TravelingRejsetips

Travel Tour Operator Niveau: anmeldelser

Mousserende flade af havene Israels ømhed hvide srilankanske strande, luksus Abkhasien haver - sidste minut i en hvilken som helst af de eksotiske lande, næret i drømme, er nu tilgængelige uden den sædvanlige formidling af deltagelse af rejsebureauer. For at kunne købe rejser, ikke længere behøver at besøge kontoret af rejsebureau: dette kan gøres på internettet, udgifter til design kun 5-10 minutter.

Denne mulighed elskere nær og fjern rejsetilbud fra driften af de første service-booking ture online Travel niveau. Anmeldelser af turister gør brug af, siger dens bekvemmelighed, enkelhed, betydelige besparelser i tid og penge.

Foretag rejse overkommelige

Takket være den eksklusive søgemaskine i indstillingen valgt Travel Level ferie reserveret og betalt online (via kreditkort). Det giver clearance krævede dokumenter i elektronisk form. Dette opnår 70% besparelse.

Værktøjer til at finde de brændende etaper, der plejede at være kun "avanceret" rejsebureauer, gives til alle potentielle rejsende, takket være Travel serviceniveauet. Kundernes anmeldelser angive: Der er ikke længere behov for et år at spare penge at bruge på deres sommerferie. Nu, med det samme budget, kan du tage på en tur gange 3 eller 4 år.

Rejse Level - rejsearrangør: anmeldelser

Ifølge undersøgelsen, 95% af turisterne, der går på en tur, stifte bekendtskab med den geografi af internettet og fritidsfaciliteter i de lande, der er udvalgt til turen. Men kun 5% foretage et køb via internettet turen.

I mellemtiden er det har de ubestridelige fordele ved Travel online rejsearrangør Level.

Anmeldelser viser meget gunstigt for principperne for kunde arbejdsstedet:

  • absolut gennemsigtighed. Hvordan ville enhver betydelig tillid til rejsebureauet i kundens sind lever konstant spørgsmål: hvad nu hvis ikke gjort det bedste valg, da noget værd og mere rentabelt tabt? Sitet Travel niveau kan se alle de "parametre" tour: omkostningerne, at antallet af "stjerner" i den foreslåede hotellet, afstand til stranden osv Klienten får mulighed for at beslutte, hvad og hvor meget at betale; ..
  • gennemførelse af direkte integration med førende rejsearrangører. Tour priserne er konstant opdateret i realtid. Priser, åbne klienten på skærmen - det handler ikke kun om det beløb, der kan være på tidspunktet for erhvervelsen af tilladelser uventet steget, og de endelige omkostninger;
  • tilgængeligheden af egnede filtre. Klienten kan vælge en ferie, der bedst passer til deres præferencer: et system med "all inclusive" eller med noget morgenmad, væk fra havet eller på den første linje til stranden sandet eller småsten.

Det er tid til at pakke kufferten

Det skal siges, om princippet om uret kundepleje, som er baseret på arbejdet i Travel serviceniveauet. Anmeldelser af turister, der bruger sine tjenester, nævne, at service-klienter til enhver tid støtte bliver gjort opmærksom på de ændringer i status - med hjælp af SMS-beskeder, via telefon eller via e-mail.

Desuden er mange card betalingssystem betragtes som en meget bekvem pris af billetter er ikke tid til at skifte over fra tid til at udforske det før betalingen, som det sker, indtil kunden får til rejsebureauet kontor.

Kunder Rejser Level fremhæve fordelene ved at bruge server: Prisen inkluderer betaling for hotel, rejse-og sygeforsikring. Betaling er nemt og enkelt, så trykt e-billetter, forsikring og gavekort overførsler og hotel.

Nogle brugere har udtrykt tvivl om online booking værdikuponer.

Men de, der kunne drage fordel af de tjenester af tjeneste, mener, at Travel Level - rejsearrangør, efterfulgt af fremtiden.

Så er det tid til at tænke over resten og begynde at pakke kufferten.

Hvor skal vi hen?

Argumenterne for lille. Det er også nødvendigt at vælge præcis hvor de skal gå. Ikke alle svar på dette spørgsmål er indlysende.

Level Rejser og Ture vil afhente fans af den eksotiske, og som ønsker at tilbringe ferie i maj og skiløbere.

Ved hjælp af tjenesten kan bestille billetter til en hvilken som helst by i Rusland, Vietnam, Israel, Jordan, Indien, Indonesien, Den Dominikanske Republik, Kina, Cuba, Cypern, Mauritius. Du kan også gå til Maldiverne, Marokko, Mexico, Thailand. Åben for besøgende gennem online-tjeneste er de Forenede Arabiske Emirater, Seychellerne, Sri Lanka, Tunesien, Grækenland, Bulgarien, Spanien, Italien, Kroatien, Montenegro, Jamaica. Looking venter server klienter er også attraktioner Georgien, Armenien, Abkhasien, Hviderusland, Andorra, Tjekkiet, Frankrig.

midlertidig suspension

Implementering af turismeprodukter i kørselsretningen Tyrkiet Level hjemmeside er midlertidigt suspenderet på grund af forringelsen af russisk-tyrkiske relationer.

