Intellektuelle udviklingMeditation

Det virker: meditation, yoga og bøn helbrede menneske

Medicinske fordele ved meditation og yoga er nu fast indprentet i den videnskabelige litteratur. Et af de seneste undersøgelser om emnet blev afholdt Harvard studerende, der arbejdede på et hospital i Massachusetts. De fandt, at meditation bogstaveligt omarrangerer den grå substans i den menneskelige hjerne i bare otte uger. Og det var den første undersøgelse, hvor det blev dokumenteret, at den menneskelige hjerne kan virke direkte meditation.

Svaret afslapning og fremme i den nuværende

Desuden har en anden nylig undersøgelse for nylig blevet offentliggjort - den blev gennemført på samme Massachusetts General Hospital, såvel som i en anden medicinsk center. Disse forskere gennemførte den første nogensinde undersøgelse af effekten "afslapning svar" i irritabel tarmsyndrom og inflammatorisk tarmsygdom, samt undersøgt de genomiske virkninger af "afslapning svar" på eventuelle sygdomme. Når det kommer til bøn og fjernhealing, som er retningen af menneskelig opmærksomhed på det fysiske system, de seneste undersøgelser viser imponerende resultater, som fortjener yderligere overvejelse. Forskere har vist, at når en person føler virkelig god og fuld af positive følelser, såsom kærlighed, påskønnelse, godkendelse, hans hjerte "beat" en helt anden besked, der er indkodet i det elektromagnetiske felt - og dette har en betydelig positiv indvirkning på den menneskelige krop som en helhed. Faktorer, der er forbundet med det menneskelige sind (tanker, følelser, følelser, fornemmelser, tanker), er blevet undersøgt i ganske lang tid - for at opdage, hvordan de påvirker den fysiske verden og interagere med det.

Teknologi "afslapning svar"

Meditation, yoga og bøn - er den tilgang, der er indsamlet i samme gruppe teknikker "afslapning svar." Disse teknikker er genstand for mange undersøgelser, som har til formål var at vise, at den almindelige praksis med disse teknikker kan have en direkte indflydelse på mange faktorer, såsom puls, blodtryk, stress, angst, iltforbrug, og så videre. For første gang, "afslapning svar" blev beskrevet mere end fyrre år siden, en videnskabsmand Herbert Benson.

ny forskning

Den nye undersøgelse fandt også, at mennesker, der tog del i "Program for afslapning svar" i årene efter programmet er langt mindre tilbøjelige til at gå til hospitaler og klinikker, sammenlignet med, hvor ofte de har gjort i årene forud for deltagelse i programmet. Undersøgelsen ledes den samlede sum af hvem siger, at kunst "afslapning svar", såsom meditation, yoga og bøn, kan reducere behovet for lægehjælp, selv ved 43 procent. "Det vigtigste fund af vores undersøgelse er, at programmet, tvinger deltagerne til at demonstrere afslapning svar kan være utrolig stærk til at reducere behovet for sundhedsydelser. Disse programmer fremme en sund livsstil, og med begrænsede ressourcer medicin til rådighed i verden i dag, kan i høj grad mindske byrden for sundhedssystemet med minimale omkostninger og den fuldstændige mangel på risiko", - sagde undersøgelsens ledende forfatter, James Steel.

Forskningen proces

Hvordan så et hold af forskere var i stand til at studere og analysere virkningerne af teknologi interaktion af sind og krop i den moderne medicin? Forskerne indsamlede data om de mennesker, der deltog i afslapning indsatsprogrammer i de sidste otte år. Efter analyse af de data, der mere end fire tusinde deltagere og sammenligne dem med en kontrolgruppe af mere end fjorten tusinde mennesker (under hensyntagen til forskellige andre faktorer, der er beskrevet i detaljer direkte i teksten af undersøgelsen), blev det klart, at disse programmer deltagerne viste en reduktion 43 procent sundhedsvæsen udnyttelse i år efter at have deltaget i "Program for afslapning svar."

Herbert Benson tanker om den "afslapning svar"

"Jeg tror på det på denne måde: der er mange måder at en sund livsstil, men ikke alle er klar til at gå på en bestemt måde på et bestemt tidspunkt. Ud fra et sundhedsmæssigt synspunkt, er det meget bedre at give folk de nødvendige redskaber i den endelige konfiguration, i stedet for at vente, indtil folk selv gik ud og bragte deres måde. Derfor mener vi, at teknikken med "krop og sind", som på samme tid og på stort set uden omkostninger, og totalt blottet for risiko, bør gennemføres som en permanent forebyggende foranstaltning. "- sagde Herbert Benson, forfatter til den oprindelige undersøgelse om" afslapning svar "

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.