HjemlighedVærktøj og udstyr

Plastic have kælder fra producenten i Rusland

Siden oldtiden til i dag plastik kældre er et praktisk sted at opbevare emner og grøntsager friske. Bekræftelse af dette tjener langsigtet, selv den århundredgamle praksis, som du kan bruge. På salg kan findes i dag en masse plastik modeller fra forskellige virksomheder, de tilbyder forbrugernes opmærksomhed sømløse produkter. De er kendetegnet ved integritet og styrke. Men hvis du ønsker at vælge en virkelig kvalitetsprodukt, bør du være opmærksom på det selskab, som er kendt i markedet, og deres produkter har etableret sig blandt forbrugerne. Som et eksempel, kan du markere virksomheden "Tingard", som byder på plastik kælder. Om disse og en tredje vil blive diskuteret nedenfor.

Beskrivelse kældre fra "Tingard"

Hvis du ønsker at købe en plastik kælder til at give fra producenten i Rusland, bør være opmærksomme på de produkter af mærket "Tingard". Den er repræsenteret ved produkter, som ikke har nogen sømme, huller og forskellige tæthed, som under drift ikke kan blive kompromitteret. Vægtykkelsen af sådanne kældre er 15 millimeter, designet er forsynet med et metal stige og træhylder, og også trægulve. Til brugervenlighed, producenten leverer udstødning stigen, og kælderen er lukket med et dæksel udklækning. Indenfor er der en indbygget belysning og ventilation.

Når du vælger en plastik have kælder fra producenten "Tingard", kan du være sikker på, at han ikke vil "svede", mug og rust. Blandt dens andre fordele bør gøres et hundrede procent læk, og behøver ikke en forbedring af beton forskalling til installationen.

Miljøvenlighed og holdbarhed

Sådanne strukturer er lavet af høj kvalitet holdbart plast, som ikke frigiver i miljøet uden lugt. Det kan bruges til opbevaring af forskellige fødevarer. Artikler antyder tilstedeværelsen af ribben, hvor design kan modstå normale leder af grundvand og jord pres. Kælder er problemfri, og dets levetid er 50 år, fordi plast ikke udsættes for korrosion og meldug.

Hvorfor ellers skulle vælge kælder "Tingard"

Plastic have kælder fra producenten "Tingard" har en masse fordele, der adskiller blandt lignende struktur. For eksempel er alle de træelementer monteret indvendigt, forarbejdet i en virksomhed antiseptisk, det beskytter mod svamp og insekter. Ved fremstilling af høj kvalitet plast, udelukkende anvendes, er det ikke farligt for menneskers sundhed, som er mad. På installationsarbejdet producenten giver en garanti for halvandet år. Eventuelt kan du vælge de kældre i forskellige størrelser, bør tildeles følgende mål blandt de mest almindelige: 2102h1500h1900 mm; 1900x2100x1900 mm, 1500x1900x1500 mm.

Funktioner af installationsarbejdet

Plastic kælder til afhøring af producenten skal installeres efter bestemte regler. Med henblik på at udforme varer længere end garantiperioden, skal du overholde de tekniske krav og anlægs- regler. På det websted, du ønsker at udføre præ- udvikling af pit, bør dets størrelse være lidt større dimensioner af kassen. I den næste fase på grundlag af den friske betonplade, er det nødvendigt at bruge manipulator. Nogle gange pladen hældes på jorden, men i dette tilfælde er det nødvendigt at supplere den dobbelte forstærkning.

Det bør erindres, at plasten konstruktion har en vis vægt, så det skal nedsænkes af løfteanordningen. Til inden et opbevaringssted fastholdt gunstigt mikroklima, skal designet være varm. Det næste skridt bliver at efterfylde, men som den sidste fase af underskrivelsen til fordel for at sætte handlinger. Cellars af plast kan anvendes efter ovenstående arbejde uden yderligere foranstaltninger. Uddybning skal være større end kælderen, med hver side bør overlades på 25 cm. Med hensyn til dybden af udgravningen, skal det være lig med 2,3 meter.

Alternativ løsning: kælder POLEX GROUP

Hvis du har brug for en færdig kælder af plast, kan du vælge at producere en anden russisk selskab, der er kendt på markedet siden 2006. Vi taler om producenten POLEX GROUP, der er uafhængigt udviklet og lanceret en multi-funktionel komposit og polymer komplet kælder. De blev sat i masseproduktion, og kan have forskellige former, herunder cirkulære og rektangulære. Modifikationen kan vælges af kunden.

Siden begyndelsen af perioden for drift, har virksomheden produceret mere end 1500 kældre, som hver havde sin størrelse og fuldstændighed. En sådan kælder plast fra producent har høje styrkeegenskaber, kan de bruges selv under højt grundvand. Struktur fremstillet af miljøvenlige råvarer, som ikke korroderer. Det er bemærkelsesværdigt, at strukturen kan komme i kontakt med fødevarer. Montage arbejde er ikke nødvendigt at udføre yderligere tætning. Artiklerne kan ligge baseret polypropylen, polyethylen, eller glasfiber.

Nogle af ulemperne ved plast kældre

Cellars af plast for at give fra producenten har mange fordele, men valget bør overvejes mere og minusser, som kan påvirke den endelige beslutning. For eksempel indbefatter sådanne strukturer er dyre. Sammenlignet med konventionel opbevaring, vil plasticversion koster 50 procent dyrere, og omkostningerne er kun ét organ. Blandt andet kræves for at montere og udstyre design. Kælder-nøgle har standardstørrelser, så hvis du har tid til at forberede alt til vegetabilsk opbevaring pit, kan denne mulighed synes ubelejligt.

konklusion

Klar plast kælder til opnåelse af en relativt høj pris, men det opvejes af de fordele, som er beskrevet ovenfor. Men hvis du ønsker at designe i fuld overensstemmelse med alle dets funktioner, er det nødvendigt at foretage yderligere isolering. Et sådant arbejde kræver endda glasfiber kældre, på trods af at de udmærker sig ved højere varmeisolering egenskaber.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.