TravelingHoteller

Lawsonia Hotel Apartments 3 *, Cypern, Protaras anmeldelser

Hvis du planlægger en længe ventet ferie i Protaras, Cypern, og var på udkig efter et budget mulighed for du bor, skal du sørge for at være opmærksom på hyggelige Lawsonia Hotel Apartments.

Beskrivelse, foto, placering

Hotellet har en meget god beliggenhed. Det er kun 10 minutters gang fra centrum af Protaras med en masse af barer, restauranter, klubber og anden underholdning og indkøbsmuligheder. Afstand til Larnaca lufthavn er 60 km. Havet kan nås på 15 minutter målte skridt.

Lawsonia Hotel Apartments blev opført i 1990. For to år siden blev reparationen udføres her. Det er et lille hotel, der består af 27 lejligheder (studios, et soveværelse og et Honeymoon Suite). Alle lejligheder har tv, telefon, aircondition, køleskab, tekøkken, badeværelse, hårtørrer, balkon. Alle værelser har udsigt over havet.

Den er udstyret med en lille swimmingpool med solterrasse. Gæster nyde også gratis parkering. Receptionen på hotellet er åben 24 timer i døgnet. Turister tilbydes tjenester til guidede ture, transport til lufthavnen, biludlejning.

Lawsonia Hotel Apartments (Cypern): anmeldelser

Som det er kendt, når du planlægger enhver rejse i udlandet er det meget vigtigt at tage en ansvarlig tilgang til spørgsmålet om valg af det hotel, hvor du bor i et par dage eller endda uger. Efter alt, er dette i høj grad i stand til at påvirke dit indtryk af den længe ventede ferie. For ikke at gøre det forkerte valg, er mange erfarne rejsende rådes til at læse kommentarerne fra folk, der allerede bor i området af interesse. Efter alle tidligere gæster forsøger at dele deres erfaringer og information både om fordele og ulemper ved et bestemt hotel.

I dag tilbyder vi sammen for at vide, hvad mening er blevet dannet af vores landsmænd, der bor i Lawsonia Hotel Apartment (Protaras) i løbet af deres ferie på Cypern. Umiddelbart skal det bemærkes, at stort set alle gæsterne ikke blev skuffede i mit valg. Ifølge dem, hotellet er værd at pengene brugt. Bevis for dette er hans placering, baseret på en optælling af turister. Det er 4,8 point ud af 5, den højest mulige.

Selve hotellet

Som allerede nævnt, dette hotel næsten alle gæster var meget glad. Ifølge dem, det er lille, men meget hyggeligt. Ejerne af hotellet har formået at skabe her er næsten et hjemligt miljø, der gør ferien endnu sjovere. Området hotel er ganske kompakt, men her er der også en swimmingpool og en solterrasse med liggestole, hvor du kan tilbringe tid til at undslippe varmen i dag, og parkering.

Tilfreds med gæsterne og placeringen af hotellet. Det er beliggende på hovedgaden i Protaras, på et sted med fremragende infrastruktur. I gåafstand til gæster er der flere supermarkeder og butikker, caféer og restauranter, punkter af leje køretøjer og rejsebureauer, busstoppesteder og mere.

Fund boliger

På trods af at Lawsonia Hotel Apartments (Cypern) ligger i nærheden af en travl vej, værelser er altid stille nok. Faktum er, at windows ikke de kommer ud på vejen og havet. Derfor vil du blive forsynet ikke kun stilhed, men også en storslået udsigt. Generelt værelserne, i henhold til vores landsmænd her er ganske rummelige, komfortable, pænt dekoreret. Her vil du ikke finde en bestemt luksus, men alle møbler og udstyr kvalitet og i god stand. Gæster i deres anmeldelser siger, at værelserne har alt, du behøver. Så ud over den grundlæggende møbler (senge, skabe, borde og stole) og teknologi (TV, telefon, køleskab, air condition), her vil du finde en komplet tekøkken med et komplet sæt af køkkenredskaber (gryder, pander, kedel, kopper, tallerkener, gafler , skeer og lignende. d.). Så du vil altid være i stand til at spare på mad ved at købe produkter på markedet og supermarkedet og tilberede måltider højre i din lejlighed. Også turister som rummelig balkon med plast borde og stole. Her kan du tilbringe din tid på at nyde havet og det omkringliggende landskab. Med hensyn til TV, så, som bemærket af rejsende, russiske kanaler, vil du ikke finde her. Men du kan altid tage med dig ud af huset USB-flashdrev med optagede film eller programmer. Nogle klager fra besøgende vedrører internettet. Tilslut til hotellet mod et ekstra gebyr (omkring 30 euro pr uge). Imidlertid hastigheden af forbindelsen, ifølge vores landsmænd, lader meget tilbage at ønske. Derfor er det bedst at købe ved ankomst sim-kort af den lokale mobiloperatør med en pakke af mobilt internet. Det bliver billigere og vil give dig mulighed for at holde kontakten.

Check-in, afgang

Mange turister, der har besøgt de Lawsonia Hotel Apartments 3 * (Cypern, Protaras), bemærke, at selv i tilfælde af en tidlig ankomst til hotellet nøgler til værelserne de fik næsten med det samme. Selvfølgelig er dette er et stort plus, fordi sikkert vil du ønsker at straks pakke deres ejendele og gå til havet, og ikke vente på kassen tid, sidder i lobbyen.

Med hensyn til afrejsedagen, så reglerne skal rømme lejlighederne før 00:00. Men som tidligere gæster i note i dette hotel meget ofte gå til møde turister og lad det blive i plads til et par timer, hvis lufthavnen, du har brug for at forlade senere.

Personale, service

Arbejdet medarbejdere betragtes hotellets gæster er for det meste tilfredse. Ifølge dem, alle de ansatte er meget venlige og gæstfri. De er altid glade for at hjælpe rejsende. En stor fordel er også det faktum, at næsten alle her forstår russisk.

Som for tjenesten, værelserne rengøres effektivt, hver dag. Og pigerne besøger lejligheder i mangel af lejere, så for ikke at forstyrre dem. Håndklæder ændres hver dag og sengelinned opdateres flere gange om ugen.

Slap af på stranden

Dette element ifølge turister, vil ikke skuffe gæster Lawsonia Hotel Apartments. Så ligger hotellet kun 800 meter fra den smukke store sandstrand. Her kan du leje liggestole og parasoller. Også på stranden caféer og barer, byder vandaktiviteter. Solnedgang i havet er flad og let. Så der vil være en behagelig hvile for turister, selv med små børn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.