Intellektuelle udviklingKristendommen

Great Canon af Andreya Kritskogo. Når man læser Canon St. Andreya Kritskogo?

Great Canon af Andreya Kritskogo læses i de første fire dage af fasten, den ene del ad gangen. Fuldt skabelse læse i den syvende uge. Canon omvendelsens lærer folk. Tag dine synder og lære at håndtere dem. Det lærer også at skrive at følge eksemplet af rene og uselviske mennesker.

Om Andrew af Kreta

Pastor Andrew blev født et eller andet sted i de 660 år e.Kr., i byen Damaskus. Legender rapporterer, at op til syv år, kunne barnet ikke tale. Andrew forældre var troende, og ofte gik i kirke. En dag under nadveren på Kreta kom ned Guds velsignelse, og han talte. Efter dette mirakel, hans forældre sendte Andrew for at lære det grundlæggende i religion.

Da drengen var 14 år gammel, blev han overført til at tjene i Jerusalem, i klosteret Den Hellige Gravs. Andrew var meget diversificeret ung mand, så han blev straks identificeret Notaro.

Andrew flyttede derefter til Konstantinopel, hvor han tjente i huset af forældreløse i rang af diakon i 20 år. I samme by, begyndte han at skrive deres egne sange, som den dag i dag er meget udbredt i den ortodokse kirke.

Efter dette blev det fremtidige helgen sendt til øen Kreta som biskop. Hvor han trofast tjente kirken, undervisning på den rigtige måde kættere og gav støtte til de troende. Andrew af Kreta bygget flere børnehjem og kirker. For hans tro tjeneste fik han rang af ærkebiskop. I 1740 døde pastor på vej fra Konstantinopel til Kreta.

kanonen

Andrey Kritsky var den første til at skrive kanoner i stedet Kondakov. Vi har St. chants til alle større helligdage: jul, påske, Palmesøndag, og andre. Mange af dem er brugt i moderne liturgiske Minee. Canons er tæt knyttet til "bibelske sange". Strukturen af sangene er som følger. Først kommer irmos som er bindemiddel kæde mellem bibelsk og sang indhold kanon. Så er der troparia. De synges skiftevis med sange. Den mest fremragende skabelse er uden tvivl den store kanon St. Andrew af Kreta. Han lærte os til omvendelse. Det er bedst at bede om tilgivelse fra Herren under fasten, når kanon Andreya Kritskogo læses.

canon Indhold

I sin Canon Andrew kortvarigt det drejer sig om hele Bibelen. Fra den 1. til den 8. sang er Det Gamle Testamente, efter - ny. Hver historie om kanon af bibelske figurer Andrei vurderes i forhold til menneskelig moral. Hvis dette er en dårlig handling, fortæller han om sin synd, og hvis en god - der angiver, at dette bør søges. Forfatter antyder for os, at for at redde sin sjæl, kan vi så give op, når deres laster, og vil stræbe efter dyd.

sang 1

Den første sang kanon Andreya Kritskogo fortæller om arvesynden. Eva bukkede under for Satans fristelser og gav æblet til Adam. Han, til gengæld forført af magt og prøvet det. I denne sang, Andrew siger, at vi er alle syndere, og hvis Gud straffede Adam og Eva for at overtræde en befaling, hvordan kan vi straffe overtræde dem næsten alle. Vi kan kun omvende sig og bede om tilgivelse fra Gud.

sang 2

I den anden sang den store kanon Andreya Kritskogo fortæller historien om, hvordan vi alle bukke under for kødelig komfort. For det første, trak tøj, skammer sig over sin nøgne krop, som blev skabt i lighed med Herren. For det andet - placeret i midten af sjov og skønhed af kropslige, ikke åndelige. Selv i sangen af den store kanon Andreya Kritskogo den siger, at vi er udsat for alle jordiske lidenskaber, og desværre har vi ikke lyst til at beskæftige sig med dem. For alle disse synder er nødt til at oprigtigt bede Gud om at tilgive os. Det vigtigste er at forstå deres dårlige gerninger og stræber efter at slippe af med dem.

