SundhedPræparater

Det stof "ceftriaxon" og alkohol: Kompatibilitet

Antibakterielle stoffer spiller en vigtig rolle i moderne medicin. Midlerne bidrager til at slippe af med disse sygdomme, når betragtes fatalt. Det anses for de mest effektive lægemidler, som anvendes i form af injektioner. "Ceftriaxone" refererer til sådanne.

Kan jeg drikke alkohol under behandlingen? Dette spørgsmål opstår ofte i patienter. Især fornærmende bliver det, når næse helligdage, og den person, "der sidder" på antibiotika. Dagens artikel vil hjælpe dig med at forstå de bekymrende spørgsmål.

Beskrivelse af fremstilling og benyttelse

"Ceftriaxon" er en cefalosporin antibiotikum af tredje generation. Tilgængelig i form af pulver til opløsning. Lægemidlet administreres parenteralt. En ampul indeholder 0,5, 1, og 2 g ceftriaxon i form denatrievoy salt. Medikament er effektivt mod mange gram-positive og gram-negative mikroorganismer. Præparatet har en stabilitet over for penicillinase og cephalosporinase. Er enzymer produceret af bakterier til at beskytte sig mod narkotika. Denne kendsgerning endnu engang beviser effektiviteten af lægemidlet.

Anvendt medicin intramuskulært eller intravenøst. Pre pulver blandes med novocain er lidocain anvendes mindre hyppigt. Behandlingen varer fra 5 dage til to uger. Meget afhænger af, hvilken type sygdom og dens sværhedsgrad. Stoffet bruges i individuelle dosering afhængigt af patientens alder. Børn sammensætning er tildelt ved fødslen.

"Ceftriaxon" og alkohol: om at gøre det muligt for producenten?

Kan jeg blive behandlet som beskrevet medicin og drikke på samme tid? For at finde ud af svaret på dette spørgsmål, må vi først henvende sig til instruktionerne. Den abstrakte sort og hvid, at stoffet "ceftriaxon" og alkohol er uforenelige. Men mange ikke tager hensyn denne kendsgerning. Efter alt, der er en fælles myte om forbud mod at drikke brugen af antibiotika. Skal jeg tro ham?

Tales of alkohol forbud i løbet af antibiotika

Skeptikere, der kan lide et par drinks, siger de, at "Ceftriaxon" og alkohol kan kombinere. På samme tid, de bekræfter hans ord med følgende oplysninger.

I krigstid, soldater uden undtagelse ordineret penicillin. De behandler sygdomme som syfilis og nogle sygdomme i uorgenitalsystemet. Under behandlingen, var det nødvendigt at afholde sig fra samleje. Alkohol provokerede også hyppig samleje i berusede krigere med promiskuøs piger. Terapi er ubrugelig. Med disse tider og myten om, at du ikke kan bruge antibiotika og alkohol sammen.

Faktisk ved samtidig anvendelse af penicillin og alkohol skader er ikke så meget. Medicin vil bare ikke arbejde. Men i den nuværende artikel henviser til "Ceftriaxon" forberedelse. Han hører ikke til den penicillin-gruppen. Derfor kan det ikke være denne myte gælder for dette stof.

Sygdom og alkoholforbrug

Det er forbudt at bruge både indsprøjtning "Ceftriaxon" og alkohol af følgende grund. Medicin tilhører den potente antibiotika. Han er i stand til at fjerne selv resistente bakterier. Det er ikke ordineres til en grund. Lægemidlet er angivet i alvorlige sygdomme:

 • sepsis og meningitis;
 • bronkitis og lungebetændelse;
 • bughindebetændelse og infektioner i mave-tarmkanalen;
 • infektioner i hud, led og knogler;
 • bakterielle sygdomme i øvre luftveje;
 • sygdomme i urogenitale sfære;
 • postoperative tilstande, og så videre.

