Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Restaurant "Boyarsky": affordable luxury

Restaurant "Boyarsky" - en luksuriøs restaurant på Moskva-floden dæmningen. Varieret køkken og flere storslåede haller, underholdning - alt hvad du behøver til en perfekt ferie.

menu

Restauranten serverer fire forskellige køkkener: Eastern, russiske, italienske og europæiske. Desuden er der individuelt designede menuer til dem, der følger vegetarisme, samt for de mindste og mest kræsne gæster.

Restaurant "Boyarsky" stolt af retter tilberedt i tandoor - en særlig ler ovn, som giver mad en unik smag og aroma. Denne bagt kartoffel, fisk, vagtler, kyllinger, mejeri kalv, lam og oksekød.

Øst retning - er aserbajdsjansk køkken. Du kan prøve den Dolma, pilaf, Saj, ajapsandali.

Italienske køkken - er ikke kun pasta, pizza og risotto, men de retter af kød og fisk, supper, salater og snacks.

Selv velkendte retter erhverve her en særlig "lyd". For eksempel i øret "I Boyarsky" tilføj rejer og citronskiver.

Til dessert kan du vælge orientalske slik: Shakar-boremaskine af revet mandler kardemomme, baklava i Baku eller tyrkisk. Der er også de europæiske desserter fra kokken: gulerod kage med hindbær sauce, cheesecake, tiramisu.

Ud over den krydrede kød har en rig cocktail og te kort vandpibe-kort.

Hvor det er?

Hvordan at finde restauranten "Boyarsky"? Adresse: Moskva, Danilovskaya kaj, osv 6a .. Nærmeste metro station - er "Paveletskaya" og "Tula". Restauranten er åben døgnet rundt. Book et bord, kan du ringe: 8 (499) 235-30-03 eller via et særligt skema på webstedet. Følg nyheder og begivenheder via bekvem restaurant gruppe i alle de populære sociale netværk.

I nærheden af restauranten er der en bekvem gratis sikker parkering for dem, der foretrækker at bruge privat transport. Hjemmesiden indeholder også detaljerede anvisninger, oplysninger om, hvordan du kan komme til steder på forskellige måder.

Men selv uden den detaljerede ordning er usandsynligt at ske, at du ikke vil finde en restaurant "Boyarsky". Danilovskaya kaj tjener som en god guide, men bortset fra hende - lyst design af bygningen flerfarvede lys.

underholdningsprogram

Her tager vi os ikke kun om, hvordan til at rumme gæster komfortabelt og tilbyder lækker mad, men også om, hvordan man skaber den perfekte stemning.

I hallerne af lyde diskret baggrundsmusik. Om aftenen kan du lytte til levende bands og musikere, karaoke. I weekenden, skabe en helt speciel atmosfære violinist og saxofonist. Inviter trendy DJs, orientalske skønheder, der underholder gæsterne brandstiftende mavedans. På helligdage, organisere koncerter, invitere berømte popstjerner, både russisk og udenlandsk. Restauranten har en legeplads for dem, der elsker ikke kun lytte til musik, men også danse til det.

Der vil være noget at gøre, ikke kun voksne gæster, men også de mindste. Således at forældre kan have mere sjov fra en ferie, restauranten "Boyarsky" tog sig af børneværelset. Det er fuld af forskellige legetøj, blødt gulv. Med børnene absolut er animator, hjælpe med at have det sjovt og nyttigt.

interiør

Restaurant "Boyarsky" er stolt af sine faciliteter. I disse interiører blev filmet film og tv-shows, såsom "ikke født smuk." her også elske at tilbringe skyde tv-programmer og populære shows.

Hvad der er en hal? Orienten med møbler og silke puder, dæmpet lys og fluffy tæppe. Store og små festsal. Stor dekoreret i stil med de rige Boyar kamre med luksuriøse lysekroner. I den lille hal er der en pejs, hvilket gør det særligt hyggeligt og varmhjertede.

Der er en lille, aristokratisk indrettet VIP-rum, hvor otte personer kan imødekommes. Udstyret med alt hvad du behøver, er det særligt velegnet til forretningsmøder.

Gæster, der kan lide at tilbringe tid i ensomhed, vil sætte pris på husene. Romantisk natur vil især nyde vinterhaven, som i den varme årstid bliver til en hyggelig sommer terrasse. Panoramavinduer gør det muligt at nyde floden, hvilket er særligt smukke natten i lyset af lys. Der er også en sommer gårdhave med dækket cabanas nær åen.

"Boyarsky" - restaurant (Moskva), hvor der er et sted til enhver lejlighed og humør.

Catering og levering

Ikke alle begivenheder gennemføres hensigtsmæssigt i lukkede rum. Især i de varmere måneder, ligesom lidt mere tid til at være udendørs. Men det er ingen grund til at opgive lækker mad og ekstraordinær service. "Boyarsky" - restaurant (Moskva), der er villig til at tage om tilrettelæggelsen af udendørs arrangementer.

Der er også en leveringsservice retter som hjem og kontor. Den mest populære løsning, selvfølgelig, pizza derhjemme, der gør her er meget velsmagende. Levering er gratis, du behøver kun at ringe til nummeret 8 (495) 777-65-77, og placere din ordre.

Restaurant "Boyarsky": anmeldelser

Populær tjeneste til indsamling af anmeldelser viste, at gæster bedømte det fire point ud af fem. Ros atmosfæren, højt serviceniveau, varieret menu af retter og smager godt, billige frokoster, underholdning.

Men de besøgende klage, at en lille dansegulv, og et udvalg af sange i karaoke er ikke så bred og varieret som vi gerne ville. Du kan også finde udsagn indikerer, at kvaliteten af retterne lidt ikke op til prisniveauet.

Generelt mere positive anmeldelser, selvom observationerne fundet. Restauranten anbefales til familier forretningsmiddage, romantiske datoer og fester.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.