SundhedPræparater

Nedsat (narkotika): en liste over de bedste klassificering

Human lever har en fantastisk funktion - evnen til at komme sig på egen hånd. Men i moderne livsvilkår, bliver det tyndhudet. Særligt sårbare organ for de mennesker, der ikke overholder den korrekte måde at leve på: drikke alkohol, junk food, en række lægemidler. Ikke overraskende mange læger anbefaler, at patienter tager gepatoprotektory - liste narkotika er ganske omfattende. Alle af dem opfylder den vigtigste funktion - at hjælpe med at beskytte leveren.

oversigt

Medicin, der har en positiv indvirkning på funktionen af leveren og bidrager til dens restaurering - er gepatoprotektory.

Narkotika, er listen over hvilke følger nedenfor, perfekt beskytte kroppen ved:

 • aggressiv medicin;
 • virkningen af giftstoffer;
 • alkohol.

Deres anvendelse kan forbedre stofskiftet. De giver effektivitet af leverceller. Således er den vigtigste funktion af lægemidlet - en kropsbeskyttelse fra de negative virkninger af forskellige skadelige faktorer.

Moderne farmakologi udviklet en række gepatoprotektory. Liste over produkter omfattet af princippet om adskillelse af action og sammensætning. Men alle disse stoffer til gavn for leveren. Men skulle tage dem kun efter samråd med en specialist.

Desuden er det vigtigt at forstå: gepatoprotektory ikke i stand til fuldt ud at beskytte kroppen mod skader forårsaget af alkohol. Den eneste metode til at forhindre den skadelige virkning - er at beskytte kroppen mod alkohol-holdige drikkevarer.

Ikke kun for behandling, men også for forebyggende formål tildeles gepatoprotektory (narkotika).

Liste lægemidler, der tilhører denne gruppe, har et tilstrækkeligt bredt indikationer for brug:

 1. De skal bruges til mennesker, konstant interagere med kemiske, radioaktive, giftige komponenter.
 2. Sådanne lægemidler er nyttige for folk i alderen, fordi deres lever er ofte behov for medicinsk støtte.
 3. Desuden er disse værktøjer er gavnlige i kampen mod sygdomme i fordøjelseskanalen, galdevejene.

Men vigtigst af alt - det skal huskes, at brugen gepatoprotektory først efter en læges recept.

virkningsmekanisme

Leveren er i stand til at fungere ordentligt, hvis cellemembranen integritet. Hvis de er tilstoppede, kan kroppen ikke fungere som rensende. I dette tilfælde gepatoprotektory er tildelt til leveren. Liste over effektive lægemidler, der kan fremskynde processen med stofskiftet i cellerne, er meget bred. Men for at bruge dem på egen hånd, uden en læge aftale, er det ikke nødvendigt.

Hepatoprotectors forbedre funktionen af enzymsystemer i kroppen, accelererer bevægelsen af stoffer, øge beskyttelsen af celler, forbedre deres kost, er involveret i divisionen. Det giver alle leverregenerering. Desuden væsentligt forbedret biokemiske indekser for krop fungerer.

Vigtige egenskaber

Det bør huskes, at der er en række af gepatoprotektory. Formuleringer liste klassificeres efter virkningsmekanismen og den basiske substans, der udfører forskellige funktioner. Nogle lægemidler hurtigere reparere beskadigede celler. Andre er bedre at afgifte leveren.

På trods af disse forskelle, al medicin har fælles egenskaber:

 1. Hepatoprotectors baseret på naturlige stoffer, komponenter af normale kroppens naturlige miljø.
 2. Deres virkning er rettet mod genoprettelse af funktion af leveren og normalisering af metabolisme.
 3. Formuleringer neutraliserer giftige produkter, der modtages uden legemet, eller dannet i, på grund af metaboliske eller sygdom.
 4. Narkotika fremmer celle regenerering og give dem til skadelige stabilitet.

Brugen af medicin

Så gepatoprotektory - dette stof har en positiv effekt på funktionen af leveren. Men de adskiller sig i deres virkningsmekanisme. Sådanne midler kan tilvejebringe de følgende egenskaber af kroppen: anti-inflammatorisk, anti-fibrotisk, metabolisk.

Disse stoffer er meget udbredt i:

 • leversygdom (alkoholisk og ikke-alkoholiske);
 • hepatitis (medicinsk, viral, toksisk);
 • skrumpelever;
 • psoriasis;
 • cholestatiske læsioner;
 • forgiftning i graviditeten.

klassificering af lægemidler

Desværre, til dato er der ingen enkelt system, der gør det muligt at opdele i grupper gepatoprotektory (narkotika).

