HjemlighedHavearbejde

Kornblomster haven - smukke planter

Disse blomster hører til familien Asteraceae, de er meget uhøjtidelig til vækstbetingelserne. De er årlige eller flerårige. Sæsonfisk er arter som Amerikansk, blå, kejserlige kornblomster. For langsigtede bekymringer Macrocephalae kornblomst, bjerg, russisk. Kronblade er ikke bare blå, som er almindeligt antaget. Farve kan variere fra sne hvid til dyb lilla, der er endda gule sorter. Kornblomster have (foto nedenfor) er forskellige, og formen af blomsterstanden. De kan være små, store, enkle eller frotté.
Dette anlæg er med succes blevet anvendt i udformningen af de mauriske græsplæner, farvede grænser, perfekt kombineret med andre planter i blandede blomsterbede. Kornblomster store have sorter dyrkes til at skære. Når du vælger et sted for disse farver, bør du foretrækker åbne solrige områder. Intensiteten og timingen af blomstring er i høj grad afhængig af disse faktorer. Særlige krav til jorden der, det vigtigste ting, der ikke stagnerer vand, egnet sandet lermuld og veldrænet let sur. På kalk (alkalisk) jord bemærkede mere intens flor, og dermed mere levende farver af blomster.
Årlige planter formerer sig ved frø, i dag på markedet tilbyder en bred vifte af blandinger kornblomster forskellige former og farver. De producerer frø i store mængder. Plantning bør ske direkte i jorden, før vinteren eller det tidlige forår. Kornblomst haven staude formeres ved at dividere jordstængler eller afklip, bør dette ske, efter at planten har blomstrede. Transplanteret det sjældent, kun i tilfælde af stærke vækstrater eller oprettelsen af nye senge.

Vand blomsterne behøver moderat, ifølge som jorden tørrer godt. Periodisk løsne jorden på landingsstedet og fjerne ukrudt. Efter plantning frø kræver intensiv befugtning. Hvis de nyligt transplanterede planter falme, er du nødt til at fjerne en del af jorden og godt vandes, vil den næste sæson fortsat blomst frodig vegetation. En gang i tre år af plantning staude kornblomst skal være tynd, jordstængler dele sig og genplante. Hvis øget jordens surhedsgrad, planten begynder at visne. I dette tilfælde anbefales det at foretage jord kalkning. Kornblomster have det bedre på dårlige jorder, så de bør ikke fodres. Sygdomme og skadedyr omgå disse blomster fest. Stauder især uhøjtidelige, kold- og tørke-resistente.

Passing feltet rug, er det umuligt ikke at lægge mærke til blandt ørerne af lyse blå hoved. På dette tidspunkt, er blomsterne for at være ukrudt, fordi de kan hæmme de nyttige afgrøder. Men i en velplejet have på en farverig blomst seng det er en smuk plante. Indkøb frø, bør der lægges særlig vægt på producenten. Top kornblomster haven - fra opdrættere fra Novgorod og Novosibirsk. Frøene skal plantes i åbent terræn, godt vandes vand med det opløste humus og dæk med folie eller andet materiale, hvis landingen udføres i april. Plant begynder at blomstre i slutningen af juni, specielt vand er det ikke nødvendigt, nok af sommerens regnskyl. Dens lyserøde, hvide, lilla og blå nuancer kornblomster vil underholde indtil slutningen af sommeren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.