Nyheder og SamfundBerømtheder

Jaroslav Sumishevsky: biografi, personlige liv, lyrics, fotos

Jaroslav Sumishevsky, biografi og personlige liv er blevet interesseret i mange, er Folkets Kunstner af internettet, ejeren af en smuk stemme. Især blev det populært efter det blev vist på den første kanal i overførslen af Andreya Malahova "Tonight". Den vigtigste gæst blev inviteret Stas Mikhailov, men når skyderiet sluttede, der ønsker at blive fotograferet med den unge stjerne af "Yutuba" viste sig at være en hel del.

Sumishevsky selv havde ikke forventet, at hans arbejde er velkendt for mange mennesker, og blev meget rørt over den opmærksomhed på sin egen person. Om Yaroslav Sumishevskom kan jeg sige, at han solgte sig som sanger og som en far til en familie. For nylig blev den unge søn af paven født Miroslav Yaroslavovich Sumishevsky hvor han forgudede.

Jaroslav Sumishevsky: biografi, personlige liv

Han blev født 18 oktober 1983 i den lille by Shahtarsk at Sakhalin. Drengen viste tidligt musikalsk talent, og hans forældre sendte ham til en musikskole, hvor han lærte at spille harmonika virtuos. Men Jaroslav drømte om vokal og efter eksamen fra high school, gik til Yuzhno-Sakhalinsk, Sakhalin at gå på kunstskole ved dirigenten-kor afdeling.

Jeg må sige, at den meget uropførelsen af Yaroslav var i femte klasse, når du er på den centrale plads i byen samledes de studerende på de to skoler, og han optrådte med sangen "Lone Hvid Sail". Bekymret teenager vildt, heldigvis debut var en succes, og efterlod et varigt indtryk i sjælen. Mere om ethvert andet erhverv Jaroslav aldrig drømt.

Uddannelse og tidlige succeser Yaroslav

Ejeren af en bred vokale rækkevidde kunne ikke gå glip skolelærere, og den unge mand nemt gik i skole. Temperamentsfuld og munter ung mand i de tidlige år af studiet på alle måder viste sig ved at deltage i de regionale musikkonkurrencer og forskellige koncerter, herunder regeringen. Overalt vandt han førstepladsen.

På denne Yaroslav Sumishevsky (biografi og et personligt liv, der er beskrevet i denne artikel) har ikke stoppet. Han ønskede at erobre hovedstaden, men var godt klar over, at man ikke kan opnå noget vokal. Jeg havde brug for en yderligere undersøgelse, og bestemt ung mand går til Moskva.

I hovedstaden,

Efter sin eksamen i 2009 fra den vokale fakultet på Moscow State University of Arts, Jaroslav Sumishevsky begyndte at bygge sin sangkarriere. Som ejer af en smuk stemme, Sumishevsky modtaget mange priser og deltaget i mange konkurrencer, herunder "Folkets Kunstner", men at erklære sig til hele verden kunne ikke.

Den unge mand var så fascineret af den kreativitet, der ikke tænkte på personlig lykke. Han giftede sig for nylig, og februar 2, 2017 gift med Yaroslav Sumishevskogo fødte ham en søn. En lille film om det, han lagt ud på din kanal i "Youtube".

Kreativ måde sanger

Hindringer er ikke bange for Yaroslav, systematisk og stædigt gik han til sit mål, og opbygge deres egen skæbne. Ofte sang ved firmafester, der arbejder i restauranter. Det tog en fuld ti år. En positiv indvirkning på karriere Sumishevskogo arbejde med Sergeem Zverevym. konstant på farten, han bundet omkring dating, finde folk, der kunne hjælpe ham.