Klassificeringen, der fandt anvendelse inden for medicin, som følger:

 1. Essential fosfolipider. Lægemidler fra denne gruppe, fremstilles ud fra sojabønner. Denne smukke gepatoprotektory plante. Liste over lægemidler, der tilhører denne gruppe, "Essentiale Forte", "Phosphogliv", "Rezalyut Pro", "Essliver forte." Vegetabilske phospholipider ligner dem fundet i humane leverceller. Det er derfor, de er naturligt inkorporeret i det angrebne celle sygdom og hjælpe deres helbredelse. Narkotika har næsten ingen bivirkninger. Meget sjældent kan de forårsage en allergisk reaktion, hvis en person har været særhed af lægemidlet, eller løs afføring.
 2. Plant flavonoider. Sådanne lægemidler er naturlige forbindelser - naturlige antioxidanter. Lægemidlerne rettet mod neutralisering af frie radikaler. Lægemidler fremstillet af lægeurter: celandine, Fumaria officinalis, tidsel, gurkemeje. Dette er en temmelig populær gepatoprotektory. En liste over stoffer, der udgør denne gruppe, "Karsil", "Gepabene", "Silimar", "Legalon", "Gepatofalk Planta". Sådanne lægemidler er forskellige lille liste over bivirkninger. I nogle tilfælde kan de udløse allergiske reaktioner eller løs afføring. Disse præparater, ikke kun besidder hepatobeskyttende handling. De perfekt lindre spasmer i galdeblære, bidrage til at forbedre udstrømningen af galde, og generation. Derfor er disse lægemidler ordineres for hepatitis, ledsaget af galde dyskinesi, cholecystitis.
 3. Aminosyrederivater. Disse medikamenter er baseret på komponenterne af proteiner og andre vigtige stoffer til kroppen. Dette giver en direkte del af disse lægemidler i stofskiftet. De supplerer og normalisere metaboliske processer giver afgiftning effekter og bidrage til støtte af kroppen. I alvorlige former for forgiftning, udnævnt leversvigt netop sådan gepatoprotektory. Liste over produkter, der er blandt derivaterne af aminosyrer som følger: "Geptral", "Geptor", "Hepa-Merz", "Gepasol A", "Gepasol Neo", "remaxol", "Gepasteril". Disse lægemidler ofte provokere bivirkninger. Blandt dem er: ubehag i maven, kvalme, diarré.
 4. Lægemidler ursodeoxycholsyre. Disse lægemidler er baseret på naturlige ingredienser - Himalaya bjørnegalde. Et sådant stof kaldet ursodeoxycholsyre. Komponenten hjælper med at forbedre opløseligheden og indgåelse af galde fra det menneskelige legeme. Stoffet reducerer skaden og hepatisk celledød i en række lidelser. Ursodeoxycholsyre har en immunmodulerende virkning. Når galdesten, fede gepatoze, biliær cirrhose, alkoholiske sygdom fordel vil bringe netop sådan gepatoprotektory lever. Liste over de mest effektive lægemidler, "Ursodeks", "Ursodez", "Ursosan" "Ursofalk", "PMS-Ursodiol", "Urdoksa", "Urzofalk", "Urso 100", "Ursodeoxycholsyre", "Ursol", " Ursolizin "" Cursor On "" Ursohol "" Choludexan". Disse lægemidler kontraindiceret til svært nedsat og nyresvigt, dekompenseret levercirrhose, pancreatitis, akut ulcus, galde sten calcium, akut betændelse i blæren.

Også stoffer er anført ovenfor, er der andre stoffer besidder leverbeskyttende egenskaber.

Heriblandt kosttilskud:

 • "Gepafor".
 • "Sibektan".
 • "Liv-52."
 • "Gepagard".
 • "Tykveol".

Hepatoprotektiv handling og besidder nogle homøopatiske lægemidler:

 • "Hepel".
 • "Galstena".
 • "Syrepar".

Men i disse lægemiddelkoncentration nødvendige stoffer utilstrækkelig. Derfor, når deres sygdom kan ikke anbefales.

Overvej den mest effektive gepatoprotektory - en liste over de bedste medicin, ifølge lægerne.

Lægemiddel "Galstena"

Dette værktøj er en af de bedste medicin til at bekæmpe sygdomme i leveren hos børn. Et sådant præparat kan bruges fra de første dage af barnets liv. Lægemidlet er et medlem af gruppen bestående af kombineret gepatoprotektory (narkotika).

Vejledning betyder, at lægemidlet har en beskyttende virkning på leverceller. Det fremmer produktionen af galde i den normale konsistens. Dette forhindrer dannelsen af sten. Medicinen lindrer smerter i leveren område, lindrer spasmer.

Anvendt medicin i hepatitis terapi. Tildel det og for at forhindre skader på leveren celler. anbefales Dette værktøj for patienter, der gennemgår kemoterapi eller behandling med antibiotika.

Det stof har næsten ingen kontraindikationer. Det anbefales ikke kun at bruge til dem, der har observeret individuelle følsomhed over for lægemidlet komponenter.

Det stof "Essentiale"

Værktøjet er baseret på de meget rensede fosfolipider. De er godt normalisere metaboliske funktioner i hardware, beskytte sine celler mod påvirkning udefra. Endvidere aktivt lægemiddel stimulerer leverregenerering.

