SundhedMedicin

Magneto-infrarød-laser terapeutisk apparat "Milt-F-8-01" og "Milt-F-5-01": beskrivelse, instruktion. laserbehandling

Vi ønsker alle at være sunde, men desværre meget få mennesker lykkes. Selv de af os, der ikke lider alvorlig sygdom, er ikke immune over for større og mindre dagligdags skader: blå mærker, forskydninger, forstuvninger. Nu i det arsenal af det medicinske personale er det ikke kun piller og drikke, men også en vidunderlig, helt smertefri og yderst effektiv metode - laser terapi.

For første gang sin effektivitet blev bevist i 1903. Nu alle terapeutiske laserenheder udstyret med specielle dioder, hvilket tillader kontrol af stråling parametre, og deres varierede over et bredt område.

Empirisk det konstateret, at grøn spektrum kan påvirke erytrocytterne, og hæmoglobinet oxygenbinding og rubin spektrum har meget mindre strøm, har ingen indvirkning på de nedbrudte blodlegemer. Også forskellige påvirkninger på den menneskelige krop andre spektre, der gør det muligt ved at justere bølgelængde af lys for at opnå de ønskede terapeutiske virkninger.

På grundlag af dette princip og en laser-enhed "Milt" oprettet. Nogle modeller af enheden, som hver har sine egne fordele og er beregnet til de specifikke anvendelsesbetingelser. Vi tilbyder en detaljeret analyse af nogle modeller.

Princippet om driften af enheder "Milt" -serien

Skaberne af anordningen taget som grundlag for den traditionelle, godt vise sig selv og gentagne gange bevist metoder, samt en helt ny, innovativ udvikling, for mange gange afprøvet i fysisk terapi praksis. Dette resulterer i en unik terapeutisk virkning på magneto-infrarød laser terapiapparatet, kaldet "Milt". Det er muligt at bruge de tre typer af virkninger på humane væv og patologisk fokus:

- konsekvent;

- separat;

- på samme tid.

Det bruger teknikker såsom fysioterapi:

- et konstant magnetfelt;

- kontinuerlig infrarød stråling;

- pulserende laser stråling.

Når de udsættes for det statiske magnetfelt i vævene vises elektriske strømme, der påvirker hastigheden af forekomst af de biofysiske og biokemiske processer.

Infrarød stråling stimulerer blodgennemstrømning, forbedrer stofskiftet.

Pulseret stråling laser tilvejebringer alsidighed af fremgangsmåden.

For at hjælpe enhed

Apparat "Milt" for at forbedre, behandle og lindre smerter i en lang række sygdomme følgende organsystemer:

- leddene, muskler, sener, ledbånd, knogler (godbidder sygdom gigt, bursitis, gigt, slidgigt);

- lidelser i det perifere og centrale nervesystem;

- hjerte-kar-sygdomme (arytmi, angina, hjertesvigt, hypertension);

- sygdomme i tarmen (enheden behandler gastritis, pancreatitis, colitis);

- luftvejssygdomme (bronkitis, astma bronchiale, bihulebetændelse, halsbetændelse, tracheitis);

- gynækologiske sygdomme;

- Sygdomme i Urology (cystitis, prostatitis);

- hudproblemer (eksem, allergier, hudafskrabninger, sår, atopisk dermatitis);

- sygdom i skjoldbruskkirtlen;

- tandsygdomme (tandkødsbetændelse, parodontose, traumer i munden kirurgi);

- rehabilitering efter kirurgiske operationer (hurtigere og nemmere at helbrede leddene);

- lemmer skader (forstuvninger, subluxations, blå mærker, forstuvninger, knoglebrud).

Kontraindikationer

Laser terapi er så sikkert, at det kan bruges selv for børn og gravide kvinder. Kun i disse tilfælde fysioterapi udført under tilsyn af en læge. Appliance "Milt" ikke anbefales kun til følgende lidelser:

- epilepsi;

- hjertesygdomme med alvorligt forløb af naturen;

- kredsløbsforstyrrelser i hjernen væv;

- cancer;

- høj lysfølsomhed af huden;

- Kronisk sygdom under eksacerbationer;

- feber;

- infektionssygdomme i en svær form;

- leukæmi;

- hjerteanfald, slagtilfælde.

Model "Milt-F-5-01 ': generel beskrivelse

Denne enhed er en base, altså at det er så enkelt at bruge, som giver mulighed for at benytte den procedurer og specialister fysioterapeuter og ved patienter i hjemmet. to tilslutningsmuligheder findes i strukturen:

- fra et netværk (der er en fleksibel ledning);

- enkeltstående (i enheden har et batteri). Den anden mulighed kan du bruge maskinen på vejen, i landet, selv at være på udflugt i skoven. Det virker uden det netværk, indtil det kunne 2 timer.

Sættet indeholder:

- indretningen "Milt";

- instruktioner;

- håndbog;

- pakning tilfælde.

Derudover kan du bestille:

- Stater;

- solbriller, der beskytter øjnene mod laserstråling;

- LED hoveder.

