Nyheder og SamfundØkonomi

Den forventede stigning i pensionerne i 2013

Hvert nyt år bringer håb for pensionister mindst små, men ikke desto mindre steget pension. Staten forsøger gradvist at opfylde de forventninger, og hvert år øger størrelsen af de forskellige sociale ydelser og kompensationer. 2013 var ingen undtagelse.

Russisk Pensionsfond for 2013 planlagt generel stigning i pensioner i dobbelt hastighed, vil de gennemsnitlige pensionsudbetalinger foretages i mængden af 12 tusind rubler. Nu er det nødvendigt at forstå, hvordan udbetalingerne vil variere i løbet af året.

RF regering planlagde at øge pensionsudbetalinger i tre faser: fra begyndelsen af februar - den første siden begyndelsen af april - den anden siden begyndelsen af oktober - den forventede stigning i tredje.

For første gang i år, som planlagt af embedsmænd, har pensionsudbetalinger steget i februar. Pensionen blev indekseret med 6,6%. Med hensyn til de beløb, den gennemsnitlige alderspension steget med næsten 640 rubler, har pension handicap betalinger steget med et gennemsnit på 400 rubler, pensionsudbetalinger i tilfælde af tab af den eneste forsørger i familien blev også lidt mere, omkring 390 rubler.

Siden begyndelsen af april var der også indekseringen af pensionerne med 3,3%. Igen, pensionsudbetalinger øges: alderspension - omkring 340 rubler, handicap - lidt mere end 200 rubler, mens tabet af en forsørger - og mere end 200 rubler.

Stigende pensioner påvirkede også de borgere, der modtager finansierede pensionssystem og sine bidrag overført til pensionskasser, ikke-statslige prøve. For kampagner behøver kun at skrive en særlig ansøgning til pensionsfonden, at modtage et pensionstillæg vil være fra den 1. juli 2013.

krigspension

Militær også beskæftiger sig med spørgsmålet om, hvornår vil øge pensionerne. Tilbage i 2011-12, har regeringen planlagt at øge fordelene for denne population. På trods af indførelsen af ikke også behagelig koefficient på 0,54 enheder til beregning af størrelsen af betalinger, de embedsmænd, alle de samme, nogle har ændret reglerne for beregning af pension til militær og begyndte at tage hensyn til inflationen. Af den måde, dette er den første ændring af reglerne for beregning af pensioner militær siden Sovjetunionens sammenbrud.

Men ikke desto mindre, at proceduren for pension periodiseret vil betalinger militær forblive uændret. Som før, vil sådanne pensioner i alt 50% af den anciennitet, og tillægget for hvert arbejdsår - 3%. Interessant, bør den samlede udbetaling ikke træde over stregen, staten udpeget i mængden af 85%.

Stigende pension militær kan beregnes afhængig af inflationen - det skal være stabilt ved 2% højere end det tal ventes inflationen i landet for indeværende år. Ifølge skøn for tjenestemænd, bør den gennemsnitlige stigning i militære pensioner være 20%, den gennemsnitlige betaling vil være 22 tusind rubler.

invalidepension

For mennesker med handicap, uanset hvilken kategori, også lidt øge pension (2013). Forhøjelsen skal ske sideløbende med en stigning i det ordinære arbejdsmarked pension. Ifølge skøn for tjenestemænd, vil de gennemsnitlige sociale pensionsbetalinger til denne kategori af befolkningen for indeværende år være omkring 7200 rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.