TravelingRetninger

Hvor skal vi hen i Jekaterinburg med barnet i weekenden

Mange forældre tror ofte om, hvor du kan gå i Jekaterinburg med dit barn. Det er vigtigt, at barnet husker denne tur for resten af hans liv. Hvornår og før du fik et spørgsmål, så slå din opmærksomhed på, at løsningen er du bør helt sikkert med deres børn.

Når du har valgt den rute og tid, så beslutte, hvor gå først, som med barnet i Ekaterinburg, så han var interesseret. I så fald, hvis dit barn bare vendt kun syv år, så besøge parken med ham ekstreme og spændende eventyr kaldet "Mowgli". At være i dette unikke sted, vil dit barn være i stand til at prøve kræfter med de hindringer, der er lavet af reb. Selv købe ham en billet til klatrevæg.

vigtigste steder

At vælge et sted at gå til Jekaterinburg med barnet om vinteren, betaler deres opmærksomhed på det rekreative park opkaldt til ære for digteren VV Majakovskij. Parken har en skøjtebane. Medarbejdere i denne interessante by vil tilbyde dig skøjter. Sætte på sko og forlader banen, kan du have det sjovt med børnene tilbringer deres tid.

Altid der, hvor de skal gå med barnet i Jekaterinburg

Men det mest interessante og smukt sted, meget elskede børn, Grand Park er i indkøbscenter, som kaldes "Karneval". Når du kommer der med deres børn, vil de have det sjovt med hele mit hjerte, takket være det store antal attraktioner, løbe gennem de snoede labyrinter. Et sultne børn vil være i stand til at sikkerhedskopiere deres styrke, besøger en isbar. Når det besluttes, hvor de skal gå i Jekaterinburg med barnet til at slappe af, ikke glemme vandland, som kaldes "Limpopo". Der er din baby vil finde en fascinerende øvelse i sådan en rutsjebane som "Anaconda" og "vandfald". I Ekaterinbuge en zoologisk have, hvor dyrene er alle former for ekstraordinær, samt fugle. Der vil være meget interessant at være fremtiden for biologi. For elskere af eksotiske og uforglemmelige spænding vil rejse til gården, som kaldes "Krokodilvil". Guides vil gøre med dine børn en fascinerende gåtur tilbage til hvor de bor edderkopper - fugleedderkopper, slanger og krokodiller. For at komme til alle disse ekstraordinære byer, er imidlertid billetter på box office eller online-indkøb nødvendig på forhånd. Selv børn vil være i stand til at besøge de teatre, museer, og deltage mester - klasser. De børn, der er ved at lære fysikkens love, vil det være interessant at besøge "Galileo" vidundere parken. Små prinsesser vil elske i sommerfugl park. De børn, der fejrer deres navnedag, vil der være mulighed for at fodre fiskene og deltage i konkurrencen med præmier. Hvis du endnu ikke har besluttet, hvor de skal gå i Jekaterinburg med et barn, skal du sørge for at besøge badeland. Der er en tur på karrusellen, popartes i badet eller svømme i "doughnut". Tro mig, vil børnene være glade lege med dig!

konklusion

Hvis du er interesseret i er, hvor du kan gå til en i Jekaterinburg, skal du sørge for at besøge indkøbscentre centre beliggende i centrum af byen. Alternativt kan du besøge centrum af en familieferie, som kaldes "Magnit". Sørg for at besøge denne fascinerende og smukke sted med børnene, og så vil du huske det!

Jeg håber, at vi har besvaret det vigtigste spørgsmål: "Hvor skal vi hen i Jekaterinburg med et barn" Held og lykke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.