I dannelsen af kreativitet Yaroslav hjælp slægtninge og venner, især hendes far og bror, der fulgte kom ham til hovedstaden. For at brødføde sig selv, faderen sammen med Yaroslav gik i restaurant musikere. At arbejde i en restaurant er vanskeligt at redegøre for otte om aftenen til klokken fire om morgenen for at være i "alarm". Kende og være i stand til at synge et stort antal sange. Selv Jaroslav Sumishevsky sange udført i genren, som er bestilt. Og folk, tyvene, lyriske, akademiske, patriotiske, og havde at gøre det i ugunstige forhold. Ofte hals kildre af røg, Jaroslav selv kortvarigt afhængige af rygning, men bemærke, hvordan dette påvirker stemmebånd, give op cigaretter.

fælles arbejde

Blandt hans skytsengle blev jeg en musiker Aleksandr Kuzmin, hvem Jaroslav arbejdede i to år, stigende popularitet på internettet.

Musikvideoer, der medvirkede Jaroslav Sumishevsky, biografi og personlige liv af sanger interesseret i mange af de internet-brugere. Han begyndte at skrive taknemmelig breve, beskeder til din personlige side på sociale netværk, i virkeligheden, han havde sin - er blevet folkets favorit. Vi elsker det for "live" version, den intimitet, som han viser når de synger. Alt dette er unægtelig filt og værdsat af mennesker.

"Folk Mahora." Jaroslav Sumishevsky sange, foretrukne mennesker

For ikke så længe siden Yaroslav Sumishevsky skabte en ganske interessant projekt kaldet "Folkets Mahora." Det hele startede efter lang tid har arbejdet i restauranter og se, hvor dygtige, men uafhentede børn, Yaroslav ønskede at vise deres kreativitet og talent til offentligheden. I dette blev han hjulpet af internettet.

At organisere deres egen besætning, Jaroslav gik til forskellige byer og institutioner og filmede forestillinger af sangere. Samtidig blev han førende Sumishevsky. Før du synge en duet med en person, repræsenterede han sangeren til offentligheden. Det var tydeligt, at processen trækker den. Jaroslav Sumishevskogo sange (udført af ham eller i et par med en person), så rører den sjæl, der er nu sangeren blev inviteret til forskellige byer i Rusland, men samtidig give store spillesteder.

Da han blev spurgt, hvorfor projektet hedder "Folkets Mahora," Jaroslav svarede, at ordet "Mahora" i restaurant jargon betyder "cool", en populær kunstner. Så var hans far, og han selv, da han sang i restauranter.

I den første konkurrence fandt hun først sted Alain Vedenina, charmerende pige med en smuk stemme, der let giver odds til mange "stjerne" sangere. Sammen med hende, Jaroslav førte hans program. Heldigvis forfatterne af sangene udføres af Jaroslav Sumishevsky (kan foto sanger ses i denne artikel), en duet med nogen eller solo, er følsomme over for dette, velkommen den unge kunstner. Så Stasu Mihaylovu set hvordan det lød sangen "Queen of inspiration", og forfatter til digte "Horse" - Alexander Shagalov se video af Sumishevskogo og Turlubekova, kaldet kunstnere og inviterede mig til at besøge.

Personlige liv Yaroslav Sumishevskogo

Fans er interesserede i det personlige liv af sangeren, der er gift med Yaroslav Sumishevskogo, har du børn? Folkets Kunstner af privatlivets fred ikke annoncere, kun instagramme kan se det fra barnet, søn Miroslav.

Tilsyneladende mens som for de mange kunstnere, der skal holdes i syne, er dette emne er lukket. konstant være i den intense tempo, der arbejder på kanalen "Youtube", touring, sanger måske ikke har tid nok til at afsætte til hans personlige liv, og da dette problem påvirker de vigtigste sanser, at Jaroslav forsøger ikke at dvæle ved det.

konklusion

For nylig blev det kendt, at snart Jaroslav Sumishevsky i transmissionen "Mens alle husene" vil blive inviteret af Timur Kizyakovym. Kizyakova udgør størstedelen af læsere og seere er ikke nødvendig. Forfatter af den populære projekt kender og forstår, hvem der nu kommet gang i graden af popularitet i showbusiness.

Jaroslav Sumishevsky - virkelig folks favorit, er det håbet, at han ikke vil blive syg af "stjerne" sygdom, og vil udvikle sig kreativt, er det ikke så mærkeligt, det sammenlignes med sangeren Valery Obodzinskii.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.