Sport og FitnessVægttab

Tørring krop til piger - hvad er det?

Mange lånere af fitness klubber og tilhængere en sund livsstil underskrive et udtryk som "tørring". Dette ord betegner en kompleks tid mellem en smuk krop af lettelse gennem en kombination af aktive fysiske aktiviteter for at øge muskelmassen til elsystemet, har til formål at begrænse kulhydrat fødevarer at fremskynde kroppens forbrænding af fedt reserver som følge heraf får vi pumpet op, magert muskler uden overvægt og fedt på problemområder. Tørring krop til piger - dette er ikke en måde at tabe sig. Men et sådant system kun anvendes til forberedelse til en konkurrence, snarere end at bringe tilbage til normal tallet i det virkelige liv, da det ikke kan kaldes nyttigt for sundhed.

Hvad er de grundlæggende principper i denne fremgangsmåde? For det første tørring krop for kvinder indebærer nødvendigvis acceleration og støtte af stofskiftet på grund af den fraktionseffekt - det vil sige, skal spise ofte, men små portioner. Den bedste mulighed - have en snack hver 3-4 timer efterhånden, at holde en balance af protein og fedt, men ikke indbydende kulhydrat fødevarer.

Det andet princip, som skal følges, hvis stræber at tørre kroppen - drikke en dag i mindst 2 liter almindelig renset vand. Dette vil hjælpe permanent opretholde en normal væskebalance i kroppen, for at udlede skadelige stoffer fra det og forny den tabte fugtighed under intensiv træning. Og uden at udtømme motion, og cardio kombineret med power klasser, vil denne metode arbejde på en ineffektiv.

Det tredje princip, som styrer i denne begivenhed, da tørring af kroppen for pigerne - kost bør være kulhydrat-fri som muligt. Især bør den aften ud af det helt udelukkes grød og korn. Animalske fedtstoffer bør erstattes med fisk og brød, pasta i almindelighed forbudt. Men sande venner er piger tørrede hytteost, bønner, grønne, mælk og boghvede.

Det fjerde princip i denne metode indebærer konstant overvågning af de kalorier og reducere deres forbrug. Det samme gælder for kulhydrater. Dette bør ske gradvist, men ubønhørligt. Generelt kan tørring organ for kvinder karakteriseres ved en rummelig ord - "nøjsomhed". Kun prrimenyaya dette princip til din kost og motion, kan du opnå de ønskede resultater.

Nå, det femte princip vil helt sikkert blive vedhæftning. Således tørring krop for kvinder indebærer obligatorisk uddannelse. Og jeg spiser ikke som to timer før starten af klasser, og i to timer efter. Desuden skal overholdes styring af strømforsyningen ikke kun under selve tørringen, men efter dens afslutning, at resultatet være mere holdbare. Det skal også huskes, at tidspunktet for tørring ikke bør overstige fem uger.

Hvordan vil det være, dette nye organ opnået efter at overholde alle rigor af denne metode? Hvad vi kan tilbyde tørring organ for pigerne? Billeder af de fleste fitness-instruktører er et godt eksempel på, hvordan man kan ligne muskler under lignende stress og kost. Og det må siges, meget, meget værdig rollemodel.

Det vigtigste i denne sag - det er ikke at overdrive det, fordi tørring krop har en sund livsstil og ingen relation er kun et midlertidigt fænomen i forberedelse til en konkurrence. Denne procedure er meget skadeligt, især for kvinder. Hyppig afvisning af kulhydrater er sundhedsskadelig. Og den kvindelige krop kan ikke undvære fedt. Så hvis kroppen er bare kun 15% fedt, stopper kvinden menstruation. En tørring antager en reduktion i kropsfedt til 8-10%, ellers musklerne vil simpelthen ikke synlige. Så tænker om dit helbred, før du begynder at øve på et sådant program.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.