FormationHistorie

Moralske idealer og arven fra det gamle Rus - de slaviske folk, der bor

Moralske idealer og arven fra det gamle Rusland - en fjern oprindelse moderne menneske. Selv den elskede ferie Ivana Kupala, som behager ikke kun børn til denne dag, men også voksne, fejrede tusind år siden. Ja, kulturen af de slaviske folk forbliver uændret efter århundreder ...

Statens uddannelse. Store tal: Rurik og Oleg den Vise

Dannelse af det russiske folk var påvirket af den store fyrste Rurik, forenet land. Aktiviteter lineal begyndte med en enkel prædiken, fortalte han beboere i europæisk jord. Således er den retfærdige og de rigtige tanker Rurik formået at forene flere personer i en enkelt fyrstendømme, og derefter gøre dannelsen og udviklingen af den første prototype af staten.

Overvejende idealer i det gamle Rusland blev dannet ifølge lederen af staten. Derfor er den næste hersker - profetiske Oleg - hans reformer inspireret folk, at de lever i en stærk og uafhængig fyrstedømmer. Om de store erobringer og kampagner, der gjorde en søn af den første guvernør i den russiske jord, stadig legendarisk.

Den moralske side af sjælen. Religion skjuler hemmelighed

Som bekendt, oprindelsen af moralske dannelse af sjælen af de slaviske folk er fyldt med sådan en religion som hedenskab. Det har længe været de slaviske folkeslag tilbad mange afguder og guder, jeg fremtrylle vejr, høst, nedladende ægteskab og fødedygtige. Således at denne dag fester og arrangementer i det gamle Rus hedensk natur afspejles i det daglige liv i det moderne menneske.

Alles favorit pandekage med ledninger af vinteren og spise lækre pandekager kommer fra gamle hedenske ritualer. Sommer børn glade fejre ankomsten af Ivan Kupala, tvinger forbipasserende til at åbne flink solen. Moralske idealer og arven fra det gamle Rusland var begrænset, ikke kun til den blinde tilbedelse af den mægtige gud, men også til den lystige tidsfordriv. Men tiden kom til helt at ændre livet for de slaviske folk, ...

Dåb: reform, der forårsager ærefrygt og frygt

De fleste prinser slaviske stat kendt for reformer, der skal skabe et universelt offentligt gode. Ingen undtagelse, og stor søn af prinsesse Olga og Prins Igor - Vladimir Røde Sun.

Ærede hersker Rusland indså, at folk i hans statslige behov for at styrke sin egen ånd, oplysning af sindet, samt i rensning af sjælen. Og vigtigst af alt, så han frelse kun i kristendommen.

Den udførte tvungne reform af dåb af befolkningen er bogstaveligt talt gjort folk står i vejen for vedtagelsen af radikale beslutninger: at dø med de indfødte religioner eller fortsætte et liv i overensstemmelse med de nyligt indførte billeder. Som praksis viser, mange vælger den sidstnævnte ...

Under indflydelse af kristne moralske idealer og arven fra det gamle Rusland blev dannet mange årtier. Reform, udført af Vladimir fuldt slået rod i den slaviske samfund efter kun 120 år. Så folk begyndte at leve deres liv i overensstemmelse med prædikener præster: Du må ikke slå ihjel, ikke stjæle, ikke begå ægteskabsbrud ... Den moralske kultur af befolkningen på det tidspunkt præget af en betydelig stigning. Nu manden på rette vej guidede én Gud!

Moralske idealer og arven fra det gamle Rusland: hvad billede af fit?

Med ankomsten til Rusland kristen verdenssyn slaver gradvist deformeret på en bedre måde. Fra en tidlig alder børnene forsøgte at matche det billede af sin far. Hvis familien dukkede en pige, tog hun sig af alle kræfter i den stærke side af hans familie, hvilket giver en betydelig bistand til moderen. Også den smukke køn har tid til at overvåge rengøringen af huset, fylde foder familien, samt at forberede medgift.

For voksne, idealet om det regerende prins talte oftere. Fortjenstfulde gerninger lineal og gunstige reformer provokeret godkendelse og støtte fra en stor del af bondesamfund.

Og det vigtigste ideal adfærd, handlinger og tanker er Guds billede. Hver retfærdig mand forsøgte at følge kristne forskrifter, hjælpe andre, fastede og så videre. Livet i det gamle Rusland med fremkomsten af den kristne religion har ændret sig til det bedre. Dannelse af moralsk samfund har tvunget nabolande til at anerkende Rusland som en værdig nabo, begyndte handelsforbindelser.

Liv og uddannelse af slaverne

Individuelle skoler i Rusland eksisterede ikke, så familien var grundlaget for uddannelse og skabelse. Hertil kommer, en særlig rolle i livet for hver indbygger i den gamle russiske stat spillede en folkekunst, eller, som nævnt i mange kilder, folklore.

Folklore er en enorm mængde af folks værker, som absorberede erfaringerne fra de tidligere generationer. Således kan selv i sangene spores ikke blot Cheering øjeblikke er relevante for de ferie festlighederne, men også livshistorier, historier om kampagnerne, samt den betydelige tab af menneskeliv af herskere, et offer af hensyn til sit folk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.