Publikationer og skrive artiklerFiktion

De bedste kærlighedshistorier om vampyrer

Romance vampyr er ikke så længe siden begyndte at bruge bare utroligt popularitet i messen halvdel af menneskeheden. Og der er intet overraskende. Ingen kvinde kan modstå synet af en smuk, charmerende mand med forbløffende manerer, selv om han ikke trækker vejret og har en vane om natten for at drikke blod - hver har sine egne ulemper.

"Kiss of the Vampire" -serien

Dejlig cyklus amerikansk forfatter Ellen Schreiber, som omfatter 9 romaner. Alle bøger blev højt værdsat af læserne af det er ganske sjældent, fordi normalt serien "roll" er allerede på 3-4 del. Audience forfatter er overvejende unge.

Denne cyklus af "Kiss of the Vampire" omfatter følgende produkter:

 • "Inception" - i lang tid en gammel borg på bakken var tom, men når det optrådte mystiske lejere. Hvem er de? Er spekulation og rygter lyver ikke? Disse rygter kunne skræmme en mærkelig familie af andre end Raven, seksten groupie "mørke verden". Men hvad vil der ske med pigen bag mørke gamle facade?
 • "The Dark Knight" - bogen fortsætter historien om Raven, der har formået at forelske sig i denne vampyr. Alt gik godt, de følelser var gensidig, men kæresten pludselig forsvinder i en ukendt retning.
 • "Vampirvill" - hjemby Raven vender reel fare. Der var vampyrer tvillinger, udtænkt til at betale alle lever i deres egen slags.
 • "Dance of Death" - Raven havde ikke tid til at befri byen af de blodige tvillinger, begge vendt op deres tolv-års relativ. Den lille vampyr hurtigt blev venner med bror hovedpersonen, og hun nu frygter for sit liv.
 • "Club of Immortals" - den elskede Raven forsvinder, heltinden er bange for, at en ulykke er sket med ham. Hun beslutter sig for at gå på jagt efter den vampyr, men har ingen idé om, hvad fare venter hende foran.
 • "Royal Blood" - lykke i kærlighed varede ikke længe. Snart skal komme forældrene til Alexander og at tage ham til Europa. Fra deres synspunkt Raven tydeligvis ikke den misundelsesværdige brud til deres søns arvelig.
 • "Love bid" - Reyven alle venter på Alexander beslutter at betale hende, men dette sker ikke. Når det kommer til byen hendes elskede barndomsven, pigen er der håb i opfyldelsen af de skattede ønsker.
 • "Hemmelige ønske" - åbningen af at udarbejde en ny klub, som vil være i stand til at gå vampyrer og mennesker. Men hvad det varsler for fortiden?
 • "Immortal Heart" - den sidste bog i serien, som endelig er blevet klart, om Alexander vil trække hovedpersonen, og hvad skæbne venter hende.

"Twilight"

Måske den mest berømte vampyr saga er en skabelse af Stefani Mayer. "Breaking Dawn", den sidste bog i serien, kom ud i 2008, men interessen for romanerne stadig ikke slukket. Hovedsageligt på grund af tilpasningen af bogen, samt talent af forfatteren.

Cyklen omfattede i alt fire store og to relaterede historier. Her er de:

 • "Twilight" - den første bog, der beskriver mødet almindelig skolepige Isabella med Edward Cullen, en vampyr hundredåret. Romersk trådte bestsellerliste og er blevet anerkendt af læserne rundt om i verden.
 • 'New Moon' - Bella fødselsdagsfest der sker en ulykke, som forårsager en af de vampyrer i angrebet. Alt ender lykkeligt, men Edward, frygter for livet af pigen, besluttede at skille sig af med det. Efter et stykke tid Cullens forlade byen.
 • "Eclipse" - konfrontationen mellem varulve og vampyrer bliver mere akut. Situationen forværres af det faktum, at kampen for kærligheden til Bella, Edward og Jacob - repræsentanter for de stridende parter.
 • "Breaking Dawn" - bogen fortæller om, hvad der skete efter brylluppet af Bella og Edward. Vender tilbage fra sin bryllupsrejse, heltinden indser, at hun er gravid. Barsel kan koste hende hendes liv, men det hele betyder for enhver pris ønsker at beholde barnet.

