HjemlighedGør det selv

Automatisk havevanding med sine egne hænder. Kredsløbet indeholder anbefalinger

Hvis du ønsker at have en privat have område, som vil blive dyrket kulturplanter, er det nødvendigt at vide, at webstedet bliver nødt til at kigge efter. Hvis oprindeligt du får fornøjelsen af selv-vanding og kunstvanding planter, kan en sådan afgift være kedeligt med tiden. Dette indebærer behovet for genbosættelse af automatiske vandingssystemer.

Forberedelse før arbejdet påbegyndes

Til at begynde dette arbejde er nødvendig til udarbejdelsen af planen layout af bygninger og elementer af automatisk vanding. Derefter bliver nødt til at købe ekstra udstyr. Så, før du vil blive udfordret til at korrigere installation af systemet, hvilket indebærer gennemførelse af flere etaper. Automatisk havevanding med sine egne hænder kan justeres kun korrekt, hvis du oprindeligt tegnede en plan helt op. For at gøre dette, skal du bruge et tegnepapir. Den bør anvendes til placeringen af bygningerne på det område af typen af legepladser, svømmebassiner, terrasser, en brønd eller andre elementer i det ydre. Blandt andet er det nødvendigt at identificere placeringen af planter, der skal vandes. I første omgang skal du notere installation placering af vandindtag, såvel som hjemsted for pumpestationen.

Typisk vandstrømmen udføres fra et midterpunkt område, i hvilket tilfælde ledningen vil have den samme kunstvanding længde. Dette indikerer, at vandtrykket i systemet vil være ensartet, og vegetationen bliver vandes ensartet. Afhængigt af placeringen af vandkilder på omkredsen, er det nødvendigt at udpege motorvej krydset. For hver markeringselement skal foretages, som viser sprinkler installation space. sidstnævnte mængde vil afhænge af radius. Hvis du planlægger at købe sprinkler med en radius på 25 meter, så ordningen skal bruge et kompas til at identificere den zone af virkningen af hver af elementerne.

Ordningen fungerer vandingsanlæg

Det er værd at huske, at i det område der er områder, der er udsat for vand er uønsket. Disse websteder behøver ikke at være i området af sprinklere. Efter kredsløbet er blevet tegnet på papir, kan det udvides til områder. For at gøre dette, gør et layout ved hjælp af pinde og snor.

Automatisk havevanding med bør planlægges deres hænder på forhånd, hvilket udelukker de ekstra omkostninger. Pinde kan erstatte materialer ved hånden, som kan omfatte plader og svejseelektroder. Ledningen er foretrukket at anvende polypropylen, bør dets farve være lyse eller hvide. Optælling bør udføres i en vis afstand fra zonen placering system. Det er nødvendigt at sikre, at stien ikke var stenede zoner. Ellers skal du justere planen.

indkøb af materialer

Hvis den automatiske havevanding med sine egne hænder for første gang, det næste skridt er at få alle eksperter anbefaler egnede materialer. For arbejde er nødvendigt for at opsamle rør, pumpestation, sprinklere, trykregulatorer, magnetventiler, til fremstilling af udgravningen tools, filtre og controllere.

Filtre - en af komponenterne i vandingssystem

Fra det, hvad der vil være udførelsen af pumpestationen vil afhænge af effektiviteten af hele systemet. Dette tal bør vælges baseret på området for kunstvandede område. Hvis den automatiske havevanding med hænderne afregning nybegynder, skal du bestemme den korrekte elsystem, der kan produceres med hjælp fra eksperter. Mange kunstnere tænke over, om der er behov for at bruge filtre. Ganske ofte en vandkilde rager hjemmelavede brønde, vand, som kan indgå i eller med alle elementer, der er i stand til at deaktivere sprinklere eller rør mål. Dette antyder, at det er nødvendigt at bruge filtre til afdækning.

