HobbyHåndarbejde

Kusudama lilje - en ædel udsmykning af dit interiør

Hvis du er en elsker af originale ideer til gave eller en fan af lyse boligtilbehør, følgende information er sikker på at du vil være interesseret og vil være nyttigt.

I de seneste år, mange needlewoman begyndte at lære denne kunst som Kusudama. Origami i denne eksotiske formular kom til os fra gamle Japan, og vundet hjerter og dygtige hænderne på vores mestre.

Kusudama er en kugle af papir blomster. Farvet papir mesterligt udført den krævede antal elementer-blomsterstande. Ved at skabe en sådan charme udskrevet, er det ønskeligt at besidde grundlæggende modulær origami. Men du har brug for at kende forskellen: i modulær origami kun behøver at sætte modulerne ind i hinanden, og i Kusudama kan limes og hæftes detaljer.

Oftest fra små stykker papir foldet blomster, som senere vender Kusudama lilje, rose, hyacint, iris. De er udført ved at folde firkanter af papir for efterfølgende tilslutning til en stor smuk skål.

Alle fordelene ved dets oprettelse er, at blot en smuk papir og der er behov dit gode humør for sin produktion, udholdenhed og et stort ønske om at skabe såkaldt "medicinsk bold." Det lyder som der i bogstavelig oversættelse fra det japanske ord "Kusudama". Lily rose eller vævet af et antal individuelle blomsterstande kan være monokromatisk og multi-farvet. Dog skal du lytte til dine instinkter og æstetisk nøje overveje, hvor i det indre finde et sted denne stilfulde tilbehør.

For eksempel Kusudama lilje - meget smuk og fin møbel. Den er velegnet som en tilføjelse til gardiner og passer harmonisk ind designvinduet. Spiky kronblade meget distinkt udseende, der ligner et levende blomst. Af de eksisterende arter af blomsten Kusuda udførelse af denne særlige blomsterstand det er en af de meget favorit (sammen med roserne).

Lad os se, hvordan det samme gøres Kusudama lilje. Kredsløbet som et illustrativt materiale indgivet nedenfor. Det er en trinvis udførelse og vil hjælpe dig med at navigere den indviklede proces først. Men med tiden, når du forstår den algoritme og detaljerne i arbejdet med papir, problemer vil forsvinde af sig selv.

Så for at få Kusudama lilje, tage et ark papir, forberede fra det et kvadrat. Fra sin størrelse vil afhænge af, hvor stor lilje få dig.

Fold det på midten på den diagonale linje, så igen det samme, kun på den anden side.

Du vil modtage to krydsende linjer diagonalt.

Endvidere ser nøje på bevægelse af hænderne på de fotos, prøv igen fra begyndelsen til enden.

Vi begynder at danne første flap. Sørg for, at alle de fold linjer til den maksimale kamp. Lily vil være mere klar.

Når dannede den første kronblad, på samme måde gør vi alle fire.

Drejning mod den sidste, vil scalene diamant. Når et kort stykke - en fremtidig kronblade. Jo længere del vil blomst base.

Næste, du har brug for lidt tålmodighed. På indersiden af hvert kronblad skal pakkes ind i papir skredine. Det skal gøres så lille hjørne - top blad lilje - var skarp lille og symmetrisk.

Arbejde på bunden ligesom kronblade med den forskel, at den ydre wrap papir i midten af en. Så vi gør hver af de fire sider.

I slutningen, når din lilje er klar, sno enderne af hendes kronblade, hvilket giver en mere livlig og legesyg look.

Gøre det nødvendige antal blomsterstande. Du bestemmer, hvor meget du vil have en storslået bold. Indsamle blomster på en tråd til et par stykker af rækkerne (kan være 4 liljer) og form til en kugle. Hvis du føler, at et eller andet sted må der hjælpes til at blive slank i en række af blomster ved hjælp af lim, så vær venlig at gøre det.

Nå, det er alt! Din Kusudama Lily er klar til at behage øjet! Vellykket kreativ!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.