HobbyHåndarbejde

Master klasse: flydende kop med blomster - med deres egne hænder for at gøre et mirakel er ikke svært

Dampende te og kaffe kopper i dag få mennesker er overrasket. Dette er en original og spektakulære stykke inventar, som alle kan lave deres egne hænder. Ganske let på en lignende måde at give et andet liv til kedelig kaffe eller din favorit par kop, får en tilfældig imponerende revne. Af hvad der gøres hack "Soaring kop med blomster"? Med deres hænder, kan du gøre ikke kun sammensætningen, men også dekorative elementer. Stadig, første ting først.

Materialer og redskaber

Til dette vil du nødt til håndværk kop og underkop. Tja, hvis de er fra det samme sæt, men du kan tage og anderledes, ikke for meget forskellige fra hinanden. Egnede retter, brugte, men husk, at den stærke skår og defekter på ydersiden ikke burde være. Du skal også kunstige blomster. Om ønsket kan de gøres uafhængigt i teknikken kanzashi, skåret fra klud eller læder, papir eller en polymer form af ler. Hvad der ellers er brug for at få en flydende kop med blomster? Egne hænder, du bliver nødt til at gøre en mount. Egnet til denne stærk tråd, stikkontakten eller anden bestik, og kan anvende et aluminiumprofil tilbage efter reparation. Glem ikke at købe og masser af universel lim. En god mulighed - lim-pistol.

Soaring kop med blomster: MC til at oprette en base sammensætning

For at begynde arbejdet på denne interessante håndværk til at være fastsættelse af en kop i den korrekte position på underkop. Som koblingselement kan anvendes tilstrækkelig stiv tråd, en brudt prop, et stykke aluminium profil eller noget andet. Før du limer sammen alle de elementer, skal du sørge for, at den valgte støtte kan modstå vægten af dine cirkler. Bøj den støtte som bogstavet «Z»: En måde at ligge på en tallerken, og den anden - fast presset mod væggen af koppen. Når du får den ønskede form, fusionere alle elementer. Tip: Hvis du bruger lim, der ikke glasur straks, først lim støtten til underkop, og derefter til en kop, selvom det er muligt, og omvendt. På yderligere tørring er nødvendig for at løse strukturen. Det er alt magi. Nu hvor du ved, hvordan man laver den flydende kop - stadig fuldføre indretning.

Blomster Falls

At sikre, at limen er godt frossen, kan du gå videre til den mest interessante del af vores arbejde. Kunstige blomster adskilt fra benene, kan anvendes som blomsterstanden, håndlavet af ethvert materiale. Start med at lime dekorationer fra bunden af koppen, maskering begyndelsen af støtte. Konfiguration farver vandfald, ned nedenfor. Antallet af blomsterstande bør stige mod bunden af præparatet. Hvis du følger denne simple regel, vil du have en meget smuk kop med flydende blomster. Deres egne hænder til at gøre blomst vandfald er ganske let. Prøv at skabe den illusion, at blomsterne hældes fra en kop og underkop i flokken. Det er vigtigt nøje at maskere støtte, ellers den magiske vil ikke fungere.

Hvordan laver blomster i teknologi kanzashi?

Blomster af båndene ser meget lyse og imponerende, men i virkeligheden faktisk gør dem ganske let. Vi tilbyder dig en teknik at gøre en skarp omvendte kronblade. Tag for at tape bredde på 5 cm og et udsnit skåret ud af den samme længde (5 cm). Fold resulterende firkant i halve diagonalt, og derefter to gange mere i halve. Skær det nederste hjørne, opal den og skubbe pincet (skal være i stand til at slutte op kanterne). Efter denne kronblad-wrenching. Til fremstilling af en blomst skal være fem sådanne elementer. Kronbladene holdes sammen ved hjælp af gevind, udgør kernen i de færdige støvdragere (foreligger ved levering butik håndværk) eller ved anvendelse af en vulst af egnet størrelse. Soaring kop med blomster kanzashi vil se ikke værre end at købet. På en sådan håndværk får brug for 10-25 separate blomsterstande.

hemmeligheder af mestrene

For at skabe disse håndværk vælger ikke alt for tunge retter. Designet vil være mere stabil, hvis slutningen af underkop støtte vil være længere end i en cirkel. Til at dekorere, kan du også bruge kunstige blade og miniature figurer. Vær ikke bange for at eksperimentere med indretningen, og du har en virkelig original svævende kop med blomster. Med deres hænder ikke svært at gøre bladene. Bare skære dem ud af de tilsvarende farvede stof eller bånd, hvis kanterne smuldre, ikke for doven til at svide dem. Mange mestre foretrækker at dekorere bladene al den støtte og kun de øverste pasta blomster. Dette er en god mulighed, hvis du blomsterstande er store nok, og du frygter, at ledningen eller dens stedfortræder vil være synlige.

Hvad kan svæve kop?

Hack, som består af underkopper og kopper, det kan ikke kun dekoreret med blomster. Oprindeligt ser Topiary "Floating skål af blomster", men en god mulighed for indretning kaffe eller mønter. Pynt slik sammensætning kan være i farverige indpakning. Hvis du har nok af en lille dekorativt materiale, for eksempel, multi-farvede knapper, perler, dekorative hjerter og skaller, kan de også bruges til dekoration af artefakterne. Det vigtigste er, at du ved, hvordan man laver den flydende kop. Det betyder, at du kan eksperimentere med indretningen på ubestemt tid. Dette hack vil ikke kun være en stor udsmykning af interiøret, men også en original gave til nære slægtninge og venner, og alle, der elsker de usædvanlige og smukke ting.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.