Brug og trykregulatoren, som er nødvendig, når der installeres sprinklere med et forskelligt tryk, eller i det tilfælde, hvor det er hensigten at udstyre en automatisk drypvanding. Elektromekaniske ventiler udfører funktionen af alternerende områder med forskellig kunstvanding site. Regulatorerne skal solenoideventilerne at lukke og åbne på et bestemt tidspunkt.

Krav til rør og sprinklere

Automatisk vanding dryppe kan udstyres uafhængigt. Under alle omstændigheder er det nødvendigt at vælge røret, som er anbefalet af eksperter. Eksperter rådgive erhverve materiale fra lavdensitetspolyethylen. Tværsnittet af disse elementer vil afhænge af placeringen af zonen. Hvis vi taler om fundamentet, bør tallet være højere og tættere på sprinklerne - at falde. Sprinklere kan have en anden radius af virkning bør denne mulighed vælges på forhånd. Hvis vi taler om de mange forskellige dataelementer, kan de drejes, det vil sige, roterende, eller statistisk. Du kan købe sprinklere, der er nemme at skjule sig i jorden.

Klargøring og installation af systemet

Når vandingssystem er designet, mærkning udført og materialer indkøbt, du kan gå videre til installation af automatisk vanding. Det vil være nødvendigt at udføre flere arbejdsfaser. Blandt dem er den montering af pumpestationen, forberedelse kanaler, installation rør. Sørg for at tilslutte de elementer i systemet til pumpen. Teknologien indebærer installation og sprinklere. I det næste trin, installation af styringer, motion controllere, samt filter og ventil solenoide handling. Endvidere ved afregning vandingssystem, er det muligt at lave opsætning og opstart.

Dybden af renden arrangement

Fagfolk hævder, at som en ideel linie dybde, samt dets grene står 1 meter. Således kan man være sikker på, at rørene er anbragt under frost linje. For grunden, at operationen data betragtes arbejdskrævende, kan grave kanaler, hvis dybde er 30 cm. Stillingen sådanne recesser er nødvendigt med en vis forspænding og installation Drænventiler i zoner, der er placeret under den anden. Dette er nødvendigt for at slippe af med vandet fra røret til bevarelsen af systemet under den kolde periode.

Producerende par rør, ventiler og andre komponenter, der er nødvendige til linje overfladen. Først efter dette færdige rør skal monteres i en grøft. Når den er installeret automatisk vanding i landet, er det nødvendigt at sikre den absolutte systemets integritet. Først efter dette er gjort snoede sprinklere, og alle dækket med jord. Nu vil det være nødvendigt at justere retningen af rotation og tænde for systemet.

Anbefalet brug

Efter automatisk vanding ordningen er lavet, og alt arbejdet er afsluttet, er det nødvendigt at give en ordentlig pleje, bare så de designelementer vil være lang nok. To gange om måneden, anbefales det at analysere tilstanden af filtrene, og om nødvendigt, udskift dem. Det er vigtigt at overvåge renholdelse af komponenter. Inden du foretager automatisk vanding, må vi konstatere, at det er nødvendigt at kontrollere fra tid til anden, ledere af sprinklere, som i tilfælde af forurening skal rengøres med en børste. Før systemet bevares, er det nødvendigt at slippe af med vand skal fjernes ventiler elektromagnetisk handling. Vanding senge efter den automatiske drift skal fyldes med trykluft. Luftfugtighed sensorer og regn bør opbevares indendørs.

Som konklusion

Arrangementet af det beskrevne system er nogen big deal. For korrekt drift er det nødvendigt at korrekt forberede kredsløbet, hvorefter nøjagtighed i overføringselementer på sit område del, der har brug for periodiske rigelige vanding. Dette vil helt sikkert give dig mulighed for at montere komponenterne på reglerne i systemet. Det er vigtigt at have røret er for høj til overfladen af jorden, fordi om vinteren vil de ikke komme ud af, og streng kulde kan skade dem, hvis landet vil være puchitsya, og sænker temperaturen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.