Mad og drikkevarerHovedret

Vin gær: hvor kan man købe, hvordan man bruger, real

Vin kan henføres til de mest populære og almindelige alkoholiske drikkevarer. Madlavning det, stort set på alle kontinenter. Hver vinproducent ved, at smagen og vinslot er i høj grad afhængig af kvaliteten af det anvendte gær.

beskrivelse

Vin gær til vin repræsenterer vægten af frugt, blandet med sukker og gæret i flere dage. I dette tilfælde står alkohol, som vil være ansvarlig for det endelige produkt fæstning. For at opnå en vin af høj kvalitet, skal du bruge vin gær stærk, elite kultur. I produktionen af en alkoholisk drik med et alkoholindhold på op til 18 grader anvendes sådanne materialer.

Fremstilling af den såkaldte gær vild - nem proces, men den resulterende mængde alkohol i det resulterende produkt vil ikke overstige 14 grader. Når dette udgangsmateriale kan tjene ikke kun af drue bær, men også stikkelsbær, ribs, hindbær, jordbær og andre.

Hvis sæsonen frugt allerede er gået, og du nødt til at forberede en drink, da gæren kan bruge resterne af vin materialer fra tilberedningen i den tidlige periode af samme år. Novice vinproducenter gør ofte den fejl at bruge ølgær, eller hvilken som helst anden til madlavning vin, dette er en fejl, og som et resultat af kvaliteten af det færdige produkt vil være lav.

De vigtigste typer og egenskaber

du kan købe vin gær, hvor du også kan købe udstyr og beholdere til madlavning vin i en speciel butik. Der findes flere typer af materialer til fremstilling af forskellige former for drikkevarer.

Gær varierer også efter art, og for udarbejdelsen af fine vine af forskellige mærker, der er visse typer af ingredienser. Hver sort vin brug for sin egen gæringsproces varighed og temperatur. Der er mere end 30 arter af gær, som kan være i urten, overfladefolien sure produkt i selve flydende, og så videre.

Afhængigt af filmen, som er dannet i forbindelse med udarbejdelsen af vin, fagfolk bestemme kvaliteten og varigheden vystaivaniya produkt. Dette skyldes det faktum, at under fermenteringen dannes cellerne, udbredelseshastigheden afhænger af temperaturen og kvaliteten af råmaterialet.

Fremstilling af rosiner

For elskere af vin og alkoholiske drikke på deres egen madlavning skal konstant være hjemmelavet vin gær. Hvor kan man købe en sådan ingrediens, at han var af den kvalitet, som du ønsker? For ikke at stille dette spørgsmål hele tiden, kan du lære, hvordan man forbereder en sådan gær i hjemmet.

ingredienser

Typisk er materialet fremstillet ved gæring af friske druer. Du kan også forberede en vin gær fra rosiner, er det nødvendigt at tage 2 gode håndfulde. Du skal også bruge en halv kop sukker og omkring 2 kopper vand.

Rosiner er ikke egnede enten skal du vælge en kvalitet at få god vin gær. Hvor kan man købe og hvordan man kan identificere kvalitet ingredienser? Rosiner skal være godt tørret, fast stof, farvet i blå-lilla nuance, uigennemsigtige, også tilfredshed med tilstedeværelsen af haler.

fremstillingsmetode

Halvdelen af den krævede vand og varme for at opløse sukkeret i den til sin fuldstændige forsvinden. Den færdige opløsning hældes i en kold væske i en sådan grad, at blive varm sirup. Retter skal tage et glas, det vaskes grundigt og hæld kogende vand. God pasform med en stor flaskehals.

Rosiner kan ikke vaskes og rengøres efter behov for at fjerne alt bakterier proces. Hældte det i en glasbeholder og dertil hældes varm vandig sukkeropløsning. Overdækket flaske væv eller en bomuld prop, skal den fyldte beholder være 2/3. Placer den i et varmt sted, kan det sættes i solen for at forbedre gæringsprocessen. Periodisk omrørt opløsning.

