ComputereComputerspil

I Warface ændre det kaldenavn, og hvor meget vil det koste?

Som vi alle godt ved, i "Varfeyse" har sin egen særlige system, - det faktum, at du ikke spiller på vegne af din konto, som det sker, for eksempel, "counter strike". På din konto, kan du oprette en karakter, der så kan spille for sjov. Derfor hver af dem skal du oprette til navn. Men ikke altid det første valg er den mest succesfulde. Derfor, i denne artikel vil du lære hvordan du ændrer kaldenavn Warface.

Skift kaldenavn

Hvis du er interesseret i spørgsmålet om, hvordan man kan ændre det kaldenavn Warface, så eventuelle problemer, du har, vil denne proces ikke forårsage. Du bliver nødt til at logge ind i spillet og gå til din personlige konto - det er, hvor du nemt kan finde knapper til at skifte kaldenavn. Efter dette, skal du vælge denne karakter, som du ønsker at ændre navnet - vil åbne et nyt vindue, hvor du er, og være i stand til at indtaste et nyt kaldenavn. Men du behøver ikke haste - systemet vil først undersøge, om ikke registreret i spillet har et kaldenavn, der ikke sker tilfældigt. Og hvis alt går vel, så vil du bare nødt til at reservere navnet til en af dine valg kunne ikke tage det, som du ikke betaler for tjenester. Som du kan se ændringen i tilnavnet "Varfeyse" lavet gratis, så bliver du nødt til at bestanden op på forhånd betyder. Nu hvor du ved, hvordan du ændrer kaldenavn Warface, men hvor meget koster det? Og betalingen sker? Svarene på disse spørgsmål er yderst vigtigt.

Hvor meget er et kaldenavn forandring

Mange gamere spekulerer på, om det er muligt at ændre det kaldenavn i Warface generelt. Nu hvor du ved, at denne procedure er tilgængelig for alle, bør du vide, hvor meget det vil koste dig. Pris for alle spillere er fastsat til 600 point, så før du ændre navnet, så tænk over, om du har brug for det, og om du præcist indtastet det kaldenavn, du ønsker. Sådan ændre navnet Warface billigere? For at gøre dette, er du nødt til at deltage i den bonusordning og nå der i det mindste den fjerde klasse, at du fik en rabat på skift af øgenavn.

Betaling kaldenavn forandring

Nogle spillere har travlt og laver en fejl - de tilføje penge til din konto, og derefter udføre en operation for at ændre det kaldenavn. I dette tilfælde, i spillet, er der én vigtig funktion - pengene er trukket tilbage fra dig, når du afgiver en ordre. Umiddelbart efter, at alle de penge, du har lagt i din konto, vil blive omdirigeret til betaling kaldenavn forandring. Så tag din tid, fordi disse lån, der allerede er på din konto, behøver du ikke hjælpe - de kan ikke bruges til at ændre det kaldenavn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.