FormationHistorie

Som folk dukkede op på Jorden? Da den første mand?

Enhver person på et eller andet tidspunkt i deres liv tænkt over , hvordan folk dukkede op på Jorden. De århundredgamle forsøg på at løse dette mysterium er endnu ikke ført til det resultat, forskerne er i modstrid med dette spørgsmål i dag. Det er logisk, at der skal søges sandheden i de gamle kilder, som er tættest på tidspunktet for livets oprindelse.

Teori One: Gud skabte menneskeheden

En af de første legender, der lød autentiske, var historier, som folk skabte Højere Sind, det er Gud. Mange folk troede, at de første mennesker blev støbt i ler. Det vides ikke præcist, hvorfor dette materiale anses for at være "menneske". Mest sandsynligt, dette skyldes det faktum, at leret er radioaktiv, hvilket kan forklares ved tilstedeværelsen i sammensætningen af uran og henfald kan frigive betydelige mængder af energi. Aner hævdede, at det var den energi, der blev brugt til at skabe levende væsener. Legender om den første kvinde og den mand, kendt i hele verden.

Teori to: folk-hermafroditter

Ifølge andre myter, fortæller historien om, hvordan der var en første person mennesker nedstammer fra nogle biseksuelle væsener - hermafroditter. Tilhængere af denne teori var Narody Afriki og Sudan. De troede, at opdelingen af mennesker efter køn skete gennem en lang årrække.

Teori Tre: udlændinge

Moderne versioner af, hvordan mennesker blev født, en kendsgerning tilskrives tilstedeværelsen af udenjordisk liv. Folk troede, at æteriske væsener kom til Jorden og kunstige metoder indpodet liv på planeten.

Teori fire: en levende celle

I lang tid mange videnskabsmænd jublede, der mener, at unraveled mysteriet om, hvordan mennesker dukkede op på Jorden. Det syntes indlysende, at fremkomsten af menneskeheden på grund af dannelsen af en levende celle.

De byggede forskellige modeller, når fra livløst stof under indflydelse af kemiske processer opstod levende celle. Det blev fremført, at dette var et levende stykke Jordens oceaner, som på det tidspunkt simpelthen sydende kemiske reaktioner.

Senere blev det bevist, at alle de nødvendige for fremkomsten af liv har været i rummet længe før dannelsen af Jorden. Forskere insisterede på, at forekomsten af en levende celle - er en tilfældighed og uventede biokemiske processer, der forklarer, hvordan der var en person.

Men der var folk, der aktivt modbevist denne version, som indholdet af den genetiske kode - er en abstrakt rekord, hvilket er umuligt at forudsige. Francis Crick, der først opdagede den genetiske kode, hævdede, at en levende celle ikke kunne være opstået uafhængigt af hinanden. Men selv hvis vi antager, at det er sket, er der ingen forklaring på, hvorfor der var sådan en bred vifte af livsformer, der er opstået som følge af en enkelt celle.

Tilhængere af denne teori, som de mennesker var født, nævnt eksemplet med udviklingen af Darwin, som mente, at alt liv blev dannet som et resultat af tilfældige mutationer og kaotisk. Som et resultat af naturlig udvælgelse figurer, der var uegnet og uegnede til livet, døde. De stærke, der overlevede, fortsatte med at overleve og trives.

Til dato, en sådan teori om, hvordan folk dukkede op på Jorden, er ikke holdbar. På trods af de mange udgravninger har undladt at finde noget stof fra som kunne have opstået anden skabning. Hvis Darwin havde ret, nu kunne vi observere de mærkelige og vidunderlige monstre.

Den nylige opdagelse af, at det meste af den genetiske mutation har et klart fokus, til sidst diskvalificere teorien om "tilfældig hændelse". Og resten af de mutationer, som er forårsaget af forstyrrelser i kroppen, kan ikke være noget kreativt.

Teori Fem: Evolution

Forudsætningerne for denne teori ligger i det faktum, at gamle forfædre var aber eller aber. Modifikationen trin var 4:

  • Australopithecus. De gik lige og kunne bruge nogle ting med sine hænder.
  • Pithecanthropus. Af den måde tilføjede færdigheder besiddelse af brand. Men udseendet var langt fra den menneskelige form, abelignende træk spores helt klart.
  • Neanderthal. Strukturen af kraniet er stadig forskellige, men den samlede skelet var tæt på menneske.
  • Det moderne menneske.

Ulempen ved denne teori er, at forskerne ikke har været i stand til at forklare i detaljer, hvordan mutationer kan bidrage til fremkomsten af komplekse livsformer. Indtil nu, var det ikke afsløret nogen form for brugbare mutationer, de alle føre til ødelæggelse af gener.

Theory of Six: Hyperboreans og Lemurierne

Esoterisk historie har sin egen fortolkning af, hvordan mennesker dukkede op på Jorden. Det hævdes, at op til moderne menneskehed planet var beboet af store giganter, kaldet Lemurianerne og Hyperboreans. Men teorien er blevet kritiseret, fordi ifølge videnskabelige kendsgerninger, det kunne simpelthen ikke være. Vores planet har ikke så mange ressourcer til at brødføde disse giganter. Og det er ikke kun en gendrivelse. Hvis væksten af disse skabninger virkelig nået enorme størrelser, ville de ikke være i stand til at rejse sig, og med en skarp bevægelse af inerti kraft til at bringe dem ned til jorden. Udover deres fartøjer ikke vil kunne modstå denne belastning, og blodet ville slog deres vægge.

Dette er kun en lille del af teorien, men praktiske erfaringer viser, at hver person vælger den version i henhold til deres udsigter.

Talrige undersøgelser har vist, at de oprindelige alle kvindelige fostre, og kun i den periode af hormonelle forandringer, nogle af dem er omdannet til mandlige. Mange videnskabelige medarbejdere mener, at dette skyldes, at ændringer i den mandlige genotype, som indebærer overtrædelser af Y-kromosomet. Det bestemmer hankøn. Ifølge disse data, efter nogen tid, vil planeten bebor de kvindelige hermafroditter. Amerikanske eksperter støtter denne teori, da de var i stand til at bevise, at den kvindelige kromosom er langt ældre mænd.

Med hjælp fra moderne forskning et stort antal af fakta, men selv de ikke giver en klar forklaring på, hvordan og hvor personen blev fundet at blive vist. Derfor, folk har intet andet valg end at vælge den mest hensigtsmæssige for dem selv teorien om livets oprindelse, tillidsfuld din intuition.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.