HobbyFotografier

Patch - en god mulighed for høj kvalitet billedbehandling

Optagelse af det øjeblik kameraet stadig ikke gør en person fotograf. Mere vigtigt trin i arbejdet med det resulterende billede er dens redigering. Der er mange programmer, der kan gøre processen med foto forarbejdning højere kvalitet og mere effektiv. Men for et fast job med fotografierne brug forudindstillinger.

Hvorfor presets?

Det kaldes en forudindstillet fil, hvor flere billeder lagret konfigurationsparametre. Dette forenkler og forbedrer ydeevnen af både professionelle og amatører. Overvej flere meget succesfulde muligheder forudindstillinger i en af de mest populære programmer til behandling af billeder med Adobe Lightroom.

Forudindstillet - Denne indstilling ordning, der er bygget ind i programmet for at rette Lightroom fotos. Den indeholder indstillinger til hurtig, sammenlignet med en manuel mode, ændringerne i forhold billeder.

Årsager ipolzovat Lightroom presets

Der er mange ønskelige kvaliteter, som du ønsker at opnå i behandling af billeder, og vil hjælpe i presets. Hvad er det - bedst demonstreret af de resultater, de har opnået. Og dem er faktisk mange.

Du kan spare tid

Forudindstillet - det er altid en stor tidsbesparelse, fordi der i et par klik kan du gøre noget, som man nogle gange nødt til at bruge mange timers arbejde. Nogle gange er det bedre at tilbringe en dag med detaljerede indstillinger, men så bruge resultaterne dagligt.

Brugervenlighed

Selv når man arbejder med en ny software værktøj vagter, beskæftige sig med Lightroom ingen problemer. Denne særlige vil hjælpe indstillingerne bibliotek for billeder som forudindstillinger.

Stort udvalg af valg

Hvis det er vanskeligt at bestemme behandlingsmulighed, presets giver unikke muligheder. Prøv en lys farve, sepia eller sort-hvid version vil ikke være svært. Hurtig opsætning vil bidrage til at realisere alle kreative ideer. Du behøver ikke at få forstyrret, hvis tabt indstillinger.

finesser indstillinger

Enhver preset - det er en mulighed for at passe et sæt indstillinger for sig selv. Det kan altid ændres uden den mindste anstrengelse. Og det kan gøres på blot et par klik væk.

tilpasning

Hvis du arbejder med et helt bibliotek af billeder, så manuel håndtering af vanskelige at bevare integriteten af det sammensatte. Forudindstillet - er, at i dette tilfælde vil give en række billeder view of sekvensen, er det undertiden meget vigtigt. Også foruddefinerede skabeloner kan bruges udførligt.

Hvorfor ikke Photoshop

Vi fotografer kan spørge: "Hvorfor lære ekstra software, hvis der er alles favorit" Photoshop "?" I virkeligheden er der forudindstillinger i Photoshop alternativ, bliver de kaldt "Operations". Men nogle gange er det muligt at give fortrinsret til Lightroom, fordi det er velegnet til både professionelle og amatører. Væn dig til at arbejde med programmet meget hurtigt hjælpe enhver forudindstillet. Hvad er det - vi har vysnit og illustreret. Og det er en stor hjælp for begyndere, fordi Lightroom hurtigt vil gøre fantastiske billeder uden indgående viden og færdigheder. Således kan det blive forsøgslederen og at opnå en god kvalitet.

Kan opsummeres: Lightroom presets til at reducere billedbehandling tid og væsentligt forbedre deres variabilitet. Den tid, det tager at studere dem, og så vil betale for sig selv med en hævn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.