Kunst og underholdningHumor

Hvordan kan du sætte et æg ned i en flaske

Mange tricks er baseret på fysikkens love. Og lære at begrave ægget i flasken, er det muligt, det er at ty til dem. For at begå sådan en "mirakel", du har brug for en stor flaske med vid hals. Men dens diameter skal være mindre end diameteren af dit "squeeze" af emnet. Små æg er ikke egnet til fokus. Eller, for at lede efter en flaske stadig mindre diameter af halsen, men hold fokus vil derefter være tungere. Blandt andet lå ved siden af tændstikker og papir - de vil være nyttige i udførelsen af dette trick.

Udfordringen er at forstå, hvordan at holde ægget i flasken, ikke samtidig med at ingen indsats. Dvs. påvirke alle dele af kroppen kan ikke være på de emner. Først skal du koge et æg og rydde det fra skallen. Efter det, satte ild forberedt på forhånd matcher papiret og når den bryder ud nok, smide det ind i flasken. Hold ægget med "klar", og så snart papiret er inde, de straks lukke flaskehalsen (ved den måde, ikke nødvendigvis antænde papiret, kan du bare smide i en kamp kapacitet - fem stykker vil være nok). Gradvist, ægget begynder at "absorberet" i flasken, og efter et par sekunder vil være inde.

Nøglen til dette fokus og svaret på spørgsmålet om, hvordan man kan begrave ægget i flasken, det er meget simpelt. Sagen er, at, som vi kender fra skole fysik kursus, luften udvider på opvarmning og ved afkøling, i modsætning hertil er komprimeret. Når flasken bliver varm objekt, hvad enten det matcher eller papir, inden i luften bliver det mere omfangsrige. Når vi lægge et æg på halsen af flasken, og dermed adgang ilt overlapper der hjælper stoppe forbrændingsprocessen. Følgelig luften køler og begynder at skrumpe samme, hvorved der dannes en trykforskel mellem luften i tanken, og som er uden den. Og takket være ægget "suges" ind.

Der er også en mere version af de spor af dette fokus, gør det muligt at lære at begrave ægget i flasken. En sådan metode er vanskeligere tidligere, men også mere interessant. Så for dette eksperiment, du har brug for, selvfølgelig, selv en hønseæg. Denne gang er det ikke nødvendigt at lave mad, denne metode gør det muligt at placere den rå rå æg inde i tanken. Du skal også bruge en glasflaske. Diameteren af halsen, som i den tidligere fokus bør være mindre end diameteren af æggene. Af den måde, kan ægget være noget, men for at forenkle eksperimentet er bedre, at det er mindre, taget fra en ung kylling. Forbered og eddike.

Fokus vil blive efterfulgt ved at anbringe æggene i højtanke (skål etc.). Flaske, indtil du har brug for det. Når du lægger ægget i en skål, fyld den med eddike og lad det i denne form i tolv timer. Efter dette tidspunkt kan du få det. Vask væk med ham alle de ekstra ingredienser, og du vil se, at det var ligesom gummi. Derefter forsigtigt glide ægget ind i flasken og lad det tørre (ved den måde, er det yderst vanskeligt at gøre, og tillægger behovet for at maksimal indsats). Udført! Egg inde, kan du fejre sejren!

Succesfulde eksperimenter dig!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.