Sport og FitnessOpbygge muskler

Den perfekte mandlige krop - realistisk opnåeligt mål eller en myte?

Den perfekte mandlige krop ... Mange repræsentanter for de stærkere køn højt og hemmeligt drømmer om det, at se perfekt i øjnene af kvinder. Ak, ikke alle disse drømme bliver til virkelighed - en stillesiddende livsstil, stress, overspisning og alkohol - alt dette påvirker ældre.

Selvfølgelig er den perfekte mandlige krop - er ikke bare en lang træning i motionsrummet. Det er mere en slags filosofi. Det er vigtigt, hvilke fødevarer du spiser, hvad enten dyrke sport, hvad der er den aktuelle følelsesmæssige tilstand. Men en ekstra mulighed for at skabe deres drøm figur gym giver, med rette.

Fysisk aktivitet gavnligt for kroppen i nogen af deres manifestationer, men for dannelsen af den ideelle tal er vigtigt at bestemme din specifikke kropstype og vælg den relevante tilgang til træning. Mere eller mindre det er et godt resultat kan opnås uden det, men i dette tilfælde processen vil have meget mere tid.

somatotype

Grundlæggende typer kan opdeles i tre: ectomorphic, endomorphic og mesomorfe.

Folk ectomorphic forfatning iboende lys knogler, lange tynde lemmer, et relativt brede hofter, smalle bryst, smalle skuldre og tynde muskler. Dannelsen af den ønskede form i mænd af denne type kan tage års hårdt arbejde. Først skal du gøre det styrke ledbånd og power øvelser, og efter - at begynde at opbygge muskelmasse. Særlig opmærksomhed skal rettes mod korrekt ernæring.

Endomorph er kendetegnet ved en stærk skelettet, muskulære system er relativt bløde, brede hofter og bryst, ofte - korte lemmer og en anstændig forsyning af fedt. Det vigtigste vektor af egnethed til denne type - kampen med den fylde, muskelvækst og udarbejdelse af muskel relief. Den ideelle mandlige krop endomorphs bygge ganske vanskeligt. Vi har brug for den bredest mulige vifte af øvelser sammen med et lavt kalorieindhold kost. Ud over at udøve, vil effektiviteten være cykling, jogging, svømning, etc.

Karakteristiske træk af kroppen af de mesomorfe krop typen mænd: brede skuldre, bred brystkasse, proportionale med kroppen og mangel på overskydende fedt. Stammen har normalt form af en trapez med en smal bækken. De fleste mennesker mødes i den opfattelse, at dette er den perfekte mandlige krop. Denne type er velegnet til at øve bodybuilding, dog, og vi har brug for en sund tilgang. Det er ikke nødvendigt at genstarte, lige nok til at forbedre kroppens. Monter en afbalanceret kost, samt et varieret træningsprogram.

Skønheden i den mandlige krop - et relativt begreb, er det umuligt at måle tabeller og figurer. Men nogle generelle træk er der stadig.

I sig selv er begrebet den ideelle længe været forbundet med store muskler, som det var engang. Det er moderat muskulatur, slank, har fedt overskud, gennemvædet mandlige krop proportioner. Under proportionalitet normalt beregnet volumenforholdet af brystet, skuldre, talje og hofter; fedtprocent; tegning tilbage muskler, bryst, skuldre og hofter.

Husk, at for at sikre effektive resultater kan være lige den rigtige mad og ret til at vælge et program af klasser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.