FormationUngdomsuddannelse og skoler

Et essay om filmen Plastov "sommer" for elever i forskellige aldre

Beskrivelse af kunstværker - det er en hyppig opgave for børn i skolealderen. Et essay om filmen Plastov "sommer" - en af de værker, der kan bede eleverne skrive. Mødre og fædre bør blive bekendt med essensen af dette job. På grund af denne forældrene kan fortælle deres barn, hvordan man skriver et essay på billedet AA Plastov "sommer". For at gøre dette, så tjek de omtrentlige omkostninger optioner på, hvad der kunne være beskrivelsen af kunstnerisk mesterværk, og for at fortælle sin søn eller datter, skal det være til stede i præparatet.

Hvordan man skriver et essay om filmen

Selvfølgelig, at skrive en smuk historie, skal du opfylde nogle krav. Det er især vigtigt at holde sig til højre skiftevis i processen, når han skriver et essay om filmen Plastov "sommer". En grov plan kan være følgende:

  1. Generel beskrivelse af billedfladen. På dette tidspunkt diskuterer det generelle indtryk af arbejdet. Du kan også kort beskrive plottet, som overføres til lærredet.
  2. Den væsentligste del er opdelt i billedbeskrivelse forgrunden og bør fortælle, at der er tegnet på baggrund del af arbejdet. På dette tidspunkt skal det beskrives i detaljer.
  3. Afslutningsvis skal nævnes, om at få forfatteren til at formidle følelser. Du bør også fortælle, hvad følelser er vakt produkt.

En sådan plan vil hjælpe barnet til at forstå, i hvilken rækkefølge skal beskrive billedet, og hvordan man korrekt formidle dine følelser af, hvad han så på lærredet.

Et essay om filmen Plastov "sommer" til skolebørn

I de mindre klasser, hvis betegnelse malerier - er det en mulighed for børn at formidle deres følelser og inderste følelser. Derfor er sammensætningen af billedet Plastov "sommer" kan meget vel være næste hjemme eller klasse opgaver. Mødre og fædre bør forberede din søn eller datter til at skrive til en sådan opgave. Dette er ikke svært, bare nok til at vise et eksempel på en sådan kreativ beskrivelse. Alternativt kan du bruge følgende arbejde:

***

Kunstner Plastov meget flot og oprigtigt befordres deres følelser og følelser. Jeg kunne godt lide alt i billedet, uden undtagelse. Ikke overraskende, fordi farverne blandes smukt med hinanden, og stemningen er bedre på en måde.

I forgrunden af maleriet forestiller en pige med en hund sidder og hviler. Ved siden af dem er kurve af svampe, hvor mange bliver klart, at i skoven, virksomheden brugt en masse timer. Pigen ses at dæk fra solen mor, der lagde sig på den varme græs og besluttede at hvile. Deres lejr i nærheden af de to birketræer, hvoraf den ene viser åbningen, tilsyneladende gennem det udvundet saften i foråret tid. Alle maleriet er roligt og fredeligt.

Jeg fik det indtryk, at jeg også besøgte skoven og nyde duften af sommer grønt græs og indsamle svampe. Forfatteren er meget rart og ordentligt formidle følelser og stemninger.

Dette essay er ganske velegnet til børn yngre klasser. Så det er værd at tage for eksempel når du skriver hjem med baby jobbet.

Smuk essay om filmen Plastov "Sommer" for gymnasieelever

Børn ældre end femte klasse, og kan meget vel være indstillet som hjemmearbejde at gøre beskrivelsen af kunstværket. For eksempel kan du tage følgende muligheder:

***

Maleri af Plastov "Sommer" - et sandt mesterværk af kunst. Jeg elskede det på billedet, er det klart og alle de følelser korrekt overført, foreningen af farver perfekt afstemt.

I forgrunden viser en pige med en hund. Det kan ses, at de er meget trætte. Især træthed, meget af min mor, som, med et ophold på hans datter, hviler i solen. I nærheden af dem står et par kurve, dynget fuld af svampe. Når det bliver klart, at i skoven, de har brugt en masse tid. Pæn kande, naturligvis, med vand eller med mælk, blander sig harmonisk med temaet for billedet.

Fra denne udstråler lethed og frihed. Behagelig træthed fra arbejdet indhyller og skaber en følelse af tilstedeværelse. Ser man på billedet, når det bliver klart, at kunstneren skaber et værk fra hjertet til fingerspidserne gennemblødt humør, som er iboende i de vigtigste plot af heroin.

Til dette arbejde barnet nemt få en høj score, og læreren ros for sin indsats. Derfor kan du roligt tage denne mulighed som et eksempel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.