Dekret af formanden for Ruslands Vladimir Putin (fra 28/11/2015 nummer 583) er forbudt gennemførelse af den russisk-tyrkisk charter lufttransport.

Hvor er Travel Level? adresse

Office of original «Level Travel» placeret på Fridriha Engelsa Street, 75/21. Det er op til 2. sal og gælder for soveværelset. № 203.

Tlf:. 7 (495) 134-44-11.

Normalt kontoret er åbent fra 10:00 til 22.00.

Rejser Niveau: affiliate program

På markedet turisme, er uden sidestykke virksomhedsniveau Rejsegarantifonden. Oprettelse af en unik platform, direkte forbindelse til ledende rejsearrangører, tilstedeværelsen af et stort team af programmører tillade service til forfattere betragtes som den førende produkt på området er beregnet til det.

Travel Partner Level tilbyder gunstige betingelser for samarbejde.

Hvad er de partnernetværk?

Affiliate netværk er et system, der koncentrerer de tilbud fra forskellige annoncører. Nylige klar til at dele med vores partnere en vis del af omsætningen. Der er således en reduktion i deres omkostninger, der er designet til at tiltrække nye kunder.

Marked partnernetværk repræsenterer et andet niveau af spillere. Nogle af dem kan placere kampagnetilbud fra alle områder af erhvervslivet.

Travel Partner Level er en af de såkaldte tematiske net. På sin hjemmeside indsamles tilbud fra annoncører i turistsektoren (kuponer).

At begynde at tjene inden for turisme, et affilieret program, vælge for sig selv de nødvendige værktøjer (affiliate link, en søgeformular, en widget) og installere det på dit websted.

Betingelser Travel Partner Level

1. Tilgængelighed af online statistik for booking og betaling.

2. Høje afgifter (gennemsnit bill - 70 tusind rubler.).

3. Der er altid up to date information om de resorts og hoteller i alle lande.

4. Tilstedeværelsen af loyalitetsprogrammet at forbedre trafik konvertering partner.

5. Blandt de værktøjer til partnerne: tilstedeværelsen af søgning widgets, bannere, kalendere, API funktioner.

6. medianindkomsten for partnere i et måned:

  • op til 10 tusind gnide..;
  • op til 50 tusind gnide..;
  • . 50-300 tusind Gnid.;
  • mere end 300 tusind. gnide.

Partner Program: Beskrivelse

Start serviceaktiviteter henviser Rejser niveau til 2011. Aktivt at udvikle sitet begyndte i 2012, efter at have modtaget en stor investering (10 millioner rubler).

Imponerende teknisk tjeneste udtænkt, til formål at gennemføre forretningskoncepter (fuld oversættelse i online-mode for organisering af turist ture i operationer). Det fremmer væksten af konvertering i denne retning.

Henvisning partnere, der opkræves af den klassiske ordning - 4% af de frelste rustning.

Selskabets hjemmeside giver handling Travel offera Level - Rejse Udbetalinger systemet.

Udgifter til ture i de enkelte lande om det samme. mellemstore kategori pris positioner har Maskimalno ROI.

Hvordan kan jeg komme i gang i affiliate Level Travel?

For at få adgang til systemet henvisningen potentielle partner behov for at oprette en konto. Så er der tilmeldingsblanketten, hvor, hvis du har en gyldig postkasse, kan du oprette en konto i én arbejdsgang.

Efter at virksomheden aktiveret Travel Level: åbner fanen "Virksomheder" (menuen "Alle"), og at abonnere på det ønskede tilbud.

Giver adgang til søgningen former: affiliate link, widget, banner.

På henvisningssystem

I en tilgængelig enstrengede henvisningssystem foreslåede indkomst - 5% af overskuddet subaffiliatov uden adskillelse offerov type.

Henvisning link kan fås under test af links (i "Funktioner").

på betalinger

partnernes vederlag påløbne når produktet reservation betaling.

Betaling finder sted som planlagt fra 10 th til 20 th i hver måned. Betaling sker i tilfælde af overskydende i betragtning minimumsgrænse den: $ 40.

Tilbagetrækning af midlerne kan foretages:

  • via Webmoney, PayPal, "Yandex.Dengi", ePayments (indenfor 1-2 dage);
  • Wire (i 7-10 dage).

Aktivitetsniveau Travel Server hjælper overvinde den psykologiske barriere af russere - et stigende antal turister købe billetter online.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.