Intellektuelle udviklingMeditation

Meditation for begyndere

Fascination med meditation er blevet stadig mere populære blandt beboere i store byer. Måske er det på grund af det faktum, at moderne liv er forbundet med store belastninger og daglige stress. Hertil kommer, i pressen oftere er der information om de gavnlige virkninger af meditation praksis i det menneskelige nervesystem og krop som en helhed. Den nyligt offentliggjorte rapport fra en undersøgelse foretaget af eksperter fra University of Kentucky. Resultaterne af forskningen viser, at regelmæssig meditation praksis bidrager til lavere blodtryk. Desuden har forskerne længe vidst, at meditation giver dig mulighed for at slippe af med den konstante nervøse spændinger og angst, reducere niveauet af stresshormoner i blodet og kolesterol, styrker immunforsvaret. Psykologer også påpege, at gennem meditation kan du udvikle kreative evner.

I en oversættelse fra latin - meditation er ikke andet end en mental fordybelse, meditation. Således kan en person forsøger at påvirke sin egen indre verden. Der er mange områder og teknikker til meditation praksis. Nogen bruger meditation forsøger at forbedre åndeligt, til en person blive helbredt af deres lidelser. Der er teknikker, der bidrager til at nå bestemte mål eller få svar på presserende spørgsmål. Forstå kunsten meditation er ikke så svært, og styrken til nogen. Selvfølgelig, meditation for begyndere er anderledes. Lad os prøve at finde ud af, hvordan du hurtigt lære kunsten at meditation.

Hvor skal man begynde?

Som regel, de fleste mennesker ønsker at slutte sig til de meditative praksis for at lindre stress. I dette tilfælde kan meditation for begyndere giver forholdsvis hurtige resultater. Rolig og positiv holdning, at en person modtager som følge af meditation, normalt forbliver hos ham for hele dagen. Som regel efter kort tid, den praktiserende læge begynder at tage livet lettere og mere konstruktivt til at løse problemer. Og dette er kun den første ændring, som fører meditation. Hvor at begynde at lære? Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme tid og sted. Meditere fortrinsvis på samme tid, fortrinsvis om morgenen, men det ideelle tidspunkt er den periode fra 04:00 til 6:00 om morgenen. Og, selvfølgelig, på dette tidspunkt, bør du ikke gider nogen.

Meditation for begyndere involverer komfortabel stilling under træningen. Du bør ikke bare vælge den lotus stilling, bare sidde på en stol eller i en stol, lagde sine hænder på hans knæ, håndfladerne opad. Den eneste betingelse - ryggen skal nødvendigvis være en lige linie. I princippet kan du meditere og liggende, men i en sådan position for nemt at falde i søvn. Før vi går direkte til lektionen, tager 5-10 minutter afspændingsteknikker. Det passer enhver teknik bekendt for dig, for eksempel, stramme og slappe musklerne kraftigt alle muskelgrupper. Gentag flere gange.

Teknikker til begyndere

Husk, meditation for begyndere bør ikke være kompliceret. Det er bedre at vælge en simpel teknik og dedikere hendes 5 minutter dagligt. Egnet meditation på åndedrættet eller på koncentration af opmærksomhed på ethvert emne. Opgaven for den uerfarne - ikke at blive distraheret af uvedkommende tanker og følelser af deres egne. For første gang, det er koncentrationen af uddannelsen bør afsættes til hver af dine meditation. Hvordan man lærer at holde opmærksomhed? Ryd dit sind af uvedkommende tanker, fokus på dit åndedræt, se hvert åndedrag, kan du fokusere på maven under vejrtrækning bevægelser. Så snart du opdager, at hovedet genopstod tanker langsomt og forsigtigt tilbage til at observere åndedrættet. Øjne kan lukkes, men ikke nødvendigvis.

Lignende teknikker og meditation om emnet. Er begyndt at bruge et stearinlys. På den indre skærm beskue flammen af stearinlys, så snart meddelelse om, at distraheret, vender tilbage til overvågning af stearinlys. Forsøg ikke at hurtigt at øge den daglige praksis. Måske har du brug for et par uger eller endda måneder at lære at holde opmærksomhed. Og først derefter skulle gå videre til en lang praksis og komplekse teknikker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.