Kunst og underholdningLitteratur

Synopsis: "En verdensomsejling under havet" (Verne)

I denne artikel ser vi på det mest berømte produkt af Verne og overveje dens resumé. "En verdensomsejling under havet" - en klassisk roman skrevet i genren science fiction. Den blev oprindeligt udgivet i dele, som du skriver. Så blev den første del blev offentliggjort i marts 1869 og den sidste - i juni 1870

Bogens titel refererer ikke til dybden af dykket fartøj, og den afstand, det gik under vand. Dette forklares ved det faktum, at 20 tusinde ligaer tegner sig for omkring 9 diameter af kloden, eller 110 000 km.

Synopsis: "En verdensomsejling under havet" (Zhyul Vern). Del 1: kapitel 1-6

Action værker foregår i 2. halvdel af det 19. århundrede. På dette tidspunkt, sejlere begyndte at lægge mærke til en mærkelig objekt i havene hvilken størrelse og hastighed overgået selv hvaler. Først journalister, og så forskerne er blevet interesseret i mærkeligt fænomen. Efter megen diskussion, objektet betragtes uudforskede dyr. Vi gjorde den antagelse, at det er en gigantisk narhval.

Men videnskabelig interesse gav hurtigt vej til den praktiske, når en kollision med et ukendt dyr resulterede i skader på køretøjer. Derefter besluttede vi at sende en ekspedition, hvor opgaven var at finde og ødelægge havet monster. Til dette formål har den amerikanske flåde tildelt en militær sejlads damp fregat "Abraham Lincoln."

Kaptajn Nemo. kapitlerne 7-13

Søgningen fortsatte i lang tid. Og når monsteret blev opdaget, blev fregatten alvorligt beskadiget. Han beskriver skæbnen for nogle få mennesker med "Abraham Lincolns" bog. Selv resumé ( "En verdensomsejling under havet") giver en idé om, hvor ofte kan nemt begynde en lang og farlig eventyr. Efter kollisionen, Aronnax, Conseil, hans tjener og harpooner Ned er i vandet, og derefter få om bord på et ukendt fartøj, der blev vedtaget for uudforskede dyr.

Ejeren af skibet havde kaptajn Nemo og meddelte, at de er ombord hans "Nautilus" ubåd. Han og flere af hans kammerater brød med menneskelige samfund og trak sig tilbage til havet, hvor de kunne leve frit.

Nemo hemmeligt byggede den undersøiske fartøj, som tillod en gruppe mennesker til at eksistere selvstændigt. Nemo kan ikke frigive deres fanger, da de afslører hemmeligheden bag "Nautilus". Da karakterer har ophold om bord på et fremmed skib. Nemo tilbyder også Aronnax at deltage i dybe hav forskning.

til "Nautilus" rejse. kapitlerne 14-24

Det dækker en stor tid arbejdsperiode, hvilket bekræftes af den sammenfattende. "En verdensomsejling under havet" - en roman, hvis handlinger er udviklet i lang tid. Så det passerer 7 måneder efter erobringen af tegnene. I løbet af denne tid, de har tid til at rejse rundt i verden, for at besøge øen Ny Guinea, at kæmpe med hajerne i Det Indiske Ocean, for at besøge den neddykkede Atlantis.

Del 2. Lederne af 1-20

"Nautilus" kan overvinde isen af Sydpolen, og derved åbne den.

Gradvist, heltene opdage, at holdet "Nautilus", på trods af isolation fra verden er klar over, hvad der sker. Og kaptajnen er ikke bare rejse, men forsøger også at styre sin hævn.

Isolation. kapitlerne 21-23

Kan nogen give en idé om karakteren af helten produkt af hans resumé? "En verdensomsejling under havet" - en roman om et genstridigt folk, som ikke er villige til at stille op med, hvad der sker. Captives er i stigende grad begyndt at tænke på at undslippe. Men ikke så nemt at komme ud af en undersøisk fængsel. Og finde en mage blandt besætningen er der ingen måde - sejlerne kun taler deres eget sprog, og praktisk talt ikke kommunikere med fangerne.

Men her er Ned formår at finde ud af, at den "Nautilus" er placeret ved siden af jord. På dette tidspunkt, Nemo svækker kontrol og falder ned i en slags depression. Fanger formår at gribe en båd og flygte fra skibet. Undervejs får hun til en kraftfuld spabad. Aronnax og hans ledsagere mirakuløst formår at flygte og nå den norske kyst. Det sidste kapitel afspejler professoren om skæbnen for kaptajn Nemo.

Således kan vi få en generel idé om romanen, efter at have studeret her præsenteret en sammenfatning. "En verdensomsejling under havet" (ved kapitel i hans historie er beskrevet ovenfor), er imidlertid blandt de værker, der fortjener at blive læst i sin helhed. På det tidspunkt romanen var meget populær og er elsket af mange i dag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.