Mad og drikkevarerOpskrifter

Bolognese - recept blød fornøjelse

Bolognese opskrift, som gav os solrige Italien, er stærkt forbundet med en enkelt fad - spaghetti. Men denne sauce er perfekt og andre side retter, vi behøver kun én gang for at forsøge at koge det på den klassiske opskrift.

Når du vælger produkter til Bolognese

Opskriften på denne sauce påvirker kompleksiteten af dens sammensætning. Krydderier, grøntsager, kød bør vælges med særlig omhu. Men det er ikke alt - tilberedningen selv kræver tålmodighed. Men alt kompenserer for den vidunderlige smag af saucen, og mulighed for at bruge det mere end én gang. Så det er nødvendigt at løfte sløret for hemmelighederne af handelen.

Så produkter

Når du vælger ingredienserne til en bolognese, bør der lægges særlig vægt på kødet. Ja, du kan bruge oksekød, men det er bedre at gøre det selv til hurtig tilberedning af kalvekød og svinekød. Kalvekød, der har en delikat struktur, ikke desto mindre giver mætning fad. Svinekød hakkekød også give det ønskede fedtindhold, men ikke ødelægge den fløjlsbløde smag.

krydderier

Den Bolognese, en klassisk opskrift, som er malet i detaljer nedenfor, alle krydderier, undtagen hvidløg, satte kun tør. I den lange proces med at lægge ud (og italienske mestre det trækkes tilbage ikke mindst 4 timer) de fuldt ud afslører ikke kun aroma, men også smage.

Vin og mælk

Vin bolognese til brug udelukkende tør og rød, giver en let syrlig smag. Mælk, tværtimod, bør være på de kvaliteter til at balancere på randen af at flytte ind i creme. Af den måde, kan mælken i sin intolerance erstatte honning.

Nu, at de små hemmeligheder afsløret, kan du starte processen med skabelsen.

spaghetti bolognese

Opskrift med foto, hvilket forklarer rækkefølgen af skabelsen af den italienske kulinariske mirakel, nyttig for dem, der aldrig har kogt det selv. Det er derfor, vi går.

For at forberede saucen kun brug for:

  • 1,1 kg tomater saftige;
  • 350 g hakket kød ovenfor beskrevet;
  • løg vægt 350 g;
  • 60 gram tomatpuré;
  • halvanden spiseskefulde honning;
  • 8 gram frisk hvidløg;
  • tre fjerdedele af en teskefuld salt, paprika, chili og sort peber;
  • tre teskefulde oregano;
  • 80 ml rødvin og olivenolie.

Fødevarer forberedt, du kan starte oprettelsen af sauce Bolognese. Opskriften er enkel, men kræver omhyggelig følger ham. Så det hele starter med løg. Dens rene, cut ringe, derefter dele i halve og sønderdele i små kiler.

I gryde, beregnet til madlavning saucen hældes kogte hele volumenet af olivenolie og som det opvarmer, sætte tilberedte løg. Det skal bemærkes, at branden i dette tilfælde skal være stærk nok.

Yderligere i en skål lægge alle de tørre krydderier og bland dem.

Nu kommer det afgørende øjeblik - tilsætning af kød.

Bland godt og han går i gryden, når løget begynder at erhverve en gylden nuance. I betragtning af den stærke ild under gryden, efterfulgt af kontinuerlig pulverisere dannede klumper af fyld, opnå glat.

Når væsken er fordampet, tilsæt vin og tørre krydderier. Bland grundigt.

I skal tilføjes denne masse flossede tomater og pasta, igen blandes grundigt og sted passeret gennem en presse hvidløg og honning.

Yderligere reducere brand og lægge vægt på sygne hen i mindst to timer. Så er det muligt at smage den resulterende mesterværk.

Spaghetti bolognese til, opskriften som blev præsenteret ovenfor, er forberedt simpelthen. De koges i en stor mængde vand, afkølet i et dørslag under rindende koldt vand og let stegt i smør. Så tjente, skjuler forberedt sauce.

Det er alt. Selv om der er lidt råd: Hvis en masse sovs, kan det fryses i portioner og genopvarmning, når du vil forkæle dig selv og kære denne italienske mesterværk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.