SundhedSygdomme og betingelser

Ankel - hvor er det? De mest almindelige sygdomme i anklen

Folk, der har en aktiv livsstil, er det ofte såret ankel. Hvor er det? Det er placeret i det sted, hvor kalven bliver en fod. Som for anklen, den indeholder mange komponenter. Denne knogle, og muskler og ledbånd, og sener, ved hvilken en mand og kan bevæge sig normalt. Smerter i anklen er både akut og kronisk. Kan skade anklen elementære under gang, hoppe og løbe.

Akutte smerter i sådanne situationer opstår pludseligt og aftager efter pleje. En kronisk varer meget længere og kan være tegn på en hel buket af patologier.

Hvorfor øm ankel?

Almindelige årsager til smerter i anklen:

- forstuvninger. Det sker, når en person går i ubehagelige sko eller for meget tid til sport. Det er ikke underligt, at sådanne mennesker vil begynde at gøre ondt en ankel.

- en stress fraktur. Han provokerer også smerter i anklen. Kaldte det ikke traumer. Årsagerne til forekomsten af sådanne frakturer er regelmæssig overdreven motion, samt presset på samlingen, så der er små revner. I denne situation, smerten er kronisk, med hver dag, der går det bliver stærkere. Et sådant brud er forskellig fra andre skader, at anklen er ikke opsvulmet, desuden patienten normalt ikke brug for en støbt. Til fods kom tilbage til det normale, skal det bare afstå fra stress på det skadede område.

- Gigt. Denne sygdom er ofte årsagen til kroniske smerter i anklen, især hos ældre. Under akut gigt hævede ben, og fælles dårlige bevægelser.

- gigt. Denne sygdom er resultatet af høje koncentrationer af urinsyre, som afsættes i leddet. Det provokerer en skarp uudholdelig smerte i anklen, der pludselig dukke op. fødder ankel kan være meget følsomme. Selv med en let berøring ofte der er smerter.

- Slidgigt. Det er en sygdom, der forårsager ødelæggelse af brusk, hvilket resulterer i lempelse af ledbånd og muskler i ankelleddet.

ankel behandling

Behandlingen skal nødvendigvis omfatte resten. Patienten har brug for mere siddende og liggende. Resting, bør være et lille løft ben - så anklen ikke er under pres, der skal afholdes hævelse. For at dæmpe smerten provokeret af skade, er det nødvendigt at anvende til anklen is. Hold det bør være 15 minutter. Gentag proceduren bør være flere gange om dagen.

Arthritis, på den anden side, er i stand til at hjælpe varmen: det slapper vævet og forårsager blodtilførslen til anklen. Syge mennesker har brug for at vide om det. Fordi de så ønsker at endelig stoppede såre ankel! Hvor selv børn kender.

Ødem - ikke et problem for mange

De fleste kvinder ikke er opmærksomme på, at i slutningen af dagen deres ankler og fødder svulme. De ikke lægger vægt på, at natten er vanskeligere at knap op sko, og ja, passe en fod ind i skoen er ganske vanskeligt. Efter alt, med fremkomsten af en ny dag ankler skal komme igen til normal. Men du må forstå, at hvis de hævede fødder på daglig basis, kan det være tegn ikke kun for store belastninger, men også for visse sygdomme. Hævelse af ankler bør advare. Vi bør ikke behandle det let.

Hvorfor ankler svulme?

Men oftest anklerne svulme fra en simpel træthed. Hvis du længes efter at gå eller stå på hans fødder, så de kan svulme. Og det er ikke overraskende. Det er ikke tilfældigt ankel hævelse oftest opstår hos kvinder, der er beskæftiget i virksomheden har en masse at sidde. Og hvis de stadig bære stramme sko, er benene påvirkes på to måder. Nogle kvinder ofte krydsede ben, når man sidder, og det provokerer også hævelse. Når man går i sko med høje hæle lægmuskler ikke er i stand til at blive reduceret, så lymfeknuder og blod bare stagnere, hvilket resulterer i hævelse og ankel. Piger bør glemme alt om for høje hæle. Efter alt, er du nødt til at forstå, hvor sårbare ankel. Hvor det er kendt for alle, der kender lidt anatomi.

Sygdomme, der forårsager hævelse

Fødder kan kvælde i eftermiddag og de følgende patologier: flad, kardiovaskulær sygdom, åreknuder, nyrefejl. Desuden anklerne svulme med Elefantiasis. Ved denne sygdom kan ikke administreres normal lymfedræning, dermed dets stagnation forekommer. Også patienter er forstyrret stofskifte. Alt dette fører til en meget mærkbar hævelse af ankler, ben virkelig er noget der ligner en elefant. Endvidere kan de kvælde skyldes lever patologier og thyroidsygdomme. Før eller senere, bekendtgørelser patienten, at den hævede ankel. Hvor er han kendt med sikkerhed.

Kost og graviditet

Pigerne sidder på en streng diæt, kan blod nedsætte proteinindholdet. Ved dette medfører begrænsning i fødevarer. Som et resultat, deres ankler hævede. Hævelse af benene sker ofte hos kvinder, der er gravide. Under graviditeten, livmoderen vokser i størrelse og er at lægge pres på andre organer. Som et resultat, blodcirkulationen, hævelse af hænder og fødder. Paramount betydning og hormonelle forandringer hos kvinder. Undgå de ubehagelige konsekvenser af at tillade medicinsk trøje.

alder faktor

Jo ældre kvinden er, jo mere hun havde hævede ben. Dette skyldes det faktum, at med alderen, hjertet begynder at arbejde mindre, og mængden af collagen aftager i subkutant fedtvæv, som følge heraf bliver løs, øge væske indholdet af hjemmesiden. Som regel opstår ankel ødem i varmt vejr hos overvægtige kvinder med vene problemer. Ofte fødder huden bliver blålig. Selvfølgelig, det ser temmelig ubehageligt. Nogle kvinder frustrerende er, at fødderne er grimme, og det kan få dem til at søge lægehjælp og at ty til behandlingen. Jo tidligere behandlingen begynder, jo bedre. Det er umuligt at ignorere smerter og hævelse af ankler - disse er alvorlige symptomer, der bør være årsag til overvejelser om tilstanden af organismen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.