SkønhedKosmetik

Har du brug for børns kosmetik?

Fra en tidlig alder har piger tendens til at ligne deres mor. De er klar til at vende rundt i spejlet, lytte til beundrende komplimenter til deres adresse og ændre deres tøj. Eksperimenter med udseende er et uundværligt stadium på vejen til skønhed og perfektion, så ingen små fashionista kan modstå fristelsen til at se på min mors kosmetiske taske.

Imidlertid kan indholdet af den værdifulde håndtaske udgøre en trussel mod den nysgerrige skønhed. Moderne producenter skabte børns dekorative kosmetik, så babyer kan føle sig som rigtige prinsesser uden sundhedsskader.

Hvad for barnets kosmetik?

Ifølge nogle mor og far er køb af børns kosmetik et uberettiget spild af penge og intet andet end en hyldest til den "dumme" moderne mode. Andre forældre mener, at en sådan gave er nødvendig for enhver ung skønhed. Så hvad er brugen af børns dekorative kosmetik? Trods alt er charme af små piger ubegrænset, og friske ansigter behøver ikke korrektion eller forklædning af mangler.

Ikke desto mindre er fakta uforskammet - hver datter viser nysgerrighed til lyse flasker fra tidlig barndom og skal mindst en gang bruge sin mors kosmetik. Egne værktøjer til make-up hjælper små kvinder i mode:

 • Udvikle en smag, stilfølelse;
 • At beherske færdighederne i make-up;
 • At lære kompetent selvpleje
 • At opleve glæde og positive følelser;
 • Tilfredsstille nysgerrighed
 • At kende dig selv og dit udseende.

Derudover vil et sæt børns dekorative kosmetik hjælpe med at redde din mors yndlingsrør og krukker.

Egenskaber

Produkter beregnet til børns hud, har en speciel sammensætning, der adskiller børns kosmetik fra voksne. Produktionen tager højde for små beautys behov, så alle pleje- og make-upprodukter har en blid sammensætning med minimal indhold af syntetiske komponenter. Hvert kosmetisk produkt vaskes let af med vand.

Børns dekorative kosmetik til piger er pakket farverigt, elegant og det vigtigst er det sikkert. Alle produkter er anbragt i plastikbeholdere, herunder toiletvand. Denne pakning kan ikke brydes.

Baby kosmetiske taske: sammensætning

Børns makeup-værktøjer ser meget ud som voksne kosmetik. Den væsentligste forskel ligger i sikkerheden af komponenter, hvis handling er rettet mod at passe på den sarte hud hos babyer. Hvad er i sminke af små skønheder?

 • Skinne og læbestift . Indeholde et minimum af farvelægemidler, giv læberne en lysfarve. De omfatter glycerin og vitaminer, der er designet til at passe til læbernes delikate og tynde hud.
 • Skygger, rouge . Består af olier, voks og farveelementer, hvis antal er minimeret. Producenter anbefaler at anvende sådanne kosmetik med deres fingre, da børster kan beskadige pigernes følsomme hud.
 • Neglelak . Næsten adskiller sig ikke fra den "voksne" analoge udseende og har ikke noget at gøre med ham i kompositionen. Det er en almindelig sikker maling, der kan vaskes let af med vand.
 • Blæk . Består af en gel, der sørger for øjenvipper og skaber en lille bøjning. Indeholder ikke pigmenter og pletter ikke hår, men nærer og fugtiger dem kun.
 • Spiritus. Baby dufte er behagelige og diskret. De er absolut uskadelige - de indeholder vand og æteriske olier. Som regel produceres de i plastflasker.

Det skal huskes, at kun højkvalitets børns dekorative kosmetik er sikkert, så før du køber, skal du gøre dig fortrolig med sammensætningen og sørge for, at der ikke er nogen farlige komponenter.

Er baby kosmetik skadelig?

Ifølge kosmetologer beskadiger ikke babyer sig selv med dekorative produkter. Baby kosmetik er praktisk og nem at bruge, det er nemt at påføre og nemt at vaske af med vand. Sammensætningen af kvalitetsprodukter omfatter kun hypoallergeniske og naturlige ingredienser: vand, æteriske olier, voks og planteekstrakter. Før brug skal du være opmærksom på etiketten, børns kosmetik bør ikke indeholde følgende komponenter:

 • Propylenglycol;
 • parabener;
 • Krystallinsk paraffin;
 • sulfater;
 • alkohol;
 • phthalater.

Det er at foretrække, at børns dekorative kosmetik til piger anvendes under overordnet tilsyn.

Hvor og hvordan man køber

Produkter til små modekvinder er repræsenteret i mange afsætningsmuligheder. Du skal dog købe midler til pleje i specialforretninger, apoteker eller på beviste steder, hvor sandsynligheden for at få en falsk bliver reduceret til et minimum.

Særlig opmærksomhed er nødvendig på den dato, hvor børns dekorative kosmetik til piger er egnet . Sæt bør kontrolleres særligt omhyggeligt, fordi hvert enkelt produkt har sin udløbsdato.

De fleste midler er beregnet til piger på tre år, men der kan være andre aldersbegrænsninger, der skal respekteres. Før du køber det, er det ønskeligt at teste produktet, især hvis barnet er tilbøjeligt til allergi.

Populære producenter

Til dato, et lille udvalg af produkter til små kvinder i mode. Et af de første mærker i Rusland var børnenes dekorative kosmetik "Prinsesse", som stadig er populær. En sort i sortimentet er ikke ringere end Hello Kitty-mærket, som er en fashionabel kat, elsket af mange piger. En række plejere "Little Fairy" er også populær, beregnet til unge kvinder i alle aldre - fra 3 til 14 år.

Et sæt børns dekorative kosmetik er den bedste gave til en lille fashionista. Med sin hjælp vil pigen kunne eksperimentere, lære og lege i "voksenlivet", som en ægte dame! Et kvalitets sæt vil kun være til gavn for babyen, og samtidig gemmer mors håndtaske fra nysgerrigheden af hendes datter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.