FormationUngdomsuddannelse og skoler

Book D. S. Lihacheva "Breve om det gode og det smukke": et resumé. "Breve til gode og smukke" - en bog rettet mod unge

Læser du resumé? "Breve om det gode og det smukke" - temaet for artiklen, og produktet D. Likhachev, som vi vil undersøge. Overvej nogle af de breve, som er grundlæggende og det vigtigste. For dem, der ikke er bekendt med det arbejde, Dmitry Likhachev, vil denne artikel være en åbenbaring. Kort sagt, vi taler om forfatteren for bedre at forstå betydningen og nytten af hans arbejde.

om forfatteren

Dmitriy Sergeevich Lihachev er en meget talentfuld kulturstudier, kunst kritiker og professor. Han gjorde et enormt bidrag til udviklingen af mange videnskaber, som han gentagne gange blev uddelt på højeste niveau. I løbet af sit liv, han ændrede en masse erhverv, men hvad man ikke ville gøre - blive en mester i dette tilfælde. Han huskes og elsket af hundredvis af mennesker. Hans visdom og syn på livet, han gav udtryk for i de bøger, deres vægt i guld. De repræsenterer en reel tank af viden til unge mennesker. Interessant, Dmitry aldrig var medlem af det kommunistiske parti. Han nægtede også at underskrive nogen dokumenter mod kulturpersonligheder. Men han var ikke radikalt indstillede og altid forsøgt at finde et kompromis.

Det første bogstav

Hvordan kan vi begynde at overveje et resumé? "Breve om det gode og det smukke" bedste sted at begynde at lære bogstavet "En stor i den lille." I det forfatteren siger, at hver person skal have et formål i livet. Det skal bemærkes, selv i små ting, for kun da kan vi virkelig opnå dette. Tanken om, at alle midler anses for at være skadelige. For at følge noget stort, skal det bemærkes, i de mest almindelige ting. Så forfatteren påpeger, er det vanskeligt at observere den lille i den store i den materielle verden. En verden af åndelige værdier er arrangeret helt anderledes. Et reelt eksempel er baseret på bogen af Fjodor Dostojevskijs "Forbrydelse og straf", hvor hovedpersonen går til en stor formål at begå en forbrydelse, men det viser sig ingenting.

Meningen med livet

D. S. Lihachev "Breve om det gode og det smukke" skrev som et farvel til de unge, og vi må sige, at han gjorde et stort stykke arbejde med deres opgave. Han taler om vigtigheden af at forstå dens formål. Hvis du bor uden mål, vil det være den sædvanlige stagnation. Dmitry insisterer også, at hver person skal være princippet om livet. Mere bekvemt at skrive dem ned et eller andet sted. Han rådgiver også holde en dagbog, men nej det viser ikke. Den grundlæggende regel for en fornuftig mand - er at leve dit liv, så derefter ikke skammede sig. For at være sådan en person, vil du nødt til at arbejde hårdt. Generøsitet, venlighed, ærlighed og integritet - den iboende kvalitet af hver. Det er også meget vigtigt at forkæle i små fornøjelser for en stor resultat i store eller fristelser, der kan og ændrer liv. En vigtig færdighed er evnen til at forstå og indrømme deres fejl.

Selvværd og formål

Som vi allerede ved, Dmitry Likhachev, "Breve til det gode og smukke" skrev unge umodne sjæle. Den sjette bogstav er afsat til det komplekse spørgsmål om formål og selvværd. Mange unge mennesker er fanget i de stereotyper i samfundet og kan ikke finde dig selv blandt dem. Forfatteren afviser tanken om, at man skal leve et asketisk, ikke at tage vare på dig selv og fratage dig selv af små fornøjelser. Overhovedet ikke! Han siger blot, at der bør være en ophøjede mål, der kan være til at leve et liv med værdighed. Desuden, hvis en person har valgt hans mål er godt, så hvordan kan han forstå de uoverstigelige fiaskoer? Det verden har brug for mere at give end at modtage - først derefter kan vi opleve ægte og varig glæde. Kom bringer kun momentan glæde, at hver gang er reduceret, og manden vil have mere. Denne position inde ødelægger spiritualitet. At vælge en spiritualitet, vil en person blive beskyttet fra en række forskellige lidelser og skuffelser.

fornærmelser

D. S. Lihachev "Breve om det gode og det smukke" skrevet så smart, at de læser på det tidspunkt, selv voksne. Mange kapitler indeholder en masse af, hvad nogle forstår indtil år senere. Niende brev, som kaldes "Hvornår skal tage anstød?" Vil hjælpe mange mennesker til at løse problemet. Her forfatteren taler om vrede. Han mener, at der kun er to grunde til denne adfærd: mangel på intelligens, eller tilstedeværelsen af komplekser. Hvad gør man med et følsomt menneske? Det er tilrådeligt at beskæftige sig med ham nærmere, for i virkeligheden er vrede - det er sådan et karaktertræk, som bringer sin ejer en masse sorg.