sang 3

I det store Canon af Andreya Kritskogo fortæller, hvordan Herren ikke kunne bære skændsel, hvad der skete i Sodoma og brændte byen. Kun én retfærdige Lot lykkedes at flygte. Andrew kalder hver person til at give afkald på glæden ved Sodoma og hurtigt undslippe. Synder byen hjemsøge os hver dag, fristende gentage dem, tror jeg, mange udbytte. Men det vigtigste - at stoppe, tænke over, hvad der venter os i fremtiden. Hvad vil vi have et efterliv efter Sodoma underholdning.

sang 4

Det hedder, at dovenskab - en stor synd. Hvis en person, som en grøntsag, der bevæger sig fremad uden at vide os selv og verden omkring os, og den ende skal være passende. Patriarken af sangene han arbejdede dag og nat for at have to koner. En af dem har betydet hårdt arbejde, og den anden - sindet. Med denne kombination, kan vi forbedre fordybelse og dens aktiviteter.

sang 5

Canon of St. Andrew af Kreta fortæller om St. Joseph, hvis brødre og forrådt elsker, og solgte ham som slave. Han roligt udholdt alt, vær ikke vred på sin skæbne. Andrew siger, at vi hver især kan bringe til sin næste. Men problemet er også det faktum, at vi hver dag forpligter os og vores sjæl. Ikke lider nogen katastrofer, vi bryde Herrens befalinger og ikke engang tænke på det.

sang 6

Andrew kalder denne sang bliver menneskeheden på rette vej. Du må ikke vende sig bort fra Herren, som nogle historiske figurer. Og at tro, at Gud rakte Moses forløst fra spedalskhed patienter, og vores sjæl kan blive tilgivet for sine synder.

sang 7

Den syvende sang kanon St. Andrew af Kreta siger, at uanset hvad grav synder ikke forpligtet mand, hvis han oprigtigt angrer, tilgive ham. I modsat fald vil Herren bil være stor. At bede til Gud i sine tre forklædninger, og Gudsmoder i anger og beder om tilgivelse.

sang 8

Andrew fortæller os, at vor Herre giver til hver efter fortjeneste det. Hvis folk levede retskaffent, så stige op til himlen som Elias i en vogn. Eller i livet vil blive understøttet af Gud som Elisa til at adskille Jordanfloden. Hvis vi lever i synd, ligesom Gehazi, vil sjælen brænde i hyæne brændende.

sang 9

I denne sang, den store kanon Andreya Kritskogo siger, at folk har glemt de ti bud af Gud bankede på bordene selv Moses. De behøver ikke prisushivayutsya til skrivning af evangeliet. Når Jesus kom til vores verden for at frelse os. Han velsignede babyer og ældre, fordi nogle ikke har været i stand til at omvende sig fra deres synder, mens andre ikke kunne. Hvis en person er i normal sindstilstand, så har han at bede Herren om tilgivelse.

Sange, der kan læses på tirsdag fasten.

sang 1

Den beskriver, hvordan Kain dræbte sin bror, misundte ham. Andrew spørger med rette, uden at tænke, til hvem og hvad Herren har givet til at leve deres liv. Hvis en person vil leve i overensstemmelse med Guds bud, vil nåde og han kommer snart. Vi skal stræbe efter at blive som Abel, der med en ren sjæl bragt deres gaver til Herren. sang 2

Det opfordrer folk til at omvende sig, at afviste den åndelige rigdom og lægger vægt på kun materialet. I forfølgelsen af tøj og andre varer har helt glemt at bede til Herren. Vi glemmer, at følelsesmæssigt rig mand vil være meget gladere.

sang 3

Denne sang kanon Andreya Kritskogo kalder levende som Noah, som Herren gav en mulighed for at undslippe. Eller så Lot, den eneste overlevende af Sodoma. For hvis vi synder, så vil vi lide den skæbne af de mennesker i oversvømmelsen.

sang 4

Effekten af viden. Vi skal stræbe efter at se Gud i dig, og trappen vil blive bygget på himlen, ligesom patriarkerne. Vi er i hverdagen efterligner Esau, alt det had. Det er nødvendigt at leve i kærlighed og harmoni.

