Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Hvid mus drømme: hvad var det?

Nogle gange kan en person, drømmer om ting helt uden relation til sit virkelige liv. De vækker bestyrtelse efter opvågning: Det synes at være, hvorfor folk, der har set halvdelen af de eksisterende dyr undtagen i billeder og tv-skærme, der bor i lejligheder, hvor der ud over katte og papegøjer føder meget få mennesker kan drømme om en mus? Selv den hvide til den samme? Tja, hvis en sådan person har været forbundet med videnskab - trods alt , disse albinoer i forskningslaboratorier hyppige gæster. Men det er sådan, at almindelige mennesker hvide mus drømt. Hvad kan være sådanne drømme, og hvad de kan forvente fra dem dukkede op i gnavere?

Hvid mus i en drøm - et symbol på sparsommelighed

Generelt et dyr, med vedholdenhed trækker i hullet til såsæden af krummer for en crumb, betragtes som et symbol på domesticity. Fordi i en drøm, som var den hvide mus hints menneskelige familie, eget hus. Især ugifte kvinder og ugifte mænd en vision for fremtiden lover robust ægteskabelige union. Derfor værd et nærmere kig nøje til miljøet: det kan, det har den eneste med hvem ægteskab er virkelig lavet i himlen. Og hvis du stadig fanget gnaver, så er det sandsynligt, at i ægteskabet du skal være født en pige.

Når drømmen varsler problemer

På den anden side er der andre fortolkninger af, hvorfor hvide mus drømt. Hvad kan have lignende drømme? Ifølge nogle downers, kan gnavere sådanne farver betegne små gøremål. Mus - et lille dyr, og derfor vil pleje være lille. Men de vil bringe drømmeren nogle vanskeligheder, men fordi den vision, der skal komme fra. Det kunne også betyde, at i fremtiden vil du finde en situation, der er ikke overraskende at blive fanget, at være ude i kulden, eller bare at blive bedraget af en person, men heldigvis den lille ting. Piger også en drøm forudsiger rænkespil af fjender. Og hvis musen ville sidde på kjolen, er det et sikkert tegn på, at en stor skandale er under opsejling, vil den vigtigste rolle tildeles den unge dame.

Selv i nogle af fortolkere af den fælles opfattelse, at drømmen om hvide mus - et dårligt varsel. Gnaver er logisk at antage, kan signalere, at det er tid til at være opmærksom på sundheden for deres tænder - snart til dem kan give problemer. Så da han så i en drøm en mus, lave en aftale med din tandlæge. Plus det vil ikke være præcis.

Men bortset fra det, kan det stadig være muligheder for, hvorfor hvid mus drømte? Hvad andet kunne forårsage sådanne visioner? Her meget afhænger af antallet af dyr havde en drøm. De mere hvide mus drømmer om en person, den gunstigere mærket. Mest sandsynligt, vil det symbolisere, at alle de problemer, der har været i de sidste minutter, dårlig vision.

Så fortvivl ikke, hvis den hvide mus drømte. Hvad betyder denne drøm var - stadig spørgsmålet, men under alle omstændigheder er det ikke varsle meget ulykke kan simpelthen advare om mindre problemer, men måske en stor lykke i familien. Her er det, hvordan du ser ud. Og fordi du kan sove godt, nyde eventyr af sjove hvide dyr i deres visioner og forventede ikke fra sådanne drømme om en forfærdelig profeti.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.