Værktøj bruges til følgende lidelser:

 • steatose;
 • skrumpelever;
 • hepatisk coma ;
 • hepatitis.

Det stof "Essentiale" i form af en opløsning er tilladt at bruge for børn fra 3 år. Medicin kapsler anbefales til brug med de 12 år.

Betyder "Antral"

Et lægemiddel anvendes til at bekæmpe forskellige former for hepatitis. Lægemidlet hjælper med at reducere fine bilirubin, leverenzymer, som trænger ind i nederlag af cellerne ind i blodbanen. Desuden er det anvendes til profylakse i immunkompromitterede patienter eller kemoterapi.

Midlet har en stor anti-inflammatorisk virkning, fremmer aktivering af regenerative processer i celler.

Lægemidlet har et lille antal kontraindikationer og bivirkninger. Ikke anbefalet dens anvendelse i nyresvigt i en akut formular.

Må ikke ordinere medicin til børn under 4 år.

Mælk tidsel

Dette er en af de mest populære naturlægemidler gepatoprotektorov. Fra modne frugter af marietidsel er afgørende substans - silymarin. Det findes i mange effektive medikamenter.

Hepatoprotectors-baserede tilberedninger mælk tidsel:

 • "Legalon".
 • "Gepabene".
 • "Karsil".

Sådanne lægemidler, der anvendes i toksiske leverskader, hepatitis, fede sygdom. Desuden videnskabeligt det bekræftet, at marietidsel har antioxidant egenskaber. Det beskytter leveren fra udviklingen af bindevæv, giver en fremragende anti-inflammatorisk effekt.

Disse funktioner gør det muligt at tildele disse gepatoprotektory (urtemedicin) hos patienter med kroniske sygdomme i prostata.

Medicin baseret på silymarin, der er godkendt til brug med børn fem år.

"Hepel" medicin

Homøopatisk medicin kan skyde spasmer, regenerere leverceller, forbedrer funktionen af galde. De anvendte midler til forskellige lidelser kirtel gennem en flerhed af terapeutiske virkninger. Desuden lægemidlet er effektivt i patologier i mave-tarmkanalen, nogle hudsygdomme.

Lægemidlet kan administreres til nyfødte selv krummer (gulsot). Men kun under lægeligt tilsyn.

"Holenzim" medicin

Betyder en effektiv kombination lægemiddel. Det kombinerer galden og visse pancreasenzymer. Dette øger strømmen af galde formulering betydeligt forbedrer fordøjelsen.

Midlerne anvendes til cholecystitis, kronisk hepatitis og nogle patologier i fordøjelsessystemet. Kontraindikationer til stoffet "Holenzim" er: obstruktiv gulsot, akut pancreatitis. I nogle tilfælde, mulige bivirkninger såsom allergiske reaktioner (kløe, rødme).

Dette værktøj er kontraindiceret til børn under 12 år.

"Ursosan" medicin

Det aktive stof betyder - er ursodeoxycholsyre. Det sikrer dannelsen af kolesterol flydende forbindelser. Som et resultat, kroppen beskyttet mod dannelsen af sten.

Endvidere stoffet reducerer produktionen af cholesterol, er effektiv til beskyttelse af leverceller. De midler, der anvendes til at behandle cholelithiasis. Effektivt fjerner symptomerne på biliær cirrose.

Medicin kontraindiceret i tilfælde af akut cholecystitis, galdegang obstruktion, tilstedeværelsen af forkalkede sten.

Medikamentet kan kun anvendes til børn, der er over 5 år gammel.

Lægemiddel "Geptral"

Betyder baseret på ademetionina - en aminosyre, som deltager i mange biokemiske reaktioner, der forekommer i kroppen. Dette materiale forbedrer de fysiske egenskaber af galde, reducerer toksicitet og lette dens konklusion.

Medikamentet er indiceret til:

 • kolestase,
 • steatose,
 • cirrotiske leversygdomme,
 • kronisk hepatitis.

Lægemidlet har bivirkninger. Det kan provokere gastrointestinale dyspeptiske lidelser, søvnforstyrrelser, psykiske lidelser. Lejlighedsvis forårsager allergiske reaktioner. Dette værktøj er ikke beregnet til personer under 18 år, gravide og ammende mødre.

De bedste produkter til børn

Alle de ovennævnte fører til den konklusion, som anvendes til børn gepatoprotektory.

Liste over børn omfatter følgende produkter:

 1. Med den nyfødte periode. Brugt narkotika, "Galstena", "Hepel".
 2. Børn fra 3 år. Lov til at bruge narkotika "Essentiale".
 3. Børnene fra 4 år. "Antral" udpege betyder.
 4. De femårige børn. lægemidler kan inkluderes i terapi: "Karsil", "Legalon", "Gepabene", "Ursosan".
 5. Fra 12 år. Ordineret medicin "Holenzim".
 6. Special 18 år. Du kan tage af "Geptral".

Men husk på, at der bør tages nogen medicin, kun efter udnævnelsen af sin læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.