ForretningLandbrug

Gødning som gødning til haven og vegetabilske afgrøder

Organisk gødning er særdeles nyttige for planter. Særlig velegnet til berigelse af jorden har altid været anset gødningen. Regelmæssigt gør det til en seng, kan du ikke længere bruge nogen anden gødning. Planter vil være rart føler til dette websted.

Gødning som gødning indeholder mange næringsstoffer. Men brug og opbevar det skal være rigtigt. Frisk gødning i sengene på som vokser grøntsager, normalt ikke gør. Pereprevaya, tildeles en masse varme. Derfor kan du nemt brænde rødderne af planterne. Frisk gødning fortyndes med vand til en og en sættes til blandingen lidt aske. Denne løsning forsigtigt, forsøger ikke at falde på bladene, vandes sengene. Derefter skal jorden udøses selv vand.

Nepereprevshy gylle som gødning indføres i jorden i efteråret. Det er den mest almindelige måde. Faktum er, at i løbet af vinteren er det lidt tid at nedbryde, betyder det ikke miste nogle af de næringsstoffer, fx kvælstof, som ville være sket, når de opbevares udendørs. I foråret gødning begynder straks at "foder" planterne. Grave jorden på samme tid på en bajonet spade.

Store gylle som gødning i bunker. I denne forhånd fastlagt mat fra jorden eller nedfaldne blade, som vil absorbere stand-sjap. Hver 20 cm lag af gødning skift tørv seng jord eller blade af samme højde. Om vinteren er det dækket med jord, og selv den øverste desuden isoleret med plastfolie.

Der findes forskellige typer af gødning. I sin sammensætning, de er næsten identiske. Men nogle mindre ydeevne er stadig noget anderledes. Hest, for eksempel yderst nærende og nedbrydes hurtigere end andre arter, der danner humus. Men komøg som gødning virker meget længere. Hertil kommer, at for de fleste gartnere det mere tilgængeligt. Det er mest almindeligt anvendte form for organisk gødning.

Svinegylle er lidt forsure jorden. Derfor, før brug, blandes med en lille mængde kalk. Fugleklatter er flere stærkere end de andre arter. Derfor, før du bruger det i lang tid holdt i kompostbunker pereprevaniya og anvendes på en seng i små mængder.

Kanin gylle som gødning bruges også i vid udstrækning. Denne type af en organisk gødning er ikke værre end hest eller ko, det indeholder en masse næringsstoffer. Især nyttigt for at gøre det ned i jorden, drænet kål eller solsikker, samt ler.

Meget ofte bruger gylle som gødning og humus formular. Nedbrydningsprocessen normalt varer 1-2 år. Resultatet af humus - den sorte løs vægt. Den indeholder også mange næringsstoffer og yderst nyttig for planter. Det kan anvendes til jorden, uden frygt for at brænde rødderne. Sommetider gartnere befrugte ikke individuelle senge og når hele området af haven. Mængderne af gylle i dette tilfælde kan afhænge af sammensætningen af jorden. Så gravet op af jorden med en bajonet spade.

Ved hjælp af gødning, kan øge produktiviteten. Dette er en af de billigste og overkommelige for de fleste landmænd gødning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.