Mad og drikkevarerOpskrifter

Billets velsmagende og sundt: surkål, salt-fri opskrift på opskriften

Så mærkeligt det end kan lyde, men kålen er virkelig muligt at bevare uden salt. Og det viser sig, det er ikke kun lækre, men også særdeles nyttig. Efter alt, salt, selv i små mængder, er skadeligt for vores krop - leddene, blodkar og endokrine system. Fordi, hvis du interesserer dig for dit helbred, er opmærksomme på den beskrevne teknologi!

kål vitamin

Hvis du kan lide salater, kød, surkål (uden salt), den opskrift, som vi præsenterer, helt sikkert vil du være interesseret. Hvad der er behov for at lave mad? Hovedkomponent - 3-3,5 kg peber - 500 gram stråle persille, glas og naturlige honning liter kogt vand.

Læg mærke til, hvad der er godt ved denne surkål uden salt. Opskriften omfatter ikke kun fødevarer rige på vitamin C, men også honning. Så du støtter sund salat i vinteren og foråret, når kroppen er især svækket. Ja, og det er meget velsmagende!

Hvordan man forbereder en sådan sauerkraut uden salt: opskriften anbefaler vasket og frigøres fra de øverste blade af kål hakket fint pisk eller betjene maskiner. Grind urter, peber og skæres i tern eller strimler. Alle komponenter i blandingen, stramme ting i krukker. Forbered fyld, for at fylde sin tank med kål. Banker er dækket med låg og sættes på et køligt sted. En uge senere, surkål (ingen salt opskrift - skal bekræftes) kan allerede vise på dit skrivebord.

Kål med gulerødder og krydderier

Tilgængelige blank "sprød", ikke kun uden salt, men uden vand. De vigtigste ting - at vælge den slags saftigt. Kan gære i den sædvanlige emaljeret gryde eller spand. For eksempel følgende forhold: kål - 5-6 kg, gulerødder - 1,5-2 kg, laurbær, sød peber - efter eget valg. Som et krydderi velegnet koriander og fennikelfrø - omkring en halv kop. De skal bare gøre sauerkraut uden salt, var mere fyldig smag.

Hvordan til at lave mad alle? Gulerødder rist på et groft rivejern. Kål shred små eller mellemstore. Bland grøntsagerne i en bred bassin. Tilsæt krydderier og igen æltede dem til alle spredt jævnt ud. Derefter lå emnet i en spand. Men også her er der et trick. Bør ikke smide hele masse tid og sat i små lag, dele, stampeblanding gode grøntsager at lægge stramt. Næste, dække med en ren klud tom, så pladen, inverteret hovedet. En top - tung undertrykkelse (den tungere, jo bedre). I det - den anden hemmelighed, hvordan man lage sauerkraut uden lage. Efter alt, du har brug for at lade grøntsagerne mere saft, så begynde processen med bevaring. Ved korrekt valgt undertrykkelse saft vises i omkring halvdelen af en dag-nat. Den dækker hele produktet, og der er ingen frygt for, at emnet bliver sort eller bomuld-bløde. Når en masse væske i en spand, er det muligt at fjerne åget, at sætte en lille belastning i hans sted. Efter endnu en dag, og fjern det. Bare en spand, dække og sat på et køligt sted. Efter 5-6 timer efter din syltede kål er klar til brug! Sæt det i banken, sættes i køleskabet og brug efter behov! Og hvis løg fint smuldre, specielt grøn, tilføje i en skål med salat, fylde med olie - så lækker er, at ingen delikatesse er ikke nødvendigt!

Spis for dit helbred!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.