sang 5

Som det jødiske folk levede i slaveri Egypten og vores sjæl lever hele tiden i synd. Det er nødvendigt at have modet til at sætte en stopper for slaveriet. Selv om første gang bliver nødt til at lide, så det endelige resultat, vi vil erhverve ægte frihed ånd. Så livet bliver meget lettere og sjovere.

sang 6

Han fortsætter med at tale om eventyr af Moses, der søgte at bringe folk ud af slaveriet i Egypten. Folk har ikke en masse tro til at lide lidt af vandre i navnet på en god sag. Og vi alle bør være på samme tid. Du er nødt til at tro på Herren og bede om tilgivelse, og så være i stand til at befri sin sjæl fra syndens trældom.

sang 7

Great Canon of St. Andrew af Kreta sang fortæller, hvordan vi gentage synder og afhængighed bibelske figurer, men ikke har den styrke og lyst til at følge den store martyr. Vores krop forsøger at syndige handlinger, såsom utroskab, uden at overveje konsekvenserne for sjælen.

sang 8

Den ottende sang fortæller om de mennesker, der var i stand til at finde styrken til at omvende sig og modtage Herren i hans liv. Så vi Andrey opkald til at give afkald syndige tidligere liv og gå til at møde Gud. Ved slutningen af den ottende sang opsummerer det Gamle Testamente - ingen grund til at gentage synder bibelske figurer og stræber efter at leve som hellige den hellige skrift.

sang 9

I den niende sang kanon St. Andrew af Kreta giver en sammenligning af Det Nye Testamente. Jesus modstod Satans fristelser i ørkenen, og vi skal kæmpe med alle mulige fristelser. Kristus begyndte at arbejde mirakler på jorden, hvilket viser, at alt i denne verden er mulig. De vigtigste ting - at tro og leve i overensstemmelse med de forskrifter Herren, og så være i stand til at redde vores sjæl i dommens dag.

onsdag

Onsdag som læst 9 sange. Da de første dage af verden var folk er berømte for deres bedrifter i Herren vor Gud. Andrew kalder folk til at omvende sig fra deres synder og være som de hellige i hverdagen. Ros Herrens navn, gøre tingene værdig til det. Jeg husker også de sange og store syndere, der har vendt sig bort fra Gud, givet til fordel for materielle besiddelser eller var fristet til at prøve den forbudte frugt. Gud straffede dem ved fortjeneste af deres gerninger. Og vores sjæl efter døden venter på Dommens Dag, som ikke vil være i stand til at ligge, vil ikke være i stand til at skjule deres ugerninger af nogle imaginære undskyldninger. Derfor Andrew kalder os til at omvende i livet, bede Gud om tilgivelse og søger at ændre deres adfærd til det bedre. At lære at modstå fristelsen. Det er ikke nogen big deal. Bare lad en person, vil du se at de fleste af Herrens pagter indikerer leve uden misundelse og grådighed, uden forandring og ønsket om at få en anden.

torsdag

I disse tider med fastetiden til at læse den sidste del af kanon. Som i de tidligere sange synges dyderne og fordømme menneskehedens synd, som fandt sted gennem århundreder. Også i denne del af appellen til Herren Jesus, Jomfru Maria med anmodning om at tilgive synder og give en mulighed for at omvende sig.

Også, St. Andrew af Kreta kanon lærte at genkende deres fejl, ikke at søge skylden for dårlige liv i andre. Tag din syndighed som et faktum. Men dette betyder ikke, at det er nødvendigt at acceptere. Tværtimod en indrømmelse af skyld - det første skridt til tilgivelse. Hvis vi stopper, har vi en chance på det evige liv efter døden.

Det er, når kanon Andreya Kritskogo læses i Great Lent, er vi i stand til at genkende deres synder og starte et nyt liv. Et liv, der vil være behagelig for Gud. Så menneskeheden vil være i stand til at føle den nåde, fred og med ro i sindet til at vente på Dommens Dag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.