Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Jordskælv: hvad drømme

Jordskælv - det er altid ubehageligt og frygtelige ting, der forårsager frygt og angst i en drøm og virkelighed. Men hvordan man kan løse drøm, hvor vi har set sådan en naturkatastrofe? Vi tilbyder beder om tolkning til direkte flere af de mest komplette og populære drøm bøger.

Jordskælv: Hvad drømmer drøm bog af Gustav Miller

Denne kilde, at hvis i en drøm du følte eller så Jordskælvet, i det virkelige liv, du forventer en fiasko i erhvervslivet og iværksætteri, samt de mulige problemer, som følge af krig eller uroligheder.

Jordskælv: hvad drømmer om "islamiske downers"

Denne naturkatastrofe er personificeringen af en person erfaringer frygte. Denne drøm varsler en dårlig høst, en plage af græshopper eller andre skadedyr, ekstrem kulde eller langvarig tørke. Hvis sådan en drøm en drøm af en gravid kvinde, så uanset gestationsalder i de næste par dage, hun vil føde. Også jordskælv varsler en del uro, optøjer, måske krig. Hvis du kan se med jorden ryster, og du selv, du er truende sygdom og nød. Hvis du ser en ryste dit hus, så det kan begå ægteskabsbrud.

Jordskælv: hvad drømme af "Dream bog for hele familien"

Drømte jordskælv lover kvinder, der kommer ændringer i livet, det uventede nyheder, sygdom og angst. Også, måske nogle af de mennesker tæt på dig hurtigst muligt brug for din hjælp. Hvis du drømmer om lille bevægelse af jorden under hans fødder, så være opmærksomme på deres finansielle anliggender, da sådan en drøm forudsiger økonomiske vanskeligheder. Hvis du drømmer du gemmer en person fra jordskælvet, i det virkelige liv, du er nødt til at have en person fra den velkendte støtte, mest sandsynligt, økonomisk. Hvis jorden er bogstaveligt talt væk fra under dine fødder, du straks tænke på dit familieliv, som i forbindelse med de ophobede problemer og konflikter din familie lykke er truet. Hvis der på grund af virkningen af denne frygtelige katastrofe, du fylder op med jord og sten, og derefter tage sig af dit helbred.

Hvorfor drømme om et jordskælv til manden? Denne drøm er et forvarsel om, hvad der snart vil det få en helt uventet og, mest sandsynligt, meget dårlige nyheder. Hvis du drømmer du forsøger at skjule og flygte fra naturkatastrofen, er virkeligheden forsøger at undgå at tænke på din virksomhed, som i øvrigt ikke gør så godt og dårligt i behov for en hurtig indsats. Hvis du drømmer om mennesker, der forsøger at flygte fra jordskælvet, er det muligt, at en person fra din familie eller kære med behov for hjælp. Hvis du ser jorden forlader huset, eller endda områder af byen, men dit hus på samme tid gjorde ikke ondt, så vil du være et langt og lykkeligt ægteskab, som ikke kan overskygge den vitale ingen skrammer eller rænkespil af fjender.

Jordskælv: hvilke drømme om "den gamle engelske drøm bog"

Ifølge oplysningerne fra denne kilde, som en drøm forudsiger en række fremtidige problemer som relaterede kommercielle aktiviteter, samt i personlige liv. Desuden kan sådanne drømme lover økonomiske problemer på tværs af hele landet, og endda krig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.