligere sådanne adjika af peber kan udvides i sterile banker og sendt til opbevaring, og kan med held bruges i det daglige måltider.

Adjika med peberrod

Dette er endnu mere lummer version - kun for den stærke ånd! Sandt nok, også med tomater, men for vores folk - mest det. Tag to kilo tomater og en - sød peber (stadig adjika - sød peber, ellers ketchup vil være nogle). Til den samme (dvs. i en kødhakkemaskine eller blender) er sat på 300 gram chili eller "lys", hvidløg og peberrod. Det opnåede puré toppede glas eddike og fylde den samme mængde salt. Efter omrøring og bundfældning (helt en fjerdedel af en time) al væsken, som har hobet på toppen, den smelter sammen. Din "lort" adjika bulgarske peber er klar! Udvidelse af gemt under armen banker lukker deres låg (ja selv kapron), og de er i køleskabet venter på det øjeblik, hvor det er nødvendigt.

squash adjika

Det eneste række opskrifter er ikke ressourcestærke værtinde! Der er for eksempel adjika af peberfrugt, zucchini opskrift beriges. For det separat knust i en kødhakker 2 pounds skrællet, uden store squash frø, og i en anden skål - to skarpe peber, urter og de foretrukne to hoveder af hvidløg. I squash grød lagt bank (400 g) tyk tomatpuré, hælde et glas solsikkeolie og tilsæt sukker (kop) og salt (2 spiseskefulde). Den resulterende masse æltes og sættes ind i ilden i 20-25 minutter. 5 minutter før slutningen af den anden del tilføjes - grøn peber og hvidløg - og en halv kop eddike. Denne adjika af peber (kogt) kan anvendes minutiøst, og kan pakkes i små krukker, kork og efter afkøling bund op venter i kulissen - når du har brug for det.

Tomat-æble adjika

Der er andre, ikke mindre interessante madlavning muligheder. For eksempel indbefatter sådanne adjika: tomater, peberfrugt, gulerødder og æbler. For at forberede to og et halvt kilo tomater, søde og sure kg skrællede æbler, de samme gulerødder og sød peber , og 3 store pod bitter hakkekød. I en tykvægget pot, skal denne masse koges i mindst en time. Interferere med det (i det mindste lejlighedsvis) det er nødvendigt. Kort før udløbet af et halvt glas hældes eddike og olie bæger, tilsæt den ønskede mængde salt og en halv kop sukker og indført to flåede og hakkede hvidløgsfed. Næsten klar adjika af peber koge et par minutter, hældes i banker, der traditionelt vendes, pakket ind i en varm og afkøles.

blid adjika

Hun ikke andre muligheder passer til damer - akutte, men med lidt blødgjort smag. Alle disse fordele giver blommer. I mangel af friske svesker er fint, vi tager hensyn til en tredjedel af et kilo til et kilo peber. Plus hoved pillede hvidløg og tre ekstremt varmt peber (kan tages selv med tørrede frø). Alle strimlet komponenter tilsættes til den gryde, tilsæt en skefuld tomatpuré, en kop sukker og salt - som du vil. En halv time adjika et pulver af peber vil sygne hen ved svag varme under omrøring; udtænkt til at bestanden op for vinteren - i sidste ende, tilsæt en skefuld eddike. Men som regel er denne sovs spises længe før starten af koldt vejr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.