Af teknologiLink

MTS "Et land": hvad er hagen? Aftagning af forbindelsen beskrivelse

Sikkert alle set reklamer på MTS, at mobiloperatøren nu er annulleret alle grænser i landet og nu rejse til enhver region kan ikke roaming. Vidunderlige, er det ikke? Du roligt flytte fra Vladivostok til Moskva, og ingen grund til at købe en separat SIM-kort til at foretage opkald billigere. Men er det virkelig gået i udlandet? Vi forstår, at for taksten MTS "Et land", hvad er hagen denne gunstige ved første øjekast, handlingen.

Hvilket indebærer muligheden "Et land"

I et interview, MTS marketingdirektør Viacheslav Nikolaev forklarede vigtigheden af de tilsluttede handlinger. I 2014, efter en skarp hoppe i dollarkursen, mange beboere nægtede at oversøiske rejser, foretrækker indenlandske resorts. Væksten i antallet af personer, der rejser inden for landets grænser, hvilket fører til en stigning i resultatopgørelser. På grund af de nye aktier, MTS håber at "snakke" gamle kunder og tiltrække nye.

Tjenesten er "Et land" (MTS), en beskrivelse

Til alle sine abonnenter operatøren tilbyder ikke betale roaming for indgående opkald. Således er prisen pr minut af opkald modtaget er $ 0. Du kan også tilslutte gratis.

I modsætning til andre luftfartsselskaber, som opkræver et månedligt gebyr for hver dag i brug af en særlig tjenesteydelse i roaming, MTS er ikke. Giver "Et land" (MTS), udgifter til udgående opkald inden for netværket, som udgør 8,90 rubler per minut.

Siges at repræsentanter for virksomheden, er det langt mindre end den nærmeste konkurrent. Så "Tele 2" pris pr minut af et opkald modtages 5 rubler, og "Megafon" - næsten 10.

tilslutning

Er tilgængelig for alle abonnenter på MTS "Et land". Sådan aktivere tjenesten, skal vi forstå yderligere.

I alt er der to måder:

  1. Med hjælp fra en personlig konto. For at gøre dette, gå til webstedet og indtaste i personlig bruger siden. Dette gøres meget enkelt, kun brug for en telefon, som kommer med koden SMS. Indtast det i det relevante felt, og du derefter indtaste på siden. I afsnittet "Gebyrer og handling" MTS kan findes optage "Et land". Sådan aktivere tjenesten, bør yderligere spørgsmål opstår. Du trykker blot på knappen og acceptere dets bestemmelse.
  2. Den anden metode - en kombination af tal kan ringes på telefonen, og følg vejledningen. Koden * 808 # og derefter ringe eller den anden mulighed - * 111 * 808 # opkald.

Sådan deaktiveres en tjeneste

Den afbrydelse finder sted på samme måde som forbindelsen. Det vil sige, du kan enten logge på din egen side på hjemmesiden eller ved at ringe * 808 # og * 111 * 808 #.

MTS, "United land": hvad er hagen?

Som du ved, gratis ost er kun i en musefælde. Man skulle tro, at nu virkelig afskaffet roaming i regionerne? Faktisk ingen gjorde, og det er usandsynligt at gøre, fordi de rejsearrangører på det russiske folk - en betydelig indtægtskilde. Tarif "Et land" (MTS) ved første øjekast synes så fristende.

Tidligt sidste år, mobiloperatør "Skartel" af Yota klagede til monopolbekæmpende tjeneste, MTS mobil vildledende deres kunder. Deres reklame "Vi har afskaffet roaming" opfattes af den fælles mand med ægte overbevisning, at der nu grænser. Når du er i virkeligheden ingen, der har aflyst. Flytning til en anden region, kan du ikke betale for indgående, udgående, men for de prisstigninger. Når der ikke er roaming, bør satsen forblive uændret.

Yderligere bekræfter det faktum, at roaming er tilbage, er en funktion af den indsats for at forbinde. Efter alt, hvis der ikke er nogen roaming, hvorfor gøre noget for at forbinde? Og her er det nødvendigt at udføre en række handlinger.

Ifølge af Yota, "Skartel" - det er den eneste operatør, MTS er ikke at blive opkrævet for indgående opkald i andre regioner. Således er spørgsmålet om "MTS (" Et land ") - hvad er fangsten?" modtager et svar, at operatøren har aflyst grænsen, det er bare en salgsfremmende video, der introducerer fejl til brugeren.