I alle disse situationer, brug af ethanol er ikke kun uhensigtsmæssigt, men også ganske risikabelt. Hvis du virkelig ønsker at komme sig, skal du følge lægens ordrer, i stedet kigge efter en grund, lov til at bruge "Ceftriaxon" og ethanol på samme tid.

"ceftriaxon" og alkohol: kompatibilitet og reelle konsekvenser

Mange forbrugere rapporterer, at gentagne gange at drikke alkohol under behandlingen. Intet dårligt vil ske med dem. Læger siger også, at patienterne netop drevet igennem. Sandsynligvis vil konsekvenserne af en sådan kombination stadig vide om hans fremtid. Hvad er fyldt med kombinationen af antibiotika og spiritus? Hvorfor kan du ikke drikke alkohol efter "Ceftriaxon"?

Lægemidlet er ikke kompatibel med alkohol på grund af øget forekomst af bivirkninger. Med korrekt brug af stoffet er veltolereret og sjældent har en negativ indvirkning. Men under behandlingen, er der en stor byrde på leveren. Hvis samtidig drikker den toksiske effekt vil stige til tider. Dette fører til hepatitis, og forandringer i kroppen, der ikke kan fjernes. Efter at kombinere lægemidlet "ceftriaxon" selv med drikkevarer salg kan være følgende:

 • colitis, diarré, flatulens;
 • kvalme og ukontrollabel opkastning;
 • svimmelhed, besvimelse;
 • urticaria, shock, angioødem.

Ifølge statistikker og klinisk forskning, narkotika årsager disulfiramopodobnye reaktion. Det betyder, at mens brugen af alkohol med et antibiotikum kommer alvorlig forgiftning. Idet store doser kan være dødelig. Derudover kan værktøjet provokere candidiasis. Alkohol vil kun bidrage til dens progression.

Hvornår kan jeg?

Hvis du bruger stoffet "ceftriaxon" alkohol efter hvor meget tid får lov til at tage? Drikke et glas spiritus er kun tilladt efter fuldstændig fjernelse af det aktive stof fra legemet. Hos voksne patienter, det er 1-2 dage. Når der er en nyresygdom eller urinveje, er perioden steget.

Hvis du har modtaget behandling, men du er på tærsklen til indtaget alkohol - hvordan man kan være? Anvende antibiotika, efter fuldstændig fjernelse af ethanolen fra kredsløbssystemet. Afhængigt af styrken af drikken og dens mængde, kan denne periode variere fra et par dage til 2-3 dage.

Udtalelser og anbefalinger

Hvad tilføjede bedømmelser af alkohol kombineret med stoffet "ceftriaxon"? Det faktum, at nogle af de alkohol elskende formår at kombinere disse stoffer, du allerede kender. Men ikke altid, er disse situationer afsluttet sikkert. Mindst, at du kan få - den manglende effektivitet af lægemidlet. Spildt din styrke vil blive brugt og penge.

Lægerne siger, at dette antibiotikum ikke er beregnet til langvarig brug. Han tildelte ikke mere end to uger. I mest anbefalede brug i fem dage. Det er ikke så lang tid ikke at være i stand til at afholde sig fra alkohol. Enig, sundhed er vigtigere end en hysterisk morsom aften. Bruge terapi som det bør være. Må ikke deltage i selvstændig handling. Efter afsluttet behandling vente fuld fjernelse af medikament fra kroppen. Først da kan indtage alkohol. Læger anbefaler ikke at misbruge stærke drikke, kender foranstaltningen.

For at opsummere

Fra artiklen, du har lært om effektiviteten af antibiotika cefalosporin. Medicin ikke anvendes til behandling af alkoholafhængighed. Ikke desto mindre er en kombination af medicin og ethanol er disulfiramopodobnye effekter. Spørg din læge, hvor mange du kan drikke efter "Ceftriaxon" og ikke bryder til tiden. Hold dig sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.