Kunst og underholdningHumor

"Comedy Club": sammensætning. De mest berømte medlemmer Comedy Club for projektets historie

Hvad kan vi samle alle TV i weekenden? Selvfølgelig, "Comedy Club"! Charged portion humor vil hjælpe beboerne i klubben.

Historien om skabelsen

Kun få mennesker ved, at Comedy Club grundlagde KVN hold "Nye armeniere" i 2003. Artashes Sargsyan planlagt at basere en tegneserie show tilbage i 2001, da jeg var i Amerika, og der besøgte en komedie klub. Jeg begyndte at søge efter folk, der ikke frataget sans for humor. De var for det meste indfødte i KVN. I udsendelsen kanal TNT "Komedie" dukkede først i 2005. Grundlægger af tv-show stoppede ikke på det opnåede resultat og begyndte at skabe nye projekter, fordi "Comedy Club" havde store overskud på grund af dets kolossale placeringer. I TV får sin egen kanal "Comedy TV", konstant i lyseffekten af de nye projekter. Klubben aktivt producerer aktiviteter og dannede sit eget firma - Comedy Club Production. Beboere vil lære ikke kun i Rusland, men også landene i nær og fjern i udlandet. Måske er det derfor, det er så populært "Comedy Club". Sammensætning ændringer med jævne mellemrum, på scenen er der nye beboere. På bare få år har projektet nået utrolige højder. Hver gang, herunder tv, er seerne venter på begyndelsen af "Comedy Club". Dens sammensætning er altid forbløffet over dens mangfoldighed, og i fremtiden forventes fremkomsten af nye stjerner.

Martirosyan

Garik Martirosyan - den vigtigste beboer af showet, fordi det er førende. Armensk accent giver alle hans taler sitrende særlige humor. Som barn, alle lærerne klagede over den modbydelige adfærd of Man, mest sandsynligt, det er derfor, han fik sin terapeut. Manifestationen af alt det talent af improvisation, viser han hver gang han gik til scenen. Kommunikation med gæsterne i klubben - det vigtigste element i en beboer. Garik Martirosyan og Pavel Volya som følge af samtaler med stjernerne more publikum med vittigheder selektive i deres retning, men samtidig bevare en høj grad af kommunikation.

Paul Snow Will

Uddannelse - lærer i russisk sprog og litteratur, men det betyder ikke, at det er stille og deprimeret person. Pavel Volya blev født i Penza, og han ofte nævner sin hjemby. Som de fleste beboere, Pasha bruges til at spille KVN, var medlem af holdet "Valeon Dasson". Men, at have spillet kun et spil, blev klubben udvist. Denne mand kom til Moskva og arbejdede som værkfører på den sædvanlige, og før det i byen var en DJ på radiokanalen. Efter det første nummer af "Comedy Club" popularitet "glamourøse skiderik" begyndte ubønhørligt at vokse op. Pavel Volya men forestillinger på Comedy Club scenen, i film og ganske alvorlige film, som kun er dens rolle i filmen "Mama". Nogle gange er bosiddende i forhold til Mihailom Zadornovym, men deres værker er betydelige forskelle, og humoren er rettet mod forskellige publikum. Men sikkert er det at holde taler og humoristiske hilsen gæster i klubben er den mest grundlæggende chip. Resident "Comedy Club" Pavel Volya, ved den måde, udtrykt af berømte Masyanya. Selvfølgelig har bestanden af humor ikke er udtømt. Resident "Comedy Club" Pavel Volya er stadig kendetegnende for klubben.

Kharlamov

Garik Kharlamov - manden med gummi ansigt, hans usædvanlige tegneserie, gør grin selv uforbederlig pessimist. En lang tid bosiddende boede i USA, hvor han fik sin uddannelse i teaterskole. Deres karriere fremtidig stjerne starter i metroen, overgange og Arbat, hvor han fortæller historier og synger sange, og derved tjene deres første penge. I Moskva Garik Kharlamov går på college, hvor han falder i KVN Moskva hold (tidligere kendt som "Nezolotaya ungdom"). Kharlamov hurtigt at blive den leder af holdet, så er der endnu en deltager - Timur Batrutdinov. Som et resultat, de to venner - Garik Timur -popadayut på scenen "Comedy Club", hvor beboerne begyndte at stige i popularitet med hver dag, der går. Bulldog Kharlamov handlinger og med andre lige så dygtige humorister - Garik Martirosyan, Demis. Han har også haft roller i hans kitty er allerede en lang række roller. Den første del er modtaget omkring den berømte "virvar". Senest har Garik Kharlamov Bulldog gift for tredje gang - gift Christine Asmus.