Læs omhyggeligt det med småt

Aktiver tjenesten kan være på alle takst planer, både aktive og dem, der er i arkivet. Men! Der er en hel liste over nye pakker, for som optionen er "et land" MTS allerede er fastsat automatisk. Og du kan ikke give op på det. Så hvis du ønsker at spare penge ved at forbinde "Overalt hjemme", så er du ikke arbejde. Brug det faktum, at udbyttet, som man siger.

Man skulle tro, at løn virkelig blevet mere rentabelt? Gå til hjemmesiden for MTS og igen omhyggeligt genlæst terms of service.

Med det første afsnit er klar. Option "United land" (MTS) fungerer uden for hjemmet regionen. Den anden er heller ikke i tvivl - udgifter til basen er justerede satser (husk, 8,90 rubler per minut). Men den tredje! Ved tilslutning tjenester "Et land" alle de resterende aktier og hjælpe med at spare på roaming nulstilles automatisk.

Ud over at "et enkelt land", MTS ikke flere forslag til roaming. "Alle regioner i MTS Rusland" kan ikke tilsluttes siden 2009, det vil sige, hvis du har tid til at gøre det, måske du og rentabelt at forlade alt, som det er, og det er ikke nødvendigt at skifte. A "Overalt hjemme" blokeret i slutningen af 2014.

Vi tror fordelene

Lad os endnu en gang huske sats "United Country" MTS.

udgående opkald

8,90 gnide.

indkommende opkald

0,0 rubler.

licensafgift

0,0 rubler.

omkostninger for tilslutning

0,0 rubler.

På de andre operatører også der er en meget interessant forslag. For eksempel "Megafon" implementerer tjenesten "Hele Rusland". Her er en oversigt over priserne.

udgående opkald

3,00 gnide.

indgående opkald

0,0 rubler.

licensafgift

7,00 gnide. / Nat

omkostninger for tilslutning

0,0 rubler.

"Tele2" tilbyder sine kunder er også meget gunstige vilkår i roaming.

udgående opkald

2,50 gnide.

indgående opkald

0,0 rubler.

licensafgift

5,00 gnide. / Nat

omkostninger for tilslutning

0,0 rubler.

Så at sige, at MTS annullerer roaming, virksomheden simpelthen ikke har ret. Andre operatører tilbyder ikke mindre favorable priser, men annoncere dem mere beskedent.

En anden ting på internettet

Uden World Wide Web er ikke nok. Og lad telefonen vil være en lang tid at opretholde en førende position på grund af det faktum, at efter alt det er mere bekvemt at kalde end at svare, og operatører vil have med denne indkomst, men, som det fremgår af realiteterne i vores tid opkald ved hjælp af programmer som Skype eller watsup bliver mere og mere populære og rentable.

Lad os gå tilbage til roaming. Når du flytter ud af dit hjem område, priserne stiger ikke kun til opkald. Adgang til internettet bliver mere og mere problematisk. Igen, se på vores foretrukne operatører.

MTS ( "Et land") giver en pris på 9,90 per megabyte. Det vil sige, ikke kun gøre du betale en formue for en samtale (bare forestille sig, nogle 10 minutter til at sige: "Hej, hvordan går det", vil koste 89 rubler), plus 10 rubler per megabyte. Du forstår, 10 minutter på at se nyheder på sociale netværk, du vil spise mindst 50 megabyte. Og hvis du bliver i kontakt? Eller "Skype" videoopkald?

Ingen hævder, at internettet i roaming med andre operatører billigere. Men du kan se temmelig attraktive tilbud. I "MegaFon" har indstillingen "Just like home." Betal 39 rubler per dag og bruge alle de privilegier af deres toldmæssige plan, som hvis du aldrig forladt dit område. På samme operatør i virksomhedernes SIM-kort har fri adgang til 300 megabyte internet uden for dit hjemland.

konklusion

Analyse med spørgsmålet "MTS (" Et land ") - hvad er fangsten," vi er kommet til denne konklusion. Hvis du længe har været brug af ydelser fra denne operatør, så i princippet har du ikke noget valg. Du enten tilslutte denne mulighed, og du vil nyde turen, eller vil kigge efter et nyt SIM-kort i regionen, hvor vi ankom. Og hvis du er vant til "Megafon", "Tele 2", "Beeline", eller en anden operatør, så ændre det til "et attraktivt tilbud fra MTS" er ikke det værd. Ikke som det attraktivt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.