Efter et par dage til at begynde en aktiv proces, parathed vin gær fra rosiner foretaget i 6-7 dage. Opbevar dem i køleskabet i 10 dage. Ved slutningen af denne periode, kan du begynde at forberede nye materialer som gamle faldet i serviceområder.

Fremstilling af figner

Af samme opskrift kan tilberedes vin gær hvor man kan købe dem, i vinterhalvåret er svært at finde, med figner. Til dette erhvervet hærdede figner høj kvalitet, som behandles af særlige midler til langtidsopbevaring giver ikke frugt fermentering.

Anvendelsen af en sådan gær til fremstilling af alkoholiske drik vil give det en usædvanlig og behagelig smag, der er forskellig fra den sædvanlige vin. Mange fagfolk eksperimenterer med forberedelsen af gær af forskellige bær, hvilket resulterer i usædvanlig smag af det færdige produkt.

Forberedelse af gær af druer

Vingær af druer fremstillet 10 dage før den planlagte start madlavning alkoholholdig drik. På udvalgte busk modnet flok med store blodskudte bær. De indsamles, fjernes med en pensel, men ikke vaske. Som i andre tilfælde er mikroorganismerne findes på overfladen af de bær, der er ansvarlige for processen med at skabe det nødvendige materiale.

2 portioner af modne og Mos bær brug halvdelen af sukkeret del og en del af vandet. Bland godt i en glasbeholder og dække det med en prop af bomuld eller stoffet, så passerer luft. Efter 4 dage vin gær fra druerne er klar, vil de kun filtrere.

Fremstilling af bær

Vingær kan fremstilles ved anvendelse eventuelle busk bær, der er på denne tid af året. Dette kan være en ribs rød, hvid eller sort, er velegnede hindbær, stikkelsbær og jordbær. Den væsentligste betingelse efter indsamling bær - de ikke vaske. Da mikroorganismer er ansvarlig for at indhente den nødvendige gær er kun på overfladen.

De grundlæggende ingredienser til fremstilling omfatter 2 kopper modne bær, 1 kop vand og halv kop sukker. Du først nødt til at forberede skibet til gæringsprocessen, vil passe nogen store mængder af glas. Du kan tage til banken, som er fyldt med vand og røre i sukkeret, indtil det er helt opløst.

Bær er nødvendige for at ælte og blande i gryden med den opnåede søde løsning. Kapacitet lukke bomuldsprop. Hvis halsen har en stor diameter, er denne procedure udføres også ved hjælp af bandagen. Bank til at sætte i et varmt sted i 4 dage. Når bærrene er gæret helt, er du nødt til at dræne væske, det vil forberede hjemmelavet vin gær. Sådan bruger dette materiale, helt klart, hvad vigtigere er, at de er egnede kun 10 dage.

anvendelse af

Vin gær, kogt hjemme ved alle de regler, kan ophobes i vin 18 grader. Også denne ingrediens hjælper til at skabe en behagelig aroma, som er så værdsat af vinproducenter. Til fremstilling sød vin, er 5 liter råmateriale tilsat til i alt 150 gram vingær. Til tørre - 100 gram.

Udarbejdelse af alkoholholdige drikkevarer i hjemmet - det er interessant og spændende. Vin gær, hvis anvendelse letter processen med at skabe en god vin, er det nødvendigt at høste 10 dage før starten af processen. Til drik havde intens smag og aroma, er gæringen forlænges op til 2 uger. Rummet skal være stabile varme temperaturer og regelmæssig udluftning.

Når du tilføjer sukker under aktiv gæringsproces urt vinslot vil stige, men reducere dets kvalitet smag. Derfor, for at opnå en behagelig og god drink du skal bruge 1,5-2 måneder for efterfølgende at nyde en behagelig drink.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.