TravelingHoteller

Djerba Hoteller "all inclusive": top 5

Tilhører Tunesien i Middelhavet ø, der hedder Djerba er den største ud for kysten af det afrikanske kontinent. Det har et fladt terræn med en bred stribe af strande og artesiske brønde, et gunstigt klima og frugtplantager. Det er af disse grunde, at mange turister vælger, der starter i Tunesien, øen Djerba. Hoteller "all inclusive" hoteller og enkle vandrehjem er tilgængelige i tilstrækkelige mængder, som giver hvert år for at tage et stort antal gæster.

Vi vil fortælle dig om de mest interessante varianter af indkvartering. Fem luksus 4 * hotel og en fem-stjernet luksus kompleks. De er anerkendt som den bedste med hensyn til service og kvalitet af hvile, har den højeste score på anmeldelser af turister.

Villa Azur Djerba Hotel 4 *

Hoteller i Djerba "all inclusive" - det er den mest effektive og bekvem måde at slappe af. Du behøver ikke at tænke på "hjem" side, og vil kun have at nyde havet og solen. En af de bedste i sin kategori er «Villa Azur Djerba 4 *", bygget på den første linje med direkte adgang til det område af stranden i Sidi Mehrez. Hotellet er ikke særlig stor, alle værelser har en terrasse eller balkon med udsigt over havet. Byens centrum ligger 10 km væk, så adgang til de vigtigste attraktioner på øen kan være ganske hurtigt.

Djerba Plaza Hotel

Chetyrehzvozdochny komfortabelt resort hotel i Midoun med direkte adgang til stranden, svømmebassiner med et samlet areal på 2000 m2, sine egne tennisbaner og et sted at spille squash, sauna, spa og et traditionelt tyrkisk bad. Afstand til den internationale lufthavn og hovedstaden - 25 og 10 km hhv. På det område er der en restaurant, hvis vinduer du kan beundre havet. For gæster er forberedt de bedste kokke fra de friskeste lokale frugter, grøntsager og fisk og skaldyr, som er rig på Tunesien, øen Djerba.

Hoteller "all inclusive" tilbyder en bred vifte af tjenester, som regel til en rimelig pris, så det er populært. Særligt dovne turister behøver ikke engang at forlade, fordi der på Djerba Plaza Hotel har alt, hvad du har brug for og endda lidt mere.

Tunesien (Djerba) hoteller 4-stjerner. "All inclusive": IBEROSTAR Mehari Djerba

For total fordybelse i atmosfæren af en afslappende badeferie, og den vilde skønhed kombineret med komforten i en velegnet Hotel Iberostar Mehari Djerba, som ligger kun 5 minutters gang fra stranden i Sidi HACCP. Det er ofte også omtalt som en af sporten. Komplekset ligger syv retten på tennis, hvoraf fem er asfalteret og to med et fast gulv. Hertil kommer, det er bogstaveligt talt på tværs af gaden, kan gæsterne besøge Golf Club med 27 huller.

Gastronomi er et vigtigt aspekt af kulturen i landet. En harmonisk blanding af traditionelle orientalske og europæiske opskrifter i Tunesien er meget attraktiv. Hotellet har flere restauranter, der arbejder både i buffet-system, og på menuen. Det er umuligt ikke at være opmærksom på traditionelle køkken, vælger at hvile Tunesien (Djerba). Hoteller (4 stjerner). "All inclusive" antyder ikke kun give gratis snacks. Her kan du nyde en fantastisk animation, fitnessklub, opvarmet swimmingpool og jacuzzi, samt nyde den fortrolighed med den lokale kultur i løbet af aftenen af folklore forestillinger.

Robinson Club Djerba Bahiya

Djerba - en verden af flimrende gyldne sand de mest luksuriøse strande i Tunesien. Hotel Robinson Club Djerba Bahiya bygget på stranden, kun 6 km fra byen. Han betragtes som en af de bedste logi muligheder på ferie med familie og børn. Typer af indkvartering præsenterer værelser fra økonomiklasse (beskedne, men komfortable) til store familie i op til fem personer. Prale fantastisk infrastruktur, fritid og underholdning, ikke kun for voksne, men også for børn kan ikke alle hoteller i Djerba. "All inclusive" - et system, der driver Robinson Club Djerba Bahiya, der tilbyder sine gæster gastronomi i sin egen restaurant, hjertelig kontinentale morgenmad og traditionelle orientalske retter.

Hotellet har en høj rating blandt turister og er karakteriseret som den bedste løsning til en overkommelig pris. Her får du mere end andre steder, men for de samme penge.

Seabel Rym Beach Djerba

En af de vigtigste fordele ved hotellet - dens placering. Det luksuriøse kompleks er skjult fra stress og nysgerrige blikke. Han står på den nordlige kyst af øen i det område af 11 hektar, omgivet af en palmelund. Øens hovedstad Houmt Souk ligger 22 km væk, den internationale lufthavn og en golfklub med 27 huller - 29 km og 5 km henholdsvis.

Hotellet tilbyder komfortable værelser med havudsigt og en privat sandstrand, swimmingpools, herunder børn. Spas har mange hoteller i Djerba. "All inclusive" - et system, der normalt omfatter ikke kun hele måltider, men også en masse underholdning. En rummelig swimmingpool (indendørs) og et luksuriøst spa-kompleks er de mest populære bekvemmeligheder af dette hotel. Gratis for børn arrangeret af klubber, kredse, animation.

Hoteller i Djerba "all inclusive" 5 *: Hasdrubal Prestige Djerba

Det luksuriøse femstjernede hotel Hasdrubal Prestige Djerba er den bedst kendte og mest populære på øen, har et fremragende ry. Det kombinerer gæstfrihed, det væld af øst og første klasses service, høj komfort og bekvemmelighed i Vesten. Hotellet ligger 18 km fra den internationale lufthavn, nær golfbanen og har sin egen, der er udstyret med alt nødvendigt strand.

Næsten alle hoteller i Djerba ( "all inclusive") har deres egne skønhedssaloner. Men den SPA-center Hasdrubal Prestige Djerba - det er hans stolthed. Beliggende på 11 tusind sq. M, det indeholder en jacuzzi, en swimmingpool, behandlingsrum, sauna, dampbad, massage og fitness-centre, samt en storslået udendørs saltvands lagune med et areal på 3200 m2.

Udtryk for vores muligheder for overnatning - det er bedst for rejsende anmeldelser af Tunesien hoteller (Djerba). "All inclusive" - er en fælles levende system, men det behøver ikke altid betyder det samme. Service på hotel, et sæt af gratis tjenester, bonusser osv Det kan være ganske anderledes. Vi anbefaler derfor, at valget af destinationer at læse anmeldelser. Hvem, hvis ikke krydret rejsende, fortælle sandheden og beskytte mod fejl?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.