Selve enheden har et display, en timer, et hørbart signal, lyssignal, en stråling sensor.

produktfordele

Apparat "Milt" Model F-5-01 har sådanne fordele:

- kompakt (nemt kan passe i en rejse pose);

- tilstedeværelsen af to tilslutningsmuligheder;

- Let at bruge (bare læse instruktionerne og forstå det vedlagte billede);

- lille vægt - samlede 630 gram (nonsevere holde under behandlingen på vægt);

- en lang række anvendelser;

- smertefri behandling;

- at vælge og indstille den ønskede driftsmåde;

- praktisk og stilfuld pakke i en læder dokumentmappe.

Hvordan man bruger det

Designere har forsøgt at gøre selv folk langt fra medicin, forårsagede ikke nogen vanskeligheder apparat "Milt". De er knyttet til at fuldføre forordninger, forklarer, hvad punkter i kroppen for hver sygdom nødt til at handle, og hvilke muligheder herom at sætte på enheden. Algoritme for medicinsk procedure:

1. Frigivelse af den del af kroppen tøj til hvilken effekt vil være.

2. Tænd for enheden.

3. Brug de relevante knapper indstille frekvensen, kraft og tid (knapper er mærket). Hvis maskinen begyndte at arbejde på resultattavlen tal op med at blinke lyser ved siden af etiketten, vil Infrarød "bunny".

4. bringe arbejder side af indretningen til det påvirkede område (det er muligt at berøre eller holde betjeningspanelet i en kort afstand fra huden).

5. På et signal fra audio-timer til at stoppe virkningen på sitet, og om nødvendigt, gå videre til den næste.

Model "Milt-F-8-01"

Denne enhed er en mere besværlig end tidligere apparatdesign, der opererer på netværket. Som planlagt af designere af enhed "Milt-F-8-01" er designet til brug i klinikker og hospitaler i forskellige medicinske institutioner, men også derhjemme, også, det kan bruges.

Kendetegn af indretningen:

- arbejde med en bredere vifte af frekvenser;

- strålingseffekten fordeles til behandlingsafsnittet mere ensartet på grund af pulserende lasere og fire infrarøde lysdioder;

- evnen til at håndtere store områder af kroppen (dette er meget vigtigt, for eksempel, med omfattende brandsår);

- indtrængningsdybde op til 10 cm;

- evnen til at oprette forbindelse til enheden LED dyser;

- indbygget fotografisk optager, der gør det muligt for terapeuten at afgøre, hvilken mængde af infrarød stråling reflekteres fra patientens hud. Dette gør det muligt for lægen at vurdere dens effektivitet. Det faktum, at hver person har en anden hud vævsstruktur. Derfor kan lyset bølge af samme længde for hver patient operere med en anden effekt. reflektans værdi angiver, hvor godt helbredelsesprocessen er i betændelse, og også bestemmer den nøjagtige placering af fokus i de tilfælde, hvor de er placeret i de indre organer.

sikkerhedsforanstaltninger

"Milt" serien telefoner er helt sikkert, hvis de anvendes i henhold til vejledningen. Den vigtigste ting at huske: laserstrålingen kan beskadige nethinden. Derfor, når enheden er tændt, en lysende stråle i alle tilfælde er det umuligt at sende mennesker eller dyr i øjet. Det er også nødvendigt at sikre, at strålen ikke rammer de reflekterende overflader, såsom glas, metalgenstande. Bedst af alt, er endnu ikke begyndt en direkte indvirkning på huden for at dirigere strålen til gulvet. For sikkerheden for proceduren er også anbefales før der tændes for enheden for at kontrollere dets integritet, og tilsluttet, kontrollere, at skærmen og lysene er tændt, er kontakterne arbejder. apparatet må ikke udsættes for vand, skal det opbevares i et fugtigt, nær ilden (for eksempel i nærheden af en pejs), på steder, hvor solens stråler falder.

Priser, hvor man kan købe

Apparatur "Milt" kan købes enten fra producenterne, og det er "NPO plads instrument" eller hans repræsentanter. Den apotek kæde det er ikke realiseret, og i butikkerne sælges med en vis margen. Valg af en leverandør, skal du sørge for du har hans certifikat af statslige dokumenter, garantibevis. Afhængig af modellen, er enheden fra 13 til 45 tusind rubler. I nogle regioner, sælgere arrangere gratis levering.

fund

Apparatur "Milt" er populære hos forbrugerne, fordi det giver dig mulighed for at beskæftige sig med en række sygdomstilstande, uden at besøge kontorer fysioterapeuter og uden at spilde tid i køer. Især en masse positive tilbagemeldinger om behandling af led- og muskelsmerter, lændesmerter, hudproblemer. En ulempe ved indretningen "Milt" -serien F-8-01 kaldes dens voluminøsitet (vægt - 2,5 kg) og arbejder kun på netværket. Ulempen ved den serie F-5-01, nogle forbrugere kaldes for lille nøgler, der ikke er alle venlige. Fordelen ved enheden, som fejres i alle anmeldelser - dens effektivitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.