FinanserForsikring

OSAGO online: anmeldelser. Anmeldelser om registrering af obligatorisk motor TPL forsikring i "ROSGOSSTRAKH"

OSAGO - obligatorisk motoransvarsforsikring. I henhold til den nuværende lov, siden 2003, skal alle chauffører købe en kontrakt om tvangsforsikring for ansvarsforsikring og først efter at have kørt på sin bil. Fra og med 2015 kan den obligatoriske forsikring købes ikke kun på det officielle kontor, men også via internettet. Men det er ikke så nemt at købe OSAGO online. Kundereferencer, som findes på World Wide Web, er meget forskellige.

Online forsikring

Det første forsikringsselskab, der tilbød sine kunder at købe OSAGO-politikken via internettet, er OJSC "Rosgosstrakh". Dette firma er førende på markedet for forsikringsydelser . Takket være den praktiske service kan kunderne spare deres egen tid og få OSAGO-politikken online. Klienterne, der brugte denne tjeneste, er forskellige.

Behovet for onlineforsikring skal bemærkes, skyldes det faktum, at bilister ikke kun kan erhverve den nødvendige kontrakt på kortest mulig tid, men også beskytte sig mod erhvervelsen af yderligere tjenester. Mange forsikringsselskaber i officielle kontorer nægter at sælge OSAGO uden livsforsikring.

Sådan ansøger du om OSAGO online

De vidnesbyrd fra kunderne, der brugte denne tjeneste, er helt forskellige. Nogle er tilfredse med den praktiske service, mens andre ikke kan finde ud af, hvordan man kan købe en kontrakt og udfylde de nødvendige data i timer. Lad os overveje, hvordan processen med at behandle en elektronisk form finder sted.

Det første du skal gøre er at besøge forsikringsselskabets officielle hjemmeside. For at købe en politik, bør du besøge afsnittet "Motorkøretøjsansvarsforsikring: køb af online politik".

Politikudvidelse

Til registrering af den elektroniske formular af OSAGO online ("ROSGOSSTRAKH") angiver kundeattester dette. Der er to muligheder. Den første mulighed er egnet til kunder, der ønsker at udvide den nuværende kontrakt. Den anden - for nye forsikringstagere.

I det første tilfælde skal du holde serien og kontraktens nummer afsluttet i et specielt felt og klikke på knappen "Forny". Dette er en ret simpel måde at udvide OSAGO's politik online ("ROSGOSSTRAKH"). Vidnesbyrdene viser, at alle data på blanketten i løbet af få minutter er indlæst, og en automatisk forlængelse for en ny periode finder sted. Alt, hvad der er nødvendigt, er at betale for forsikringen.

Det viser sig, at forsikringsselskabets nuværende kunder kan købe MTPL-politikken for det nye år uden problemer uden at gå hjem.

OSAGO for nye kunder "ROSGOSSTRAKH"

Online forsikring, OSAGO, anmeldelser af forsikringstagere - dette er noget, der interesserer bilentusiaster i nyere tid. Feedback fra nye kunder tyder på, at det ikke er let at købe en obligatorisk forsikring, som forsikringsselskabet hævder. Sagen er, at beboerne i Moskva og Moskva-regionen kan bruge denne service. Disse oplysninger er ikke tilgængelige på den officielle hjemmeside.

Det første skridt er at beregne størrelsen på forsikringspræmien. For at gøre dette skal du angive bilens ejer, bilens kapacitet, forsikringsperioden (fra 3 til 12 måneder) og de nøjagtige data fra hver fører. Når du har indtastet alle de nødvendige oplysninger, skal du klikke på "Beregn" og få værdien af din forsikringskontrakt.

Lav en elektronisk politik

Hvordan er registrering af MTPL online? Kundeerklæringer viser, at det efter beregningen er nødvendigt at indtaste personoplysninger. Dette vil kræve et personligt pas, et dokument til bilen og et kørekort.

Det første skridt er at udfylde oplysninger om køretøjet. I dette afsnit er det nødvendigt at angive: fabrikat og model, identifikationsnummer, statens maskinregistreringsnummer, serienummer og nummer på PTS eller registreringsbevis. Efter introduktionen er det nødvendigt at kontrollere alle data for pålidelighed for at undgå fejl.

Personlige data for kontrakten

Efter indførelsen af data på køretøjet skal du give oplysninger om den forsikrede og ejeren. Til dette har du brug for et pas. For at udføre online registrering af MTPL "ROSGOSSTRAKH" ( Kundens vidnesbyrd indikerer), er følgende data påkrævet: Pasoplysninger , fødselsdato, registreringsadresse og kontaktoplysninger.

Afsluttende fase af politisk erhvervelse

Efter indførelsen af alle de nødvendige oplysninger, er det fortsat at verificere ægtheden af oplysningerne og betalingen. Du kan betale med et hvilket som helst bankkort. Efter betalingen er den elektroniske form for MTPL registreret i en enkelt SAR-database og sendt elektronisk til dig via e-mail. Vil kun udskrive formularen og sætte den i bilen.

Vanskeligheder ved at erhverve en kontrakt

Der er nogle problemer, når man køber OSAGO online ("ROSGOSSTRAKH"). Kundeerklæringer viser, at ikke alle kan købe den ønskede formular, ligesom forsikringsselskabet lover.

Det første problem er at kontrollere diagnosekortet. Hele punktet er, at biler ældre end tre år, skal ifølge loven nødvendigvis gennemgå teknisk inspektion. Som et resultat af testen modtager hver driver en form for et diagnosekort.

Alle diagnostiske kort er registreret i en enkelt EAISTO database. Det viser sig, at hvis formularen går tabt, kan en repræsentant for politiet eller et forsikringsselskab kontrollere sin tilgængelighed med et identifikationsnummer.

Ved registrering af obligatorisk motor TPL forsikring på selskabets hjemmeside er det ikke muligt at kontrollere tilgængeligheden af en teknisk inspektion. Det viser sig, at ejere af biler ældre end tre år endnu ikke kan bruge online forsikring. I fremtiden loves disse problemer at blive løst.

Når registrering af obligatorisk motor TPL forsikring udføres via World Wide Web, foretages en check af KMB (rabat for ulykkesfri år). Kræver ofte, at de nuværende rabatter ikke afspejles, og selskabet tilbyder at udstede en politik uden dem. Det viser sig, at for at spare rabatter skal du personligt kontakte firmaets kontor og indgå en kontrakt.

Køb en politik via internettet

Sådan køber du billige OSAGO online? Anmeldelser af nogle forsikringsselskaber og vink, lovende en OSAGO-politik med en god rabat. Det er ingen hemmelighed, at værdien af forsikringsaftalen i det forløbne år næsten er fordoblet. I forbindelse med denne stigning er næsten alle bilister tvunget til at søge efter et firma, der vil tilbyde en obligatorisk politik til den laveste pris.

I dag, med en god rabat, sker forsikring via internettet, ikke på forsikringsselskabets officielle hjemmeside. Som regel er repræsentanter for virksomheder klar til at yde en ekstra rabat på bekostning af provision. Enig, det er mere rentabelt og praktisk. Mange forsikringsagenter er klar til at levere MTPL-politikken gratis, på ethvert sted og tidspunkt, der er bekvemt for dig.

Svig i online forsikring

I dag er online forsikring af OSAGO meget populær. Anmeldelser fortæller om alle fordelene ved en hurtig politisk erhvervelse. Sagen er, at de såkaldte forsikringsmæglere tilbyder at købe OSAGO-politikken til den laveste pris for kun 2 -3 tusind rubler.

Denne formular er smedet, men visuelt adskiller sig ikke fra den nuværende. Samtidig ved kunderne, at der ikke sælges rigtige former, men de købes kun for at give politifolk på vejen. Det viser sig, at mange ikke har råd til at købe en dyr politik og beskytte sig selv på vejen.

Der er dog virksomheder, der tilbyder en minimumspris for online registrering af OSAGO. Anmeldelser af personer, der allerede har brugt tjenesterne i denne organisation, er det nødvendigt at studere, og kun derefter foretage betaling. På World Wide Web er der mange svindlere, der ønsker at sælge en falsk og tjene gode penge.

Hvad skal man gøre, hvis man har købt en falsk politik via internettet

Til vores store beklagelse er hver tredje politik, der sælges via internettet, en falsk. For ikke at blive offer for svindlere, accepter ikke at betale for politikken på forhånd. Lad os overveje mere detaljeret, hvordan man kontrollerer OSAGOs form for ægthed.

Det første du skal gøre er at erhverve en obligatorisk forsikringskontrakt med hjem levering og betaling til kureren. Du må ikke betale politikken på forhånd, der er risiko for, at du ikke modtager det.

Når kureren bringer politikken, er det nødvendigt at kontrollere det for ægthed. Dette gøres meget simpelt. I øverste højre hjørne af forsikringspolicen er et individuelt nummer af formularen, som er registreret i en enkelt PCA database. Du skal gå til webstedet og kontrollere, om politikken tilhører forsikringsselskabet. Hvis der ikke er nogen mulighed for at tjekke på databasen, kan du skelne det med visuelle tegn.

Visuelle forskelle i denne OSAGO-politik fra falsk

Denne politik er et par centimeter længere end det sædvanlige A4-ark.

På den originale brevpapir, på bagsiden, er der et beskyttende sølvtråd, som syes ind i politikken. På den falske skriver man simpelthen en sølvfarvet intermitterende linje.

Et særpræg ved den oprindelige form er den halvcirkelformede indskrift RSA. Dette er en slags beskyttende hologram.

Antallet af denne politik er konveks, hvilket kan bestemmes ved berøring.

Takket være disse tips vil hver bilist kunne identificere en falsk politik og redde sig fra affald.

Hvad hvis en falsk OSAGO-form blev købt

I de fleste tilfælde lærer den forsikrede, at den købte politik ikke er reel, kun når den forsikrede begivenhed opstår. Ved ansøgning til et forsikringsselskab nægtes sådanne kunder. Hvordan er i en lignende situation? Desværre er et forsikringsselskabs afslag på at udbetale en lovlig handling.

I en sådan situation er der kun én ting - kontakt de retshåndhævende myndigheder og skriv en erklæring. I bedste fald vil politibetjente kunne finde bedrageri og bringe ret.

Som praksis viser, er det næsten umuligt at finde svindlere. Derfor anbefaler erfarne eksperter, inden de betaler forsikringsdækning af MTPL online, anmeldelser, der allerede er til rådighed for denne service, folk studeres ekstremt omhyggeligt.

Tro ikke den allerførste forsikringsmægler, som ikke blot lover en blank politik til den laveste pris, men også gratis forsendelse. Hvis du efter at have undersøgt anmeldelserne tvivler på, om du vil købe formularen eller ej, er det bedre at ansøge om forsikringsselskabet personligt. I forsikringsselskabets officielle kontor kan du købe en rigtig form, som vil være lidt dyrere.

Risiko og køb en formular med en god rabat eller overbetaling, og vær sikker på dens ægthed - hver bilist bestemmer alene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.