Vadim Galygin

Meget velkendt beboer i klubben, der deltog i de første udgaver af programmet. Født ind i en militær familie, og han var en officer i de væbnede styrker i Hviderusland. Igen Vadik rembo Galygin på militærakademiet var i KVN team og, ligesom de fleste af beboerne kom til scenen "Comedy Club" derfra. Vadik har dramaserier og evne til at improvisere. Grundlæggende forestillinger var forbundet med monologer. Nu på scenen Galygin Club - en sjælden gæst, som din egen virksomhed tager for lang tid. Men nogle gange beboeren kommer og lækkerier med sin unikke sans for humor, taler med Kharlamov, Martirosyan, Batrutdinovym og andre interessenter. Det er overflødigt at sige, den bedste humoristisk show - er naturligvis, "Comedy Club". Af deltagerne - endnu et bevis.

Chekhov duo

Som en del af duoen Andrey Molochni og Anton Lirnyk. Traditionelt "Comedy Club", de begge kom fra holdet "Alaska" KVN. Venner bragte herlighed miniature om en succesrig forretningsmand og hans kone, blonde. Men dette betyder ikke, at repertoiret af Minsk beboere af samme type nummer. De succesfuldt forvandle sig til en trafik cop og føreren af en ejendomsmægler eller boksere. Scenarier sine beboere tal strengt skriver sig selv. Tilskuere er altid mødt disse mennesker klappede.

Alexander Revva

Denne mand uden overdrivelse kaldes en mester i reinkarnation. Hvem han bare ikke få hele ydeevne historie i "Comedy Club". Det var Arthur Pirozhkov, Alexandra Kuzminichna, en bodybuilder, en gade tryllekunstner, en fitness instruktør, selv Ringenes Herre. Revva reinkarneret gentagne gange over hele længden af tjeneste i "Comedy Club". Sammensætningen af deltagerne i showet, så det var en anden stor skuespiller.

Hans humoristiske aktiviteter Revva startede i KVN hold "Brændt af Solen". Kunstner født i Ukraine, i byen Donetsk. Alexander Revva har gode fysiske egenskaber og ansigtstræk. Det skal bemærkes, at beboeren i film og gav udtryk for film. Og han begyndte sin karriere med stillinger på minen elektriker.

Alexander Nezlobin

Måske er den eneste beboer, om livet som filmet en tv-serie. Oprindeligt fra den provinsby Polevsky, Sverdlovsk-regionen. Siden barndommen, ønskede at være en bankmand, men arbejdede i banken blot et par uger, indså jeg, at det ikke var for ham og gik til at erobre scenen. Mens han studerede på universitetet bestod af KVN hold. Den første bekendtskab med "Comedy Club" blev afholdt i Jekaterinburg klub, hvor han tjente en lydtekniker. Efter at være flyttet til Moskva, Nezlobin lejer en lejlighed med sin landsmand Svetlakovym. Det vigtigste emne for sig selv Alexander efterlader forholdet til messen køn. Han ironisk spotter adfærd piger, men gør det på en sådan måde, at alle hans vittigheder ikke gik af lovovertrædelsen. Derfor Alexander Nezlobin stort antal fans og kvindelige.

Semen Slepakov

Udseende på scenen "Komedie" Slepakova forårsager en storm af bifald. Fordi hans sange med en guitar fuld af ægte humor, der tvinger folks ansigter lyse op med smil. I fortiden var Semen kaptajn for KVN hold "Team Pyatigorsk". Ikke alle ved, at Slepkov producerer sådanne serier som "Univer" og "Praktikanter" på TNT. Af hans sange hele landet lærte som en pige Luba blev en stjerne "Yutuba" og så videre. D. Utvivlsomt, fremkomsten af en sådan talent som Simon Slepakov udløste en anden stjerne på himlen show.

Resident "Comedy Club", hvis navn vil længe blive husket, ikke kun den russiske publikum, men også fans fra andre lande, fortsætter med at glæde os med deres humor fra scenen af klubben. Og vi, til gengæld venter på fremkomsten af nye klumper af humor på tv-skærmen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.