FormationVidenskab

Sociale behov hos den person, afhængigt af arten af Fromm teori

Erih Fromm, bliver dannelsen sociologi og filosofi, betragtes i et plan menneskelige behov økonomiske og politiske forhold. Fremtrædende psykolog hævdede, at dannelsen af personlighed påvirker tilfredshed åndelige behov, ofte reguleret af samfundet.

Fromm og Freud begge af dem har samme mening, at karakteren ikke ændres med alderen.

En person kan gives de produktive eller uproduktive, manifesteret i forhold til samfundet.

I den anden gruppe af karakter typer (uproduktive eller usunde) tildelt Fromm modtagelig som udnytter samle og markedet identitet.

Sociale behov hos den person med en modtagelig tegntype

Modtagelig typen ejendommelige tro på, at den positive skal komme fra omverdenen til dem, og ikke omvendt. Personlighed udfører passiv social rolle, krævende opmærksomhed og omsorg på den del af andre. Manden føler konstant behov for hjælp udefra, i kærlighed, som svar sentimentalitet og godtroenhed. Modtagelig personlighed er ofte idealister og optimister.

Sociale behov hos den person med operativsystemet type tegn

OPERATØRER skrive ejendommelige at erobre og styre. På vej til at opfylde sine behov folk er aggressive, de får deres vilje med magt eller list. De nyder processen med forførelse, de værdsætter deres egne præstationer. Hvad hører til andre, vinkende dem med uimodståelig kraft.

Sociale behov hos den person med akkumulatoren type tegn

Personlighed begærlig typen kronisk levetid føler behov for at spare endnu uden god grund. Systematisk forfølgelse af ophobning af rigdom, og rigdom er manifesteret patologisk griskhed. Følelsesmæssig fattigdom kombineret med en tørst for nogen kærlighed, som er at blive en gensidig ikke kan per definition. Fanatisk behov for personlig pænheden ofte omdannet til ren og skær pedanteri.

Sociale behov hos den person med en markedsandel type tegn

Fromm understregede, at markedet type karakter typisk for hele det moderne samfund. Man bevidst eller ubevidst føler et konstant behov for at finde en balance mellem pris og efterspørgsel. Ethvert medlem af samfundet nyder de samme kategorier af værdier i forretninger og personlige. Således er markedet for den type af karakter er vigtigt at anvende sig selv i samfundet, som en dyr råvare (tjeneste). Evnen og talent til at miste værdi individualitet, der udveksles mellem bygherre og entreprenør.

Sociale behov hos den person med en produktiv type tegn

Humanistisk teori Fromm forbereder menneskeheden til den konklusion, at en produktiv form for tegn afslører betydningen af den menneskelige udvikling. I sine skrifter Psykologer tilskriver begrebet frugtbarhed på behovet for kreativitet, social aktiv stilling, drift og gensidig kærlighed. Ifølge Fromm sidste ende naturen bliver den dominerende form for produktivt samfund.

Sociale behov - den har brug for genopfyldning afhænger af den nuværende prioritering i dyrkede samfund i denne fase af sin udvikling. Ikke én person svarer til en bestemt type karakter i en helt ren form. Ikke desto mindre produktiv person i overensstemmelse Fromm, har perfekt mental sundhed. Derfor bør forholdene i samfundet skal bygges, så folk kunne opfylde behovet for social aktivitet, i arbejde og i kærlighed mellemmenneskelig. På dette afhænger den psykiske sundhed for den enkelte, hans familie, nationen og landet.

Fromm fortolket hans humanistiske psykoanalyse, som en måde at redde menneskeheden fra den ensomhed, fremmedgørelse og isolation. Fromms humanistisk teori har en række modstandere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.