Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvad skal koge pasta, der var lækker?

Af alle de italienske retter af pasta er blevet måske den mest berømte og mest elskede skål for vores landsmænd. Og ikke sige, at det er - mel produkter, der er skadelige for figuren og fordøjelse. Korrekt valgt og kogte, de virkelig ikke er for høje i kalorier, men meget stor og velsmagende. Det er værd at være opmærksom på de opskrifter skabt af de italienske kokke, vælge hvad kokken pasta. Billeder af forskellige varianter af pasta i de sider af kulinariske magasin eller menu af italienske restauranter inducere appetit på selv de mest krævende gourmeter.

Der er flere kanoniske opskrifter, som bør vedtage enhver ejer, fordi de er forberedt meget hurtigt og nemt. For eksempel, at vælge hvad de skal lave mad pasta, kan du vælge klassisk pasta bolognese. For det vil være nødvendigt hakket oksekød, tomater i deres egen saft, hvidløg, en blanding af urter. Pasta skal koge i kogende vand, indtil næsten kogt. Under forberedelsen af melprodukter, lad os sauce. I en dyb stegepande opvarme vegetabilsk olie, ideelt set - olivenolie, men også drue, god solsikke eller majs er også egnede. Olien udelade et par fed skrællede hvidløg, let knust af et knivblad. Så snart hvidløg begynder at skifte farve, skal det fjernes - dens smag, har han allerede givet. Olien Nedsænk hakkekød og yngel, omrøring forsigtigt, for at undgå store klumper. Salt, peber, tilsæt urter. Tomater uden skind blender sønderdele eller flosse gennem sigten. Vi sætter dem til kødet, og plagede saucen over medium varme i 5-10 minutter. Hæld forberedt sauce pasta og tjene.

Tja, hvis du ikke har lyst til madlavning især at stamme sig selv, at vælge hvad de skal lave mad pasta, bør du få på sådan et simpelt produkt som en gryderet. Denne opskrift kan nemt være skrevet i en kogebog selv den mest dovne ungkarl. I mennesker er det kendt som "nautisk spaghetti." Til deres forberedelse er nok til at stege i en gryde indholdet af dåser af kødkonserves, og hæld det i den kogte pasta. Vi bland godt, og vi kan allerede har.

I sin forskning, hvad de skal lave mad pasta, glem ikke den mest populære form for forbrug - med ost. Bare gnide pastaen i den forberedte varme ost og rør til at smelte det. Gourmets naturligvis vælge osten - dens aroma og smag meget godt med pasta. Og som en mulighed, kan du erstatte de hårde oste blød, hvis ikke salt ost. Og det vil også være lækkert.

En anden tilføjelse til pastaen kan tjene som svampe. De er mere end erstatte kødet i enhver opskrift komponent pasta. Sådan koger pasta med svampe? Flour produkter skal koge indtil kogt. Men det er ønskeligt at dyppe de svampe med creme fraiche og løg i en gryde. Hvis i denne sauce tilføje lidt hvidvin og muskatnød, så fadet bliver en udsøgt aroma, typisk italiensk køkken.

Tja, i almindelighed, kommer op med, hvad at koge pasta, skal du ikke være bange for at give frie tøjler til deres fantasi. Denne alsidige fad. Det kan gøres sød, krydret, salt - det hele afhænger af din smag og humør.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.