SundhedMedicin

Bugspytkirtlen producerer nogle hormoner?

Den pancreas består af to afsnit: exocrine besætter 98% og pancreascancer - i form af små indeslutninger over hele sin overflade.

Endokrin afdeling med ansvar for udskillelsen af mavesyre og kontrol, der foregår i duodenum og fordøjelses væske enzymer mættede fedtsyrer.

Det endokrine del er ansvarlig for hormonproduktionen.

hormonal funktion

Bugspytkirtlen producerer to hormoner - insulin og glucagon er. Fremgangsmåden til fremstilling af glucagon involverede alfa-celler, og insulin er involveret i produktion af beta-celler. Ud over disse to slags celler det indeholder flere jern- og delta celler, som producerer somatostatin.

Hvad er hormoner, der produceres af bugspytkirtlen

human insulin inddeles i to typer: basal og stimuleret.

Basal type er kendetegnet ved, at ind i blodet uden behov. Et eksempel på en sådan isolation kan være produktion af insulin, når maden ikke strømmer ind i kroppen, det vil sige på tom mave.

Standarderne blodglucose - ikke mere end 5,5 mmol / l, mens niveauet af insulin til at være 69 mmol / L.

Næret af en type kaldet løfter forbindelse med indtagelse af mad og forsyning af aminosyrer og glucose i blodet. Sekretoriske funktion af disse hormoner er omhandlet stimulyativnomu virkninger af lægemidler, der er sammensat af et sulfonylurinstof.

insulinstimulering sker i to trin:

  • Kort - dette hormon nå blodet.
  • Langsom - det er syntese hormon.

Udover dem, er der også produceret ved en række beslægtede stoffer er involveret i fordøjelse. Denne liste afspejler, hvad enzymer produceret af bugspytkirtlen:

  • Stoffer, der reagerer på proteiner - er trypsin, chymotrypsin, carboxypeptidase A og B, elastase, ribonuclease.
  • Stoffer, der kan fordøje kulhydrater: amylase, invertase, maltose, lactose.
  • Stoffer som kan nedbryde fedtstoffer. Det cholinesterase og lipase.


I tilfældet, hvor bugspytkirtlen ikke producerer nogen enzymer til stede, eller hvis der forekommer fermentopathy forbundet med samtidig sygdom.

Den rolle, som hormoner

Rolle i bugspytkirtlen i produktionen af insulin og glucagon er at tilpasse kulhydrat og lipid metabolisme, samt indflydelse på omfordeling af glucose fra blodplasmaet i vævet.

Dets vigtigste funktion er at syntetisere lipokaina som bærer opgaven med blokering og degeneration af leverceller.

I tilfælde af en kritisk mangel når bugspytkirtlen producerer utilstrækkeligt antal af sådanne forbindelser, hormonal svigt begynder ved trafikregler af en organisme, som er forårsaget skyldes ikke kun erhvervet, men medfødte misdannelser.

Når bugspytkirtlen producerer utilstrækkelig insulin hormon beløb opstår sygdom - diabetes. I ekstrem overskydende glucagon øger insulinindhold og nedsat blodkoncentration af celler sukker, hvilket igen øger mængden af epinephrin. Så er der hypoglykæmi - et fald i evnen af leverceller med behandling af glucose.

Fravær eller ekstrem mangel af somatostatin fører til krænkelser af de forskellige processer i organismen aktivitet i strid med balancen af metaboliske processer.

Hvordan er insulin

På hvilken slags hormoner, der produceres af bugspytkirtlen, bygget motion fedtstofskiftet i hele kroppen.

Før dannelsen af insulin, mens dets syntese i beta-celler udskiller et stof proinsulin. I sig selv er det ikke et hormon. Omdannelsen finder sted under indvirkning af sin Golgi komplekset og tilgængeligheden af særlige enzymatiske forbindelser. Når processen med dens omdannelse til cellestrukturen det vil slå til insulin. Så er der reabsorptionen af ryggen, hvor han blev granuleret og sendt til opbevaring, hvor det vil blive hentet i en nødsituation, når indgivelse kroppens signaler.

Denne udløses, når niveauet af sukker i blodet, når cellerne frigives insulin opbevaret i dens neutralisation og korrekt processering til glycogen, øge dets koncentration i levercellerne i muskelvævet, som leverandør af energi til hele kroppen. På grund af virkningerne af insulin, kan plasmaglucoseniveauer drives hurtigt tilbage til normal.

Ved identificering parametre for dens høje indhold i blodet skal betragtes som et signal om, at kroppen modstår dårligt øget frigivelse af det hormon, der binder til den manglende evne af receptorer, der er ansvarlige for carbohydratmetabolisme, genkender og eliminere denne fare. Som et resultat, begynder det at udvikle en sygdom kaldet sukkersyge. Konsekvenser af det faktum, at kulhydrater indtages, er ikke behandlet og ikke kan fordøjes, hvilket er grunden til blodprøver viser høje niveauer af blodsukker.

Symptomer på disse sygdomme uden at sætte overdreven tørst assays er den associeret med glucose evne til at absorbere fugt. Så ikke neutraliseret i blodet, det forårsager dehydrering.

Hvad bestemmer frigivelsen af insulin

Bugspytkirtlen producerer enzymer og hormoner, ganske subtilt føler de mindste ændringer i blodsukkeret. På grund af dette, og det leverer signalerne til kroppen for at starte dannelsen af forøgede mængder af insulin, eller behovet for at reducere den og sende til reserven.

I tilfælde af diabetes, holme af de endokrine kirtler undergår forandringer og forstyrrelser i de funktioner. Derfor diabetikere har en liste over produkter, der er kontraindiceret at bruge det på grund af det høje indhold af sukker, som kroppen ikke kan klare. It kager og slik, honning, kulhydrat fødevarer, og sukker i sin rene form. En overflod af sukker i blodet fører til ekstrem udmattelse af betaceller, der er ansvarlige for insulin syntese, og kan føre til absolutte død.

glucagon

Bugspytkirtlen producerer glucagon i alfacellerne. Tarmslimhinden interaglyukogon producere hormonet, som også er en synergist adrenalin. Denne pancreas hormon ansvarlig for flowkontrol lipolyse og dens hastighed, og har også en direkte virkning på hepatisk glycogenolyse.

Den vigtigste væsentlige funktion i bugspytkirtlen i den menneskelige krop er et udvalg af forskellige hormoner, der fremmer fordøjelse og absorption af det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.