Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Når drømmen, der døde døde, hvad de skal forberede?

Hvis du drømmer at døde afdøde, så vil din underbevidsthed har en tendens til at give dig en advarsel. Hvad er dens essens og mening, bør fokusere på historien.

begravelse

Hvis du fange et glimt af kirkegården, og du deltager i begravelsen af den afdøde person har derfor dine ting er dårlige. Venter på dig i problemer med din økonomi eller virksomheder. Det er det job, du vil sandsynligvis have kastet så meget indflydelse på din indkomst. Hvis du drømmer der døde døde, så dine tidligere fejltagelser "fange" dig. Resultaterne vil være katastrofalt. Men da kirkegården blev badet i stærkt sollys, har du stadig chancen for at ordne det. Skynd dig. Hvis rundt overskyet, folk græde dæmpe op fra det kolde - dermed vil faldet være katastrofale.

Nyheden om død

Vi kan ikke altid se selve døden. Nogle gange drøm vi rapporterede nyheden om nogens død. Hvis du drømmer der døde døde, og du fortælle begravelsen besked, betyder det, at du kan ændre den elskede. Mest sandsynligt, vil du blive dig selv årsagen til dette hans (hendes) adfærd. For nylig har relationer gik galt, og du ikke er opmærksomme på det. Nogen Jeg elsker har længe været ramt i stilhed. For så længe kan ikke fortsætte. Enhver brug for varme og opmærksomhed. Må ikke vige tilbage fra deres forpligtelser, ellers vil du være ked af, hvad han gjorde. Hvis du bliver overrasket over nyheden om død af en person, skal i denne dag ikke træffe vigtige beslutninger. Du kan lave en fatal fejltagelse. Hvis du har været ked og ked af nyheden om begravelse, da foran dig, tværtimod, behagelige begivenheder. Begræde død af en lang tid allerede har forladt denne verden en mand - en ændring i vejret. Også tårer i en drøm - til glæde.

ulykke

Sommetider drømmen der døde døde, og årsagen til hans død var en skæbnesvanger begivenhed. Denne historie milepæl, kan det være, at du truede faren fra hvor personen døde. Hvis i din drøm var der en ulykke med dødelig udgang, være forsigtig kørsel. Må ikke komme ind i biler med fremmede. Generelt forsøger at være mere forsigtige på vejen. Hvis ulykken skete i fremstillingssektoren (hvor du arbejder), betyder det, at på dette område bør være til stede til. Der er reelle fejl, der truer dit helbred. Skræmt at se død af den afdøde - et meget dårligt tegn. Det truer dig en vis fare. Din Højere "Jeg" ser det og forsøger allerede på alle måder at advare dig. Sørg for at prøve at tage de oplysninger alvorligt.

Dødsårsag - alvorlig sygdom

Hvis du ved, at der allerede har forladt denne verden en mand døde af en sygdom, så du har problemer. De er ubehagelige og besværlige, men obligatorisk. Kom ud, du ikke får. Mest sandsynligt, dine pårørende stærkt brug for at give dem tid. I drømmen, en mand døde af kræft - til de dårlige nyheder. Fra et hjerteanfald - en ubehagelig overraskelse. Se i en drøm den døde mand i live - at den gode nyhed. Eller måske bare en ændring i vejret. Du kan ikke bare gå i en drøm for de døde. Ringer til dig - så er du allerede ved at forberede vejen til den anden verden. Må ikke gå - meget god! Det er til et langt liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.