SundhedMedicin

Lægemiddel "Mildronat" (intramuskulært)

Injektioner "Mildronate" bidrage til inhibering af y-butyrobetain hydroxylase, provokere sænkning af niveauet af frit carnitin karnitinozavisimoe fald i fedtsyreoxidation. Lægemidlet hjælper med at forbedre metaboliske processer, øger effektiviteten, reducerer ekspressionen af fysisk og psykisk belastning. Anlægget har også en hjertebeskyttende effekt. Lægemiddel "Mildronat" (IM) hjælper med at regulere celleformidlet immunitet, eliminerer forstyrrelser i nervesystemet af en funktionel karakter har kronisk alkoholisme på baggrund af abstinenser. Medicin er involveret i en omfordeling af blodgennemstrømningen til iskæmiske områder, nemlig i nethinden og hjernen.

Lægemiddel "Mildronat" (IM) er tilknyttet med en nedsat arbejdsevne, fysisk belastning, atleter såvel. Medicin anbefales til behandling af iskæmisk hjertesygdom (angina, kronisk sygdom, myokardieinfarkt og kardiomyopati dyshormonal) ved abstinenssyndrom på baggrund af kronisk alkoholisme (i kombination med specifik terapi). Medicin "Mildronate" (i.m.) anvendes og i lidelser (kronisk og akut) cerebral blodforsyning, dvs.. E. Ved behandlingen af slagtilfælde eller kronisk svigt. I disse tilfælde anvendes lægemidlet i komplekset terapi.

Halveringstiden af narkotika tre til seks timer.

Ved kronisk alkoholisme narkotika "Mildronat" (IM) anbefales to gange om dagen i et halvt gram dagligt i syv eller ti dage.

Når psykisk og fysisk overbelastning medicin anbefales til voksne patienter i fire gange om dagen ved 0,25 g eller 0,5 g intravenøst en gang om dagen. Behandlingens varighed fra ti til fjorten dage. Hvis det er nødvendigt, er et andet kursus anbefales efter to eller tre uger. Atleter udnævnt interiør to gange om dagen før motion på 0,5-1 gram. I den forberedende periode varighed af kurset - chetyrnadtsat- enogtyve dage, og under konkurrencen - ti til fjorten dage.

I tilfælde af utilstrækkelig cerebral cirkulation i den akutte fase af en cerebrovaskulær patologi ordineres intravenøst til fem milliliter ti procent opløsning dagligt i ti dage. Endvidere er lægemiddel ordineret indersiden af et halvt gram om dagen. Behandlingsvarighed - to eller tre uger.

Præparat "Mildronate" (betyder analoger, fx medikament "carnitin") er kontraindiceret til overfølsomhed og CNS læsioner organisk natur.

Ved anvendelsen af lægemidlet observeret dyspeptiske symptomer, kløe, agitation, takykardi, ændringer i arterietryk.

Ikke installeret sikkerhed af medicin i graviditeten. I denne henseende betyder "Mildronate" (intramuskulært, intravenøst og oralt) er ikke tildelt. Hvis det er nødvendigt, bør brug under amning stoppe fodringen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.