Romance romaner om vampyrer er som regel skrevet kun på forsiden af heltinden, men Meyer har besluttet at rette op på denne uretfærdighed. I 2008 begyndte hun at arbejde på bogen "Midnight Sun", hvor begivenhederne i den første del af serien var at blive præsenteret på vegne af Edward. Men i løbet af de kapitler, hun er blevet kidnappet. Efter dette, forfatteren sagde, at det ikke er klar til at afslutte at skrive en bog. Den hidtil ukendte forblev utrykt.

En anden tilføjelse, men til slut - "indtil daggry. Bree Tanners korte liv efter døden. " Begivenhederne i denne bog finde sted lige før dem, der er blevet beskrevet i "Breaking Dawn". Men heltinden i historien er vampyr i Bree. Værket udkom i 2010.

Denne cyklus af "Chicago vampyrer"

Ganske store serier af Chloe Neill, hovedpersonerne i hvilke er ikke kun vampyrer, men varulve. I alt det omfatter 14 store romaner:

 • "Nogle piger" - hovedpersonen i romanen Merit sker for at være bidt under aftentur. Hun ønskede ikke at blive en vampyr, men nu er det bliver nødt til at opgive deres studier og dykke ned i en ny verden af natten Chicago.
 • "Friday Night Bite" - folk lærte om eksistensen af vampyrer. Så længe de ikke viser aggression, og kun gider bessmetnym spørgsmål, men hvad der ville ske, hvis de fandt ud af om den hemmelige parter-fodring? Merit vil være bindeled mellem de to racer. Imidlertid har nogen konsekvent undladt at forlige parterne.
 • "Vampires Windy City" - for at forhindre en krig mellem vampyrer og mennesker var værd en stor indsats. Men nu hovedpersonen havde andre bekymringer - hun er nødt til at vælge mellem to mestre vampyr huse. Hvem foretrækker Merit?
 • "To gange Bitten" - i Windy City varulve kommer fra hele landet, herunder alfa, hvilket mester vampyr tilbydes som en bodyguard Merit. Pigen betroet ikke kun for at beskytte et medlem af en anden art, men også for at spionere for hende. Men hun ved ikke, at hendes menighed blev åbnet jagt.
 • "Alvorligt bidt" - i salen Cadogan rastløs, samt på gaderne i Chicago. Vampires har en klage som varulve og mennesker. Merit men først er du nødt til at sætte tingene i orden i sit eget hus, og derefter taget til andre problemer.
 • "Hærget" - hårde tider kom til vampyrer. Folk er ved at forberede et lovforslag om registrering af alle overnaturlige væsener. Men det er ikke den mest forfærdelige - Lake Michigan pludselig bliver sort, og begynde at gøre en virkelig forfærdelige ting.
 • "Frostbite" - Merit ligger i Midtvesten. Dette førte hende til at spore den ukendte tyv, der stjal en gammel artefakt, der er i stand til at løfte en frygtelig ondt. Hvis en pige ikke stopper skurken, endda vampyrer er ikke store problemer.

Fortsat liste

Romance romaner om vampyrer har tendens til at blive til en meget lang cyklus. Ingen undtagelse og bog Chloe Neill. Vi har allerede opført de syv romaner, der kalder tilbage:

 • "Husregler" - Merit indser, at omkring hendes hus vævet plot. Intrigue viklet alle Chicago og zamesheny de var bekendte, og selv dem, der var venner.
 • "Det gør ondt bidt" - Chicago starte anti-vampyr vold. De bevæbnede mænd kommer til at rense din by fra den blodsugende skadedyr. Hyppig forsvinden af vampyrer, og Merit vil finde ud af at komme ud af denne situation og redde sit folk.
 • "Vildskab" - magiske fagforeninger, der så længe, der er indgået Merit og hendes Mester, blev underlagt mærkelige magi. Navn på den hemmelige fjende fortsat ukendt. Men hvem var han, det er en meget kraftfuld skabning.
 • "Bloody Games" - i Chicago begynder at forekomme blodige mord. Folk uden held jagter en kriminel, men kan ikke være med til at stoppe det. En ny trussel mod mennesker og vampyrer er nødt til at forene, til trods for at de ikke får sammen med hinanden.
 • "Glad begivenhed" - Ethan og Merit gå til en romantisk tur, men ikke lade dem i problemer her. Lovers befinder sig involveret i en århundreder gamle had til varulve og vampyrer.
 • "Mørk gæld" - ved sociale arrangementer, som samlede repræsentanter for aristokrati af vampyrer og mennesker, på en af de gæster der gøres forsøg. Merit i stand til at forhindre det, men hvem er kunden?

Også i serien "Chicago vampyrer romaner inkluderer" The hylende for dig 'og' High Stakes", heltene fra som er bipersoner de store bøger.

Denne cyklus af "Knight of the Night"

Lad os nu tale om bøger russiske forfatter Yaroslavy Lazarevoy, som arbejder hurtigt vundet kvindernes hjerter. Den mest berømte af sin serie "Knight of the night" består af seks bøger indtil nu:

 • "Knight of the Night" - Lada, går på ferie til hendes bedstemor, havde ingen idé om, at hendes skæbne vil bringe den mystiske smuk mand Greg. Arrogant rige mand og naturligvis besidder nogle mørke hemmeligheder, der belyser den hjælp vampyrjæger Dino.
 • "Legend of the night" - for at være med Lada, Greg er klar til at opgive sin udødelighed og blive en mand. Men teksten til de gamle magi gemt i London på en gammel og hensynsløs vampyr. hvis han ville elske at åbne en eftertragtet hemmelighed?
 • "Kiss of the night" - Lada og Greg måtte forlade. Den gamle ritual eller anden grund ikke giver effekt kan håndtere i deres forhold? Heltinden ser frem til en elsket og uventet møder en fyr, meget som ham.
 • "Hjertet af natten" - i det område, hvor Lada besluttet at slå sig ned og Greg, er begyndt at opdage blodløse krop. Ved mordet involverede en vampyr, men hvem er han? På trods af, at dette er den fjerde bog i serien, er det ikke alle historie, hvilket glæder læsere Yaroslav Lazarev.
 • "Tenderness Night" - Greg drøm opfyldt, var han igen en mand. Her er blot et ritual var et konsekvens - en mand har lidt i 1923, og hans elskerinde forblev i nutid.
 • "Call of the Night" - Greg er stadig i fortiden, men Lada der er håb for at redde ham - en artefakt, der er gemt i en stamme af varulve og opfylder alle ønsker.

Lazarev også forfatter til flere andre cykler "Fra livet i en almindelig pige", "Full Moon Guest", "Dagbog af min kærlighed."

Andre bøger af forfatteren

Blev frigivet og flere romaner uden for serien. Hvilke andre bøger skrevet Yaroslava Lazareva? "Knights of the fuldmåne" - en meget usædvanlig bog. Hendes karakter er en saksisk digter Rubia Harz, en historie - historien om hans liv. Ifølge den officielle biografi, i 18 år, han forsøgte at begå selvmord, så forestillede sig en vampyr. Efter denne hændelse, hele hans digtning erhvervet en mystisk skær. Men hvad skete der med ham virkelig? Bogen er skrevet som en dagbog af digteren. Denne roman viser hvordan virkelig talentfuld Yaroslav Lazarev.

"Min elskede vampyr» - dette er ikke en roman, men en samling, som omfatter historier om flere forfattere. Blandt dem, bortset fra Lazareva Ekaterina og Elena Nevolina Usachev. Historier forenet af et fælles tema - kærlighed til en vampyr.

Bøger Robin Makkinli

Lad os nu tale om en af de bedste forfattere, skaber kærlighedshistorier om vampyrer. Sammenlignet med deres kolleger, McKinley skrev meget få romaner - kun seks. Fire af dem er i den cyklus, resten er komplette separate værker.

Til at begynde, lad os tale om cykler:

 • "Damar" - en magisk fortælling om en prinsesse, drager, hekse og riger.
 • "Tales" - også kaldet romaner af fantasi for unge børn, skabt af forfatteren Robin Makkinli.

"Sunlight" - det er den bog, som vil være af interesse for os. Den fortæller om en verden, hvor et par årtier siden afsluttede krigen mellem vampyrer og mennesker, som har vundet tidligere. Nu er alle overnaturlige væsener skal registrere. Hovedpersonen i romanen - Rae Seddon, hun var en heks skjule din gave. Hun har altid forsøgt ikke at blande sig i anliggender af andre, men det pludselig bortført vampyr håndlangere Beauregard, der ønsker at få titlen Master af byen. Rae havde brug for ham som lokkemad. Den nuværende mester er Cohn, men han alene kan ikke råd til at besejre en modstander. Heltinden vil ikke kun opdage deres evner, men også at indgå en alliance med vampyr.

Bøger Raychel Mid

Lad os tale om det berømte skaberen af "Vampire Academy", som for nylig blev filmet. Det er denne cyklus herliggjort Raychel Mid. "Den sidste offer" - i dag er den sidste til at afslutte romanen serien. Det fortæller om mordet på Tatiana, dronning Moroi. Alle beviserne peger på, at den skyldige af forbrydelsen er Rose Hathaway, der for nylig uddannet fra Academy of vampyrer.

Med hensyn til en verden af romaner. Vampyrer hemmeligt leve blandt mennesker og har mystiske kræfter. I hjertet af Amerika, det er Akademiet, hvor disse væsener finpudse deres magiske evner. Det eneste problem er, at den fredelige Moroi vampyr løb er konstant i krig med Strigoi - vampyrer, der ikke skyr mørk magi og mord.

Også i serien omfattede:

 • "Jægere og ofre" - fortalte, hvordan Lissa moroyskaya prinsesse, og hendes værge steg for første gang kommer til Akademiet og derefter er involveret i en farlig begivenhed.
 • "Frostbite".
 • "Kiss of Darkness".
 • "Blood Promise".
 • "Sjækler for spøgelse."

"Blood Ties"

En anden vampyr cyklus Raychel Mid. "Prinsessen af blodet" - den første bog i serien, hendes første læser bekendtskab med hovedpersonen - en Sidni Seydzh. Hun er en alkymist, hun var en af dem, der kan bruge magi og forbinder verden af mennesker og vampyrer. Begivenhederne i bogen finder sted i universet af Vampire Academy, denne gang helten er en pige uden hugtænder.

Bøger serien:

 • "Golden Lily" - Sidney til opgave at beskytte den vampyr prinsesse Jill.
 • "Enchantment Indigo" - heltinden møder en mystisk hvid alkymist Markusom Finchem, der lover at afsløre hende nogle gamle hemmeligheder.
 • "Flaming Heart" - i Sydney er der en mulighed for at slutte sig til det hemmelige selskab af alkymister, der skjuler eksistensen af det overnaturlige fra folket. Mange begivenheder og her er der en oprørsk og smuk vampyr Adrian.
 • "Silver Shadow" - Cindy er i midten af genopdragelse for alkymister. Manualen er meget utilfreds med hendes forhold til Adrian.
 • "The Ruby Ring" - heltinden og hendes elsker formår at flygte, men så kidnappet prinsesse Jill og Cindy tilbyder at hjælpe i søgningen.

Bøger Irina Molchanova

En anden vores landsmand skriver smukke kærlighed fiction romaner om vampyrer. På grund af Irina mange kærlighedshistorier, men vi er interesseret i kun én tetralogy, så snart den er forbundet med vores emne - det er "fire sæsoner".

heltinden i historien begynder med det faktum, at hun ved et uheld møder en vampyr. The Dark Knight forelsker, men deres verdener er slet ikke ligner hinanden. Desuden er der et valg af heltinden - en evighed og ensomhed eller bud jordiske føler, lad en kort, men intim og venlig. Denne cyklus ikke bliver træt med at overraske og intriger deres fans Irina Molchanov.

"Vampires - Børn af faldne engle. Musik tusindvis af Antarktis "- den første roman tetralogi. Han var meget højt bedømt af læserne af dette varemærke uventede plot twists, den uforudsigelige opførsel af de tegn, dynamisk udvikling. De ikke skuffe, og andre romaner i serien. Her er de:

 • "Stemmer fra drivisen."
 • "Dance blodige valmuer."
 • "Requiem faldende blade."

"Love Code"

Denne historie er en separat færdige værk. Dette er en fantastisk bog, forfatteren af som var Maximilian Morrel. "Code of Love" - det eneste arbejde af forfatteren oversat til russisk. Plottet, som i alle disse historier fortæller om kærligheden til den menneskelige kvindelige og en vampyr. Andre romaner, er dette markeret ved voksenalderen. Heltinden - ikke en ung uerfaren pige, en ung kvinde, der opfører sig i overensstemmelse hermed. Hendes kæreste - ikke bare sukkerholdige ung mand, tegnet af hvilket ikke afspejles i levede et århundrede. Alle meget anderledes. I bogen kan læseren se, hvordan forholdet kunne bygges af gammel visdom og mennesker.

Sådan en seriøs tilgang til emnet og forfatteren bestukket mange læsere, hvilket gør dem sande beundrere af kreativitet Morrel.

"Anita Bleyk"

Hvis vi har besluttet at overveje de mest populære kærlighed-fi vampyr romaner, forfatteren ikke én, vi ikke kan gøre præcist. Dette Lorel Gamilton, der skabte den berømte serie "Anita Bleyk," hovedpersonen som var jægeren på vampyrer.

Serien består af 24 bøger om hovedhistorien og fire mere sigende om de andre helte romaner. Den første bog i cyklussen kaldes "forbudne frugt" i det for første gang læsere stifte bekendtskab med en temmelig grum og sjælløs vampyr verden.

Som for anmeldelser, mange fans skriver, at den fjortende bogserie mister al sin charme. Hvad jeg så ked af hans beundrere Lorel Gamilton? "Dance of Death" - er navnet på romanen, har fået mange til at give op midt i cyklussen. Handlingen er baseret på det faktum, at heltinden pålægge en mørk magi, der trækker mænd til hende, hvilket gør hende den eftertragtede bytte for vampyrer og varulve. Blandt de store mangler i bogen noter repeterbarhed scener til at stramme historien, den manglende dynamik.

For dem, der ikke er bekendt med arbejdet i Hamilton, vi anbefaler at læse de første fire bøger i serien, da de modtog de mest positive og rosende anmeldelser. Og dem, der ikke stopper ved 14, bogen og læse alle oversatte romaner, vi ønsker at behage - cyklen er ufuldstændig, og vi kan forvente en fortsættelse af historien om hans elskede heltinde.

Så har vi overvejet de mest berømte og populære romaner om vampyrer, forfattet af både udenlandske og indenlandske forfatter. Vi håber, at du ikke får forvirret i de mange forskellige sådan litteratur og vil være i stand til nemt at vælge, hvad de skal læse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.