På et spørgsmål om, hvornår skal blive fornærmet, Dmitry giver et strålende svar, du har brug for at lære udenad som en gylden regel: at blive fornærmet, når du med vilje ønsker at fornærme. Selv i et sådant tilfælde er det nødvendigt at tænke mere, før du går ned til skade. Hvis en person simpelthen glemt noget, eller viste sig at være uopmærksom, er det bedre at tilgive ham for dette, fordi formålet var ikke at såre dig. I dette tilfælde skal det forstås, at dette kan være en alder af omkostningerne eller noget andet.

moralske toppe

Book D. S. Lihacheva "Breve om det gode og det smukke" er fuld af meget trofaste, kloge tanker. I kapitlet om moralske principper, han rører på det vigtige spørgsmål om, hvordan det er muligt for noget at dømme. For eksempel, byen eller parken vi dømme ud fra det faktum, at det har den bedste og smukkeste. Ligeledes værdsat kunst, at vi gør kun de bedste eksemplarer. Så hvordan kan du sige noget om en person ved deres onde gerninger? Det er rimeligt at dømme ham på de bedste tiltag, ikke for manglerne. Moral er bestemt af mange. De viser bare hvor meget folk er steget eller faldet lav. Fejl er overhovedet, men høj motivation bestemmer vores ånd. Det vigtigste - det er ideelt, at en person lever, følges. Selv flyet under flyvningen ikke er baseret på luften og har tendens opad og da det var "suget ind" til himlen.

Jeg elsker at læse!

Som du resumé? "Breve om det gode og det smukke" (Lihachev Dmitry) indeholder også et kapitel om vigtigheden af at læse i et menneskes liv. Kærlighed af bøger - det er et personligt træk af forfatteren. Det gør en kæmpe vægt på den rolle, som bogen spiller i ens liv. "Breve om det gode og det smukke" skrev Lihachev Dmitrij efter at han læste en utrolig mængde af bøger. Silent tillader lærerne at leve flere liv på en gang, springet hovedkulds ind i en anden verden, prøve forskellige masker. Dette er en meget nødvendig færdighed, der udvikler fuldt humane.

Forfatteren gør også en særlig vægt på det faktum, at hver person bevidst skal tage sig af niveauet for deres intellektuelle udvikling. Dette vil ikke kun være interessant at tale med, men også fyldt med hverdagen og den åndelige verden. Litteratur er i stand til at berige den menneskelige stor livserfaring, der simpelthen ikke kan opnås i et enkelt liv. Også, Dmitry siger, at det er vigtigt at læse det langsomt og forsøge at forstå ordet, og ikke bare løbe gennem deres øjne. Han forstår vigtigheden af læsning af moderne litteratur, fordi Classics ikke kan besvare alle de spørgsmål i dag. Det er meget vigtigt at studere og hende til at forstå de evige værdier.

Det sidste brev

Det kommer til en ende, vores resumé. "Breve om det gode og det smukke" slutter med det sidste bogstav i venlighed. I dette kapitel, forfatteren opsummerer nogle resultater. Han siger, at formålet med at skrive bogen ikke var undervisning nogen, og forståelse af deres egne erfaringer. Han er meget opmærksom på, at det er meget lettere at lære, når at træne nogen. Hertil kommer, at han ikke kalde sig sandheden i første omgang. "Breve om det gode og det smukke" Lihachev Dmitry udtænkt ikke kun som en bog for andre, men også som en fordel for sig selv, hvor han kan vokse.

Dette kapitel fokuserer på sporet og i livet. Hvis du bor kun husholdningen, så er der intet tilbage efter dig. Skal kunne gøre godt mod andre, er det så simpelt som hvor meget fylder den indre verden! "Breve til gode og smukke", hvoraf et sammendrag vi har overvejet obligatorisk læsning for hver person. Denne bog bør læses i alle aldre, er det helt sikkert vil gavne. Nu er det i slutningen af resuméet. "Breve om det gode og det smukke" - det er en glimrende guide til livet, som er skrevet af en talentfuld D. S